| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 65000  [Dalších 64900 >>]
elindra 28290

Re: mumie

7.2.2008 21:52:38
Grace, jak furt hubneš, tak bys mezi ně mohla pěkně zapadnout :-D
Grace 35716

7.2.2008 21:50:26
Jasně... ve čtvrtek se vydají mimobrněnské KM do Brna na mumie :-D
elindra 28290

7.2.2008 21:50:15
My byli v Klatovech.
Káťa,2 kluci 2562

Re: bazén

7.2.2008 21:49:40
Eli - byli jste v Brně nebo někde jinde??
Jeno - takhle přesně se stravuju, když mám stresy, hodně práce a málo spím. Večer začnu pátrat, co že jsem to vlastně za celej den (ne)jedla.

ad zítřejší jídlo večer - když by kamarádce (jejímu chlapečkovi) nevyhovovala restaurace, co si nechat přivézt pizzu - v Ch. asi rozvoz funguje, ne?? teda pokud jíte pizzu, že...:-D
Grace 35716

7.2.2008 21:49:35
My bychom na mumie taky šli... já vím o mumiích jen v Klatovech. Ale zas jsou vyhlášené.
Lela, čert a malinkej drak 9322

7.2.2008 21:49:22
Marťo, třeba do Brna ;)
nebo v Klatovech jsou hezký ...
Marťa11 8076

mumie

7.2.2008 21:48:46
kam se dá jít na mumie???
Tedíka to bere už docela dlouho, knížku máme nastudovanou... já bych s ním šla :-)
:-D:-D:-D
Áňa + 2 76942

7.2.2008 21:45:45
Jo, tak vajíčka ještě jo. A bramborovou kaši, omelety a zeleninovou polívku. Ale jak je to něco složitějšího, tak se mi do toho nechce.
Lela, čert a malinkej drak 9322

7.2.2008 21:45:09
no, Áňo, já když dělala profesní zkoušky, tak PC nepřipadalo v úvahu. Takže jsem vyplodila požadované a jala se přepisovat (neb pokud to zkoušející nepřečte, můžu se jít klouzat, že jo) ... přepsala 4 stránky textu jednou - nečitelně. podruhé - opět nečitelně. Potřetí jsem to riskla ... I tak jsem končila dřív než většina spoluzkoušených :oOOOOO
tak nevím ...
já teda problém z pravopisem nemám, vidím to - mám načteno. Problém je s úpravou a vynecháváním písmen etc.

Káťo, někdy zaskočím :-)
však já nepiju sama, piju s mužem - já u jednoho PC, on u druhého :-D
na mumie bych děti vzala, jsou fajn!
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

7.2.2008 21:35:19
Áňo, to á jen tak machruju - v reálu to sice bylo fakt moc dobrý, ale pro každýho dvě lžíce holandska a kostička čokošky a první větší jídlo jsem měla za celej den až v sedm, kdy jsem si udělala krupicovou kaši. A včera jsem měla první jídlo ještě později a bylo to pár kousků studených brambor...
Zejtra má přijet na návštěvu kamarádka s dítětem, nejradši bych šla na jídlo do restaurace, ale budem to muset probrat, páč klučina je autista a většinu času tráví tim, že hledá kudy by se dalo z místnosti utéct, tak nevim, jestli by to pro ni bylo reálný.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 65000  [Dalších 64900 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.