| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Mluvené slovo

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 848  [Dalších 778 >>]
Muumi 41406
29.8.2022 16:25:24
Kate, děkuju, to si poslechnu. Já jsem docela fanda do Hurvínka:) Ale některá ta nová díla jsou fakt děs běs.
Kahlan+5 3069
29.8.2022 16:04:44
My to děláme take tak, ale všeho je strasne moc. Letos jsme byli behem léta v CR i tyden v Itálii v domečku, takze jsme vezli i povlečení, ručníky k moři i normalni, uterky, veci na plavání, na komáry, krémy na opalování, nabíječky…jenze jak je nas hodne, je toho hromada. Boty mame ve dvou taskach, pro každého crocsy, sandale, tenisky, turistické, jenze krát 6 je to 24 páru…

Kosmetických tasticek mame nekolik, plus jednu lekarnicku a jednu maličkou, se kterou chodíme na výlety.

Jo a vozime i piano, aby deti nezapomnely skladby, co hraji:-)

Prijeli jsme v patek a uz je skoro vse vybaleno:-)

S miminem je to navic komplikované, musime se u nej střídat. Je mu 9 mesicu a za leto se rozlezl, začal chodit kolem nábytku, leze po schodech, je vsude. A nestihli jsme koupit zábrany na schody, takze furt řve, ze na ne chce lézt.
Rigel 156451
29.8.2022 15:30:38
za film lepší než knihu mám Forrest Gump, Vykoupení z věznice Shawshank, a Skleněné peklo
( asi i proto, že se tam na rozdíl od knihy aspoň pár lidí zachránilo )
Liaa 29716
29.8.2022 15:22:31
Jo my se tu bavime o tom "starem" Deniku americke manzelky?

On existuje nějaký nový?

Jinak - v originále se to jmenuje Diary of a mad housewife. Dnes už je to klasika. A všechna česká vydání před rokem 1989 byla zcenzurována (v pasážích, které se týkaly erotiky a sexu).
apo-lena 159305
29.8.2022 15:20:56
Já mám taky většinou radši knihy než film. Sběratelé kostí jsou ale mnohem lepší v televizi.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
29.8.2022 15:20:38
Na dovolený se chci hlavně opálit, tak se nebudu zakrývat makeupem. Občas jsem vozila řasenku, ale když jsem si pomocí Nanolash vypěstovala mrkačky, nevozím ani tu.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
29.8.2022 15:17:11
Taky se mi nelíbí trend jedno oblečení do práce, do divadla, k moři. Šaty co nosím do práce se k moři nehodí a naopak. Na víkend s kamarádkama beru zase něco jinýho. A s tou kosmetikou, v koupelně mám velký sprcháč, šampon, kondicioner, pěnový tužidlo. Na cesty tohle všechno v malém. I pastu na zuby a cestovní kartáček.
77kraska 132593
29.8.2022 14:56:02
Inko, nemaluju se ani u more ani na ceskem venkove
77kraska 132593
29.8.2022 14:54:43
Inko, nosim na dovolene ponekud odvazanejsi saty nez ve meste...taky mackavejsi

ja myslim, ze kazdy odev se musi nosit na vhodnou prilezitost

nedavno si pani zkousela obleceni v obchode kousek od nas, kde jsem se taky vyskytovala...pani si zkousela nekolikery letni saty a porad se nedovedla rozhodnout, saty uplne ruzne, vsechny docela pekne, vsichni pritomni se vyjadrovali...ptala jsem se, kam saty bude nosit, jestli do prace nebo k mori na promenadu nebo na plaz nebo vecer v lete do divadla/na veceri...pani rekla "na vsechny prilezitosti" ...to je podle mne uplne spatne
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
29.8.2022 14:02:02
Na dovolenou mám prostě jiný oblíbený šaty než do práce.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 848  [Dalších 778 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.