Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
*Kate* | 158396 |
28.2.2023 20:19:49
"dozví se, že leze jak buldozer a ať čumí na cestu."
To jako fakt? |
Lei | 37503 |
28.2.2023 20:09:32
Jojo, jeden muž na úřadě (úředník, se kterým jsem jednala), ten se mi tedy líbil velice, ale pozvání na kávu jsem odmítla s tím, že už ho před 15 lety někdo předběhl. Muž mi doma vyčinil, že jsem měla jít a vytáhnout z něj nějaké tipy z oboru. Můj věk (44) znal, neb měl k dispozici mou občanku . Potěšilo mě to.
A loni jeden šedesátník, ale za to si mohu sama, neb jsem s ním vstřícně konverzovala. To byl ale tedy pěkně úlisný typ, jednak jsem s sebou měla svého muže, což odmávl, jako že u něj si přijdu na lepší (finančně, což měl vzhledem k jeho byznysu pravdu), a druhak vůbec nepředpokládal, že řeknu ne, resp. mé ne pokládal za upejpání. Ten mě pro změnu nepotěšil (ani teda já jeho). |
La Pepa | 5341 |
28.2.2023 20:04:00
Mě nenápadně balil pán, který synovi opravoval sportovní vybavení
Trvalo mi několik setkání, než mi to došlo. |
Lexi. | 141305 |
28.2.2023 17:18:00
Jsem 40+ a v létě mě obdobným způsobem balil v OBI nějaký pán, jeho věk bych odhadla na 60+. Pozvání na kávu jsem odmítla s tím, že jsem vdaná.
|
Katka. | 13699 |
28.2.2023 15:12:31
Jestli jsem byla někdy svědkem netuším, nedívám se po lidech.
Nakupování nesnáším a myslím, že ve frontě se tvářím dost nepříjemně 😂😂 Nemám zájem s nikým konverzovat, vadí mi to třeba i při čekání na vlak nebo ve vlaku. A kdyby do mě někdo "omylem" strčil vozíkem (nemyslím teď nějakou starou babičku...) , nedej bože opakovaně, dozví se, že leze jak buldozer a ať čumí na cestu. |
Vážný2 | 158667 |
28.2.2023 13:25:40
Jsem extrovert, rád si s někým popovídám, laškuju, ale nebalím a nezvu domů (naštěstí).
Navíc mám při dalekozrakosti problém partnera přes břicho vidět ostře (brýle zapomínám). |
Simeona a 3 | 68216 |
28.2.2023 11:59:06
Na ulici mě balili kluci naposled kolem dvacítky. V supermarketu do mě nikdo nedrcá, i když každá záminka se hodí, kamarád má vychytanou strategii . Jen teda nevím, jaká je šance, že takhle potká ženu svého srdce, podle mě má větší šanci na úspěch seznámení přes nějaký společný koníček.
|
Dooly. | 12201 |
28.2.2023 11:29:16
Ne,jen mládí.
50+ cizí mě asi neregistruji. a z okruhu známých mě starsi bali,ale jinym stylem- klasicky nepůjdeme spolu na lyže apod? Ale mě ti stáří ani moc nepritahuji no.. |
Renka + 3 | 26652 |
28.2.2023 10:39:47
Pozvání na kafe jsem občas dostala třeba při čekání na tramvaj, ale to jsem byla ještě pod 40, vlastně asi spíš pod 30. Od té doby už se mi to nestalo.
Celkem v nedávné době mě ale docela očividně balil řidič PPL (jezdí k nám pravidelně ten samý), ale to už bylo až tak moc očividné, že jsem začala volit konkureční dopravce, protože mě to už ani nebylo příjemné. Ale mladej proti mě, i docela fešák, kdybych toužila po nějakém dobrodružství, tak by to šlo Náhodně mi nikdo do košíku nedrká a asi bych se nevybavovala, někde ve frontě už vůbec ne, to mám v hlavě tisíc věcí a na rozhovory nemám náladu. Spíš to občas někdo zkusí v běžeckém skupině, kam chodím pravidelně, ale to je spíš takové lehké flirtování než nějaké balení. |
Lenka Pražanda | 128023 |
28.2.2023 9:33:27
To jsi spíš někde četla, ne? Taky občas někde zahlédnu podobný divný článek
Když už balit v obchodě, tak ve frontě na pokladnu Tam se člověk zakecá raz dva. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.