| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 65000  [Dalších 64930 >>]
Áňa + 2 76942

Re: bazén

7.2.2008 22:29:29
Káťo, bohužel nemám, máme jen video. A až se mi zamotá pásek na tý kazetě, tak budu hodně nadávat. Tenkrát jsem byla těhotná a mohla jsem si vyspávat, ale kvůli tomuhle jsem vstávala každou sobotu v 7 ráno.
Lela, čert a malinkej drak 9322

7.2.2008 22:26:05
Káťo - připravit k výsadku?

jdu spát, přejte mi klidnou noc, pls!

DN!

PS: kdo se tu prsil s návštěvou logopedie a superinteligentním dítkem??? Jdeme příští týden taky ... ;)
Káťa,2 kluci 2562

7.2.2008 22:24:17
Prostorový dinosaury máme taky.
Marťo - vy jste byli v 3D kině na dinosaurech, viď?? Dávaj to ještě?? A kde???
Musím nějak rozplánovat ty prázdniny.
Káťa,2 kluci 2562

7.2.2008 22:22:47
Byl jednou jeden život je dokonalej!!!! Děti to milujou. Áňo - máš to na DVD???

ad poučení o rozmnožování - nevím proč, ale vzpomněla jsem si na Woodyho Alena v roli spermie v povídce z cyklu "Vše, co jste kdy chtěli vědět o sexu, ale báli jste se zeptat.":-D
Marťa11 8076

7.2.2008 22:22:18

tady

tuhle jsem koupila naposledy, ještě ji mám ale schovanou... je krásná, jsou tam prostorové obrázky a tak... jako v těch mumiích, asi je kupuju i kvůli sobě :-D:-D:-D
Meggie . 26180

7.2.2008 22:21:57
Grace, můžeš mi poslat kontakt? Chodov by taky šel, je tam dobrý spojení a ještě bych si cestou mohla něco koupit! :-)

Knížky taky ráda kupuju, ale nerada si je nechávám, protože pak jen leží v knihovně a zabírají místo. A já nesnáším zakrámovanej byt.
Ale v dětských se vyžiju, už jsem jich pár koupila a to je holky zatím většinou jen okusujou!
Káťa,2 kluci 2562

7.2.2008 22:20:58
Na lidský tělo máme i dobrou PC hru - kostík kostiznal. Jednu dobu to děti vysloveně milovaly. Bombardovaly mě otázkama, kolik kostí tvoří lebku, k čemu je žlučník atd.
A prcek uměl rozpitvané figuríně krásně sestavit zpátky ledviny, močový měchýř a další vyměšovací náležitosti.

Ale od Vánoc frčí hra Scooby-Doo2 Nespoutané příšery - jediný štěstí, že je docela použitelná - jsou tam třeba takový zajímavý rébusy apod.
Áňa + 2 76942

7.2.2008 22:19:16
Jinak já mám nahrané všechny díly seriálu Byl jednou jeden život. To se mi moc líbí.
Áňa + 2 76942

Re: mumie

7.2.2008 22:17:00
Marťo, taky jsem si řekla, že s tím nakupováním knížek musím přestat a začala jsem je půjčovat z knihovny. Jenže mě to stejně nedá a tak nakupuji.
Marťa11 8076

7.2.2008 22:14:18
Jeno, tak tu jsem měla v ruce... ale nějak mě na první prolistování nezaujala... nějak mi nesedli ilustrace... nebo nevím, prostě jsem jí šoupla do regálu zpátky :-)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 65000  [Dalších 64930 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.