| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Africe

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 752  [Dalších 582 >>]
lisie11 80516
3.4.2008 23:50:50
ahoj,no tak budu muset doufat, že mi uznají co nejvíce. Stejně je to pro mě jediné řešení. Na internetu jsem si snažila vyhledat nějaké jiné stížnosit ohledně akreditace a narazila jsem jen na učitele v thaiwanu. Tak to snad nebude tak hrozné. Tady v čechách je prý taky mnoho mezinárodně neuznávaných univerzit.
Jinak vám všem moc závidím, že můžete v jar žít. žila jsem 2 roky v durbanu a rok v knysně. Byly to léta na které nikdy nezapomenu. JAR je skutečně nádherná země plná skvělých lidí, kteří mi moc pomáhali a vzali mě mezi sebe. Moc ráda bych se do Durbanu vrátila navždy, ale není to asi moc reálné.
Ano, kriminalita je šílená, a dějí se věci o kterých nemá evropan ani páru. Na druhou stranu jsem se však cítila daleko více než tady chráněna svými blízkými, kteří udělají všechno proto, aby se vám nic nestalo. Tak vám všem přeju, ať máte takové štěstí jako měla já a užíváte si každého dne. Až se jednou vrátíte do zimy a šedě čech, uvědomíte si, jak je jar skutečně krásná;)
Nelie 25076
3.4.2008 16:56:45
Manzel nastesti ma diplom pred 2000 takze tendle problem neresil - jen musel delat zkousky na dostani lekarske licence. Ja delala Unisa zkousky 2 roky na velvyslanectvi v Praze, coz bylo skvele. Svagrova studuje ucetnictvi a ma s Unisa admin neuveritelne zazitky - a to bydli v Cape Townu kousek od Unisa, takze si to tam chodi vyrizovat osobne neb e-mail a telefonaty uz vzdala...
lisie11 80516
3.4.2008 9:05:19
ahoj, díky za odpověď.S problémy v admin se už začínám potýkat už teď. Matric exemption jsem si nakonec zařizovala úplně sama.Já jsem teď v čechách a tuhle cestu mi poradila jedna jihoafričanka která studuje také přes Unisa a dělá zkoušky v praze.I ona studuje, aby diplom použila v autrálii. Tak to se jí budu muset zeptat, jestli si zjišťovala, zda jí diplom uznají. A kolik by si toho musel tvůj manžel dodělávat?
Nelie 25076
3.4.2008 0:46:27
Manzel ma lekarske vzdelani v JAR and diplomy ziskane v JAR po roce 2000 nejsou uznane v Kanade.
Ja mam BA Hons na Unisa a kdyz jsem se zajimala o studovani pro MA v Kanade, tak udavali rok 2000 jako dead-line pro uznani nekterych modules (hlavne spojene s nursing, accounting).
Ja byla na Unisa moc a moc spokojena, mohla jsem pracovat, starat se o rodinu, studovat - ale musim uznat, ze treba English oddeleni bylo videt, ze odchazeli profesori (a bohuzel ti nejlepsi), kvalita klesala - studovala jsem 1993-1998. A admin oddeleni - to je ted katastrofa...ja potrebovala poslat papiry na kanadskou universitu a oni zaslali papiry nekoho uplne jineho a rekli mi, ze si musim znova zaplatit ($250 dolaru) pokud chci aby to udelali znovu a poradne.
lisie11 80516
3.4.2008 0:34:39
Ahoj, trochu mě nepříjemně překvapilo tvé prohlášení, že UNISA není uznávaná. Právě se na ní totiž chystám studovat. Nemám maturitu a toto je pro mě relativně levné a jednoduché řešení. Mohla bys mi prosím o tom dát více info? Ještě nevím jak bych chtěla diplom využít, zda pro práci v JAR, v Čechách nebo v Austrálii. Kde si mohu ověřit, že mi bude diplom uznán, nebo zda mi bude uznána alespoň většina modulů. Děkuji za bližší info.:-)
kaculda 17148
28.3.2008 20:19:05
Ahoj Filds,

četla jsem Tvůj příspěvek o Romaně, tak jsem z toho vydedukovala, že se vídáte osobně:)). Předej jí prosím Tě zprávu, že jsem ji tady konečně našla:)). Když řekneš Káča, tak ona už bude vědět, díky:)).
Miska 75327
26.3.2008 13:20:21
Pribehy jsou to strasne. Ale je fakt, ze je to hlavne o smule. Vemte si tady v US, uz skoro ted kazdy mesic postrili nejaky magor decka na universite, nebo jedes po moste a on spadne. A v DC kde bydlim, je samozrejme, ze do "cernoskych" ctvrti se v noci a pokud mozna ani pres den nechodi. Strileni je na dennim poradku. Takze MHD pouzivas jen v urcitych castech mesta a jizda v zamcenem aute je v techto castech samozrejmosti. A procist si krimi zpravy co se deje v Cechach, take lahudka ..korupce, prepadeny slepy clovek, prestrelky ukrajincu a jinych mafianu, smrtelne nehody denne. Samozrejme vim, ze JAR je nejhorsi na svete, jak rikaji, ale je to hodne o smule. Americke ambsade v Pretorii vychazi mesicnik a vzdy pisou, jestli se nekomu neco stalo, nekomu neco ukradli (zamestnancum ambasady). Vetsinou je to ciste, ale uz jen, ze to davaji do mesicniku je odstrasujici :-). Nejhorsi je, jak pisete, ze vlada s tim nic nedela. Cetla jsem clanek o mistrovstvi ve fotbale, co bylo melo byt v JAR. Pocitali tam kolik navstevniku bude oloupenych, zavrazdenych. Ministr vnitra na to rekl, komu se to nelibi, tak tady nemusi byt / nemusi zit. To je neskutecna odpoved.
Debbie 42968
24.3.2008 21:56:18
Nelie,
Ano, bohuzel to jsem take slysela a ze jsou i pripady uplne malych miminek / holcicek. To je opravdu tragedie...:-(
Debbie 42968
24.3.2008 21:56:17
Nelie,
Ano, bohuzel to jsem take slysela a ze jsou i pripady uplne malych miminek / holcicek. To je opravdu tragedie...:-(
Martina
  • 
24.3.2008 21:48:18
ahoj holky. prosím prosím, nežijete někdo v Guinea? Nebo nemáte něj. zkušenosti? díky M.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 752  [Dalších 582 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.