| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Logopedie

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 6098  [Dalších 5998 >>]
Marika Letní 140743
21.2.2020 20:01:13
Je to něco jiného ale napadlo mě že je nějaká metoda pro koktající která vede přes zpěv.
Termix 105545
21.2.2020 20:00:44
Je na 6G a zvládá dobře. On je chytrý a tím hodně kompenzuje. Na neuro nic nezjistili.
Federika 14090
21.2.2020 19:58:47
Termix,
AS má starší syn. Zjistili jsme to až-no až na konci střední školy, do tý doby měl jinou diagnozu, od ca 4 let, v té době ta diagnostika byla na jiný úrovni.
A nevím o žádným dobrým odborníkovi, radím ho ale důsledně hledat, protože my litujeme toho, že jsme to netušili dřív, možná by se dalo něco dělat, nějaká sezení, terapie, nevím. Dnes, v jeho dospělosti, neuděláme nic. Protože on nechce.
K_at 121378
21.2.2020 19:57:00
Termixi, je možný, že po tom selhání (to je strašný ~n~) prostě došlo k nějakým změnám v neurologii? Je na to nějaký názor? Jinak celkově pohybově je na tom jak? Nejsem rozhodně na to odborník, ale napadlo mě, jestli není prostě možnost nápravy limitovaná nějakou změnou po zástavě. Nezlobíš se, že se ptám? Jinak zkus se podívat na http://red-tulip.cz/ Zkusila bych Marju kontaktovat s dotazem. A spíš bych zkusila podpořit celkově fyzicno, koordinaci, jemnou motoriku....pokud je někde nějaká dysbalance. Jak to zvládá ve škole? Musí to mít leckdy složité...
Termix 105545
21.2.2020 19:45:17
Synovi je 14 let. Je dysgrafik, psaní je strašné. Je velmi talentovaný matematik a celkově je chytrý, ale je těžké se s ním domluvit. Často mu je špatně rozumět a děti se mu díky tomu někdy vyhýbají. Měkčení je katastrofa, ale i samohlásky. Jakoby má tvrdou pusu a nemůže uvolnit, neotevírá pořádně pusu. Logopedii trénuje od 4 let denně, už dvakrát jsme měnili logopedku ve snaze, že by třeba změna pomohla. Jsem už fakt zoufalá a nevím, jak mu pomoct. On je celkově takový mimozemšťan. V sedmi letech po operaci mu selhalo srdce a musel být resuscitován. Dopadlo to dobře, ale nedalo se nevšimnout si změny v chování. Nemáme oficiální diagnózu, ale poté, co s klinickou psycholožkou strávil desítky a desítky hodin, je přesvědčená, že má Aspergrův syndrom. Máte jakýkoliv tip na zlepšení té logopedie? Už jsem fakt zoufalá.
Berda-Berda 12477
24.7.2018 8:39:30
Chodila jsem se synem k Petelove do Pacovske. Zdala se mi fajn. Je potreba cvicit kazdy den chvili, nam se osvedcil pravidelny cas pred odchodem do skolky. Chce to trpelivost~;((
Žáňa21 156469
23.7.2018 20:19:17
~s~Ahoj, dcera 5 let musí začít chodit na logopedii. Dostala jsem doporučení od pediatra na 2 logopedky na Praze 4 (Nusle). Jsou to Mgr. Michaela Kučerová a PaedDr. Zdenka Peteleová, máte prosím někdo osobní zkušenost. Děkuji za pomoc~s~
cecilie zadinova 156321
20.6.2018 19:07:44
potřebuji názor zda byste srpnové dítě (čerstvých 6let před 1.zářím) se selektivním mutismem dali do 1.třídy nebo žádali odklad.Baví se přirozeně pouze s 8mi dospělými, s dětským kolektivem problém nemá,je veselá a oblíbená.Jinak bezproblémová, odpovídá věku, ani napřed, ani opožděná.s cizími dospělými kromě učitelek ve školce nikdy nepromluvila, ani pozdrav.
Děkuji za názory
Monika 123907
25.4.2018 19:58:30
Jestli máš pocit, že už Vám ta logopedie víc nepomáhá, tak to prostě logopedce řekni, ne? Buď vymyslí třeba jiný přístup nebo to ukončíte a můžeš případně najít jinou logopedku nebo čekat, co se stane, když nebudete dělat nic. A jestli se to nezlepšuje, protože třeba doma necvičíte, tak je asi zbytečné, abyste jezdili k logopedce a zabírali místo na logopedii někomu jinému ...
TaJ 81121
25.4.2018 12:10:29
Jinak ještě taky určitě záleží na tom, jestli dítě chodí na logopedii "jenom" s výslovností a jinak má řeč ok, nebo jestli je tam toho víc, co je potřeba napravovat...právě třeba u těch dysfatiků apod...ona logopedie není jen o výslovnosti, trénuje se tam s dětmi spousta dalších věcí...
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 6098  [Dalších 5998 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.