| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Krkavčí matky v modrém

Krkavčí matky neřeší vyváření lahviček dvouletým dětem, dopřejí svým potomkům pobyt v jesličkách či školkách, návštěvu prarodičů či tet, neděsí se hlídacích koutků.. Rády vyrazí za zábavou i samy, a přesto své děti nade vše milují... Nebo sbalit bágl a hurá s dětmi třeba do do hor - proč ne???!!! :-) Patříte mezi lidi, kteří si rádi popovídají s kýmkoliv a o čemkoliv? A hlavně bez předsudků?.... Pak jste tu správně.

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 65000  [Dalších 64910 >>]
Marťa11 8076

Re: mumie

7.2.2008 22:02:47
aha, díky, juknu...
i když já se musím s těma knížkama mírnit :-), Tedíka (naštěstí) knížky hrozně baví a já je kupuju moc ráda... ale stojí to st peněz...

teď právě máme mumie a lidské tělo - největší hitovky :-)
o narození a tak ví teoreticky asi dost... jen byl zdrcen, že nemůže být u porodu a tak po mě chce, abych mu aspoň UKÁZALA NA MĚ, kudy se Michalka narodí :-)
Lída,3 kluci a holka 25285

Re: bazén

7.2.2008 22:01:01
Áňo, já právě když "nevařím", tak i ty vejce jsou složitý... maximálně tak nějaký těstoviny, děti si na to namatlou kečup nebo cukr ;) a ještě spíš to je "co si kdo najde".
Áňa + 2 76942

7.2.2008 22:00:23
Jeno, jak se to jmenuje?
Káťa,2 kluci 2562

7.2.2008 21:57:47
Ocean - od MM slýchám, jak příjemné je jezdit ulicemi Brna v autě s pražskou SPZ.:-)
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549

7.2.2008 21:57:34
Marťo, Kili teď taky řeší lidský tělo a např. jeho včerejší probuzení komentoval místo "nechce se mi vstávat, mám rýmu" slovy "moje bílé krvinky asi prohrály boj s mikroby" :-) Náhodou jsem v knihkupectví narazila na sympatickou knížku o těhotenství a porodu pro děti - je tam vše dětsky srozumitelně, ale pravdivě, tak by se mu to mohlo líbit. A mně se líbilo, že tatínek si s holčičkou staví vláčkodráhu a se synem si jde kreslit, že tatínek se od narození podílí na péči o mimino, že rodiče někdy dítě plánujou a někdy taky ne a přesto otěhotní apod. :-)
Marťa11 8076

mumie

7.2.2008 21:56:51
díky...
Tedík má prázdniny od 18.2., T je pracovně v IT, tak vymýšlím program... mumie by se hodily :-)
Káťa,2 kluci 2562

7.2.2008 21:56:36
Eli :o)))) vidím to v jasných barvách....jdeme katakombama...jedna mumie ve skrovných šatkách středověkého střihu.....druhá mumie v potrhaném renesančním modýlku ....a tradááá třeti mumie v kostýmku Calvin Klein.:-D
Áňa + 2 76942

7.2.2008 21:54:51
Jeno, my jsme byli před Vánocema u kamarádky a ta navařila fakt vynikající pečený maso na pórku. Děti to jedly k snídani, k obědu i k večeři.
Ocean 28569

7.2.2008 21:54:32
Grace,Oggi,co mi to děláte?? já snad kvůli vám půjdu za školu!ve čtvrtek mám angl. a pak odjíždíme do hor...kruciš

Elindro,děkuji,děkuji.mno moraváci jsou většinou veskrze milí,přátelští a přítulní lidé.obávám se,že z jakési falešné pýchy a furiantství se před pražákama chovají jako trotli a vidláci;)
Káťa,2 kluci 2562

7.2.2008 21:53:51
což o to, my bychom se možná i vydali, ale to bych jaksi s sebou měla v závěsu MM i děti ;)
a vzhledem k tomu, že ve Vaňkovce nevím o koutku pro tatínky s dětmi, asi tu myšlenku opustím.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 65000  [Dalších 64910 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.