Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kafe | 134466 |
23.2.2017 11:12:23
blesko - jako dítě jsem měla krev v moči a skončila kvůli tomu 2 týdny v nemocnici. Pak jsem musela jíst takové hnusné zelené prášky.
|
Dlask | 84460 |
23.2.2017 10:58:57
Karkulko, počítám s tím že je třeba se objednat, zatím máme moč v laborce co posílala praktická, ale uvidí se podle výsledků. Vy jste taky měly krev v moči???
|
Karkulkaaa | 82225 |
23.2.2017 10:56:04
Zkušenost máme, nejspíš budou chtít sbírat moč 24 hodin a přinést vzorek, změřit kolik té moči bylo. Dítěti změří tlak, odeberou krev, pošlou na sono, rtg, ale to možná bude třeba nejdřív objednat. My absolvovali i radioizotopové vyšetření, ale příčina se nikdy nezjistila, možná to tak někdo prostě má.
|
Kafe | 134466 |
23.2.2017 10:49:41
Chodila jsem tam jako těhule a prohmatával mi ledvinu a dělal sono. Moč vždy s sebou.
|
Dlask | 84460 |
23.2.2017 10:21:15
A to konkrétně s přítomností krve v moči, jinak nic jiného. Ještě jsme tam odesláni nebyly ale nejspíš nás to čeká, máte někdo zkušenost???? Dík
|
Jáňa+tři sluníčka | 29413 |
29.12.2016 10:00:39
s naším prckem(4,5) byl taky všechno, co se týče vyměšování problém a na čůrání nám pomohlo toto http://postovnezdarma.cz/detsky-pisoar-v-podobe-zabicky-2-barvy?utm_source=zbozi.cz&utm_medium=Zbozi.cz&utm_campaign=48774
notabene všichni chlapečci, kteří k nám dorazí chodí čůrat jako o závod, jen aby si mohli roztočit vrtulku . Snadno se to přidělá do správné výšky a snadno se to udržuje v čistotě, takže u nás celkově výhra. Jinak u nás převažují problémy s kakáním, nakonec jsme zjistili(pomocí metody pokus-omyl), že potřebuje absolutní soukromí a dokonce si nesmíme všimnout, že na záchod byť jen odchází(nesmíme to komentovat )a v tu chvíli je třeba zajistit klid i na chodbě před záchodem(je nás doma pět, takže celkem náročná situace)a pak už jen odtamtud volá "vykakáno" a my jásáme, jásáme, obdivujeme a odměňujeme Už jsme se smířili s tím, že jinde než doma se nevykaká, takže se tomu snažíme přizpůsobit program a doufáme, že z toho vyroste. Máme za sebou řadu měsíců, kdy kakal jen třeba 4x do měsíce a fakt jsme rádi, že se situace trochu stabilizovala a funguje alespoň takto. Držím palce, ať je i u vás brzy lépe! |
Haaribo | 87262 |
29.12.2016 7:35:45
Tak my jsme si uzili svoje se starsim, cela rodina do me sla, ze ma skoro ve 3 pliny, jenze on byl strasne hysterickej, nechtel o nicem krome pliny slyset, na wc jsem ho nedostala ani ke dverim, na nocnik posadit nesel, strasny. Tak jsem ho nechala a jednoho dne sel curat z hodiny na hodinu a nikdy se nepocural, za to na velkou mel pliny jeste skoro do 4, taky nechtel jinam jit, kdyz jsem mu ji nedala, drzel to I nekolik dnu a to je mi teda proti srsti taky. Takze s takovou tou vzdorovitosti a odmitanim mame zkusenosti bohate, ale tohle me zaskocilo.
|
Raduza | 68805 |
29.12.2016 7:23:46
Na vyšetření zajděte, ale určitě bude vše v pořádku, když tam chodíte. Doma bych to přestala řešit (jestli to teda jde) a dávala mu plíny. Bude to spíš blok. Synovec se nedokázal vykakat jinam než do plínky asi do 4,5. Teď už si na to nikdo nevzpomene .
|
Haaribo | 87262 |
28.12.2016 22:58:46
Dekuju! Musime tuhle bitvu nejak vybojovat!
|
Silvie03 | 80313 |
28.12.2016 22:57:53
Tak dál už mě nic nenapadá, zkušenost s tím nemám a ani nikoho takového neznám.
Vám oběma přeju, ať máte brzy po problému a bez stresů! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.