| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Úzkosti a strachy

  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 5293  [Dalších 5263 >>]
Berush 5363
17.9.2014 21:35:44
Dovoluji si oznámit, že taky žiju.
Pravda - AD nemám (zatím), nehulím, nepiju - tomu co provozuju, se tady, na jihu, pití říct nedá.
Mám 8 kilo navrch padesátka mi pomalu funí za krkem, běhat mě nepřinutí asi nikdo.
Po letech živnostničení a home office jsem svou přítomností poctila jednu nejmenovanou společnost a zatím dobrý.
A mláděti je 11 :-).
A protože jsme s Kač - jak to nazvat - v čilém kontaktu, tak snad můžu napráskat, že spolu občas vyrazíme za hranice nejen všedních dní :-)
Kač. ♀ + ♂ 11157
17.9.2014 21:19:39
Sáro, ač je to k nevíře tak jsem to já :-) osobně :-)
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
17.9.2014 17:06:33
Chces mi rict, ze ta sexy mlada krasna kocka co na me tuhle vykoukla z FB jsi ty???? A ze to je ta sama kocka, co si tu stezuje na kila a deprese? Tomu neuverim...
Kač. ♀ + ♂ 11157
9.9.2014 21:29:52
To já vám že si nemyslíš že jsem alkoholik :-)
Já nejsem úplně veselá spíš jsou věci který jsou mi jedno. Což mi vyhovuje a je fajn být nad některý věci povznesená :-)
Margaret 1200
9.9.2014 20:39:28
Kač, to já nemyslela že ty piješ, to fakt ne. Vím že jsi chodila k psychologovi, takže jsem tak nějak předpokládala, že máš AD. Možná by mi taky pomohly udržet veselou mysl, ale napřed bych se musela dokopat, a to se nevede. S mojí perspektivou to tak stejně dopadne. Jedna kamarádka mi jejich účinky popsala slovy "vím že je to pořád na ho.no, ale už mě to tak nes..e", což se mi celkem líbilo.
Jdu se narvat sacharidama, máme dnes výročí svatby a manžel nezapomněl (jak už jsem za ty roky zvyklá) a přinesl tiramisu. Dietní režim je teda v háji, ale je mi to jedno, radši to zítra vyjedu na kole.
Kač. ♀ + ♂ 11157
9.9.2014 18:53:14
Sáro jednoznačně seš dobrá!!
Já jsem jednoznačně líná :-)

Práce mám hafo, ale kompletace a vázání mašliček a lepení a ták.... takže nic co by se dalo po netu :-(

Víš co zjišťuju že pozitivní pohled na život i když občas stojí za houbeles je pro přežití děsně fajn.
Ségra má vystudovaný fyzio a taky si dělala kurz na tejpy a mraky jiných věcí. A tejpy jsou super :-)
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
9.9.2014 13:13:28
Beham,beham...30-70km mesicne. Ale vaha stoji mrcha, jeste by to trochu chtelo.
Co jsem napsala vyznelo optimisticky, neb se snazim si ten pracak a nezamestnanost (a hlavne nezamestnatelnost) nepripoustet. ALe obcas me prepadnou chmury...40tka na krku, dve male deti...do duchodu daleko.
Kac, kdybys mela premiru prace co se da delat vzdalene na PC, tak klidne napis :-)

Protoze karieru jsem vzdala a protoze poslednich 6 let beham jen po laznich, rehabilitacich s Eliskou, tak jsem si udelala kurz masera pro zdravotnictvi, tejpingu a dalsi kurzy a jeste nejake chystam a sem tam mam korunu z tohodle. A lecim sebe, rodinu a deti...Ale na vyvazani z pracaku to neni.
Kač. ♀ + ♂ 11157
9.9.2014 11:56:22
Já nepiju jak to vyznělo, ale mám regulérně AD. Já už si dělám ze všeho jen srandu protože to bych si to hodila, a že už jsme k tomu měla 2x hodně blízko což mě dovedlo do ordinace cvokař. A život je snesitelnější.

Ondra je dobrej teď je na poloviční dávce léků s a velmi dobrou prognózou (ťuk, ťuk). A bez záchvatů povedlo se léky nastavit dobře na první pokus .-)

Já jsme tlustá furt stejně, s věkem sešlejší a krize středního věku na krku . Ale nějak jsme na to začala kašlat a smiřuju se s tím že už to může být jen horší takže dokud to není úplně hrůza tak jsme si nechala udělat takový skoro nahatý fotky, no uznávám hráblo mi na stará kolena :-) ale jsem na sebe hrozně pyšná
Práci mám + živnost která se rozjíží víc a víc jak to bude v budoucnu to se uvidí.
Rozjíždím nové produkty :-)

Sáro, já koukala že běháš a klobouk dolů za to tě fakt obdivuju. A Eli je školačka co :-) moji miláčkové 2 a 5 třída :-) hustý!!

tak asi tak....
Margaret 1200
8.9.2014 19:35:50
Sáro, to jsi dobrá ~R^ Já na sport moc nejsem, běh už vůbec ne, ale v červnu už jsem se na sebe nemohla ani kouknout, takže nastoupila rychlá chůze a cyklistika, jídelníček jsem vyladila na stobklubu a 7 kilo je dole a kouknout už se na sebe můžu, dokonce i ve dvoudílných plavkách. Ještě 3 kila bych ráda zrušila a misi "hubnutí" tím ukončila. Tak uvidím, jak to půjde v praxi.
Práci nemám (taky mě bohatě vyplatili za to, že už tam nepolezu) a není divu, protože ji hledám jen velmi okrajově, mám hrůzu z nějakých pohovorů, úplně se mě zmocňuje panika jen na to pomyslím. Asi bych se měla po tvém vzoru vzchopit a zapracovat na tom třeba i s pomocí psychologa, ale já jsem takový odkladač. Takže jsem z toho sice na nervy, ale nijak to neřeším, ono nám to takhle celkem vyhovuje~f~. Nárazově něco vydělám, ale tomu se nedá říct práce.
Kač, v rodině mám jasný příklad toho jak to dopadá, když se něco řeší alkoholem, takže tímto směrem se vydat nehodlám, hulení mi způsobuje nepříjemné pocity a AD jsou na předpis. Jednou už jsem byla k psycholožce objednaná, ale zbaběle jsem to zrušila. Představa, že cizímu člověku o sobě vykládám mi dělá hůř, než když zůstanu doma a udělám si kafe. Blbý, no, takovej začarovanej kruh. Takže furt potřebuju ten impuls... ~t~
Co Ondrášek, jak zvládá(te) epi? Doufám, že se ji podařilo alespoň jakžtakž stabilizovat.(To je tak jediné, co jsem tu před časem pochytila)
Sara33(Eliška 07, Petr 09) 6948
8.9.2014 16:32:25
Ahoooj holky,to vas rada "vidim". Humor Margaret je nezapomenutelny.
Ja (my) meli krizi cca 2 roky zpet, myslim ze chybel maly krucek k alkoholismu. Diky dennimu popijeni jsem se dostala na peknych 84 kg. Pak mi skoncila materska, firma me nechtela vzit zpet, ale nastesti me bohate vyplatili, takze jsem sbalila cast penez a oznamila manzelovi ze je hodlam investovat do sebe. Zacalo to psychologem, pak trenerem na 3 mesice, rozbehala jsem se a krome kil, ktere sli pekne dolu jsem si nasla nove pratele, novy smysl zivota a porad beham beham beham....a je mi dobre. A kdyz neni, tak jdu behat a zase je.
Sice jsem stale na pracaku, ale bokem si delam ruzne kurzy a obcas mam sem tam nejakou korunu na cerno...PRacovni cast zivota neni nijak slavnaa.ale snazim se tim netrapit.
Kac tebe obcas vidam ruzne prispivat, tak mam trochu predstavu...baracek, hypoteka, slozita situace....
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 5293  [Dalších 5263 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.