| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Jižní Americe

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 125  [Dalších 55 >>]
Olca B. 26323
11.1.2007 16:06:07
Ahhojky všichni, nebyla by tu nějaká spřízněná dušička žijící na Isla de Margarita nebo v severní části Venezuely??? Jedeme tam na dovolenou s 10 měsíčním špuntem tak bych ráda ještě pochitala nějaké moudro. Díky
Trixi
  • 
26.12.2006 14:19:25
pokus
  • 
5.12.2006 13:34:55
pregnancy due date
Alex
  • 
5.12.2006 13:33:49
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev132pr___.png[/img][/url]
Eiline
  • 
20.9.2006 17:51:46
Výklad karet online-ZDARMA

http://www.women66.com/diskuze/
lucieennaa 46908
5.9.2006 21:00:11
princesito, ted jsem tu dlouho nebyla tak promin. no ja ziji v DR, ale par z puerto rica znam, oni jsou asi vsichni v zakladu stejni. jsou na deti pysni, maji jich vic a pokazde s nejakou jinou zenou a jak je videt, tak jim to nedela moc potize. jde o to, aby se ti o ne taky staral. a taky jde o to z jaky spolecensky vrstvy pochazi, pokud to neni nejaky zbohatlik z nobl rodiny, tak mu to vadit tolik nebude, ale pokud bude mit vyssi spolecensky status, tak by mu to mohla rozmluvit i rodina. pozor si urcite davej, nekteri chlapi jsou neuveritelni machisti. asi nejhorsi pak je, kdyz ses na nem financne zavisla a sedis doma a cekas az se vrati z flamu z kamaradama. to bych ja nerozchodila.
no a pokud je to nejaky hodne tmavy a chudy clovek, tak muze byt moc hodny, ale taky te treba muze jen chtit vyuzit kvuli visu a papirum, aby se dostal do evropy. nebo si tebou, jako bilou, bude chtit zvednout spolecensky respekt. zvaz vsechno.
drzim palce.
luca
Bára
  • 
7.8.2006 11:43:01

Ahoj holky, jukněte, na internetových stránkách Naše děťátko běží fotosoutěž na téma Máme rádi zvířata...

Princesita
  • 
28.6.2006 16:58:26
Luci,jen se chci zeptat..Jaky je tam kde bydlis zivot??A jaky jsou vlastne portorikanci??Ted jsem psala do jedne diskuse ze jsem se do jednoho zblbla a tak mi prisla odpoved ze si mam na ne davat pozor...

Jeste otazecka muzu??.....muze si vzit svobodnej portorikan zenskou ktera uz jednou vdana byla a ma deti??Berou cizi deti???

Dik
Princesita
  • 
28.6.2006 16:52:53
Lucie...no ja myslela ze je v+n svobodna s malym ditetem....
lucieennaa 46908
28.6.2006 3:43:08
thali, rekni manzelovi at ti koupi poradnej motorovej clun a za hodku ci dve si muzem dat spolu kafe, jsem primo v punta cana, tak dej vedet, kdy se stavis, uz se tesim! jinak sem jezdi hodne lidi z porto rica na dovcu, je to tu levnejsi nez u vas, tak prijedte!
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 125  [Dalších 55 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.