Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
jak | 39257 |
11.9.2021 16:11:48
Slechtic na L? Syny ma s operni pevkyni?
|
Martina Bergerová | 70170 |
11.9.2021 16:10:20
rozumím ti, asi jsem třeba naivní, to bývám často, ale čí rodinu tedy KB rozvádí? Já naprosto nevim, já si dělám obrázek podle toho, co je mi naservírováno, sama moc nehledám. Jestli ten chlap neplatí alimenty, milenka není první na vině, na vině je ten maník, ne?
|
A. Andrs | 157190 |
11.9.2021 15:49:10
- ten tak toužil po mužském dědici, že se rozvedl se svojí schopnou a slušnou manželkou, vzal si jednu zdější umělkyni, dočkal se 2 dědiců a celou dobu to táhl s touhle zlatokopkou. Na děti odmítá platit alimenty a další chut´ovky
Ten pán vypadá na opravdu charakterního muže, co má s jeho charakterem do činění paní Brožová? |
nordica | 81215 |
11.9.2021 15:27:00
Mart´asíno - kolektivní vina?? Kráčí životem jako živelná a vypočítavá katastrofa pro své okolí. Tobě připadá jako bulvár a kolektivní vina, že momentálně ničí rodinu se dvěma malými dětmi, že na ně otec, který po nich tak stráášně toužil, neplatí, nevídá se s nimi, že díky její chamtivosti mizí cenné předměty z dotyčného zámku? Kdybych ji posuzovala podle bulváru, tak bych se právě rozplývala nad jejím něžným pohledem raněné (a kdysi nabourané - vlastní vinou) laně. No, bulvár nečtu, ale mám zase jiné informace. Nepsala bych sem nic, ale když tady čtu, jak dobývá srdce Rodinkářek, nakonec jsem si na ty ruce nesedla..
|
11.9.2021 15:03:03
to mi přijde takové dost bulvární, co píšeš... Jak s K. Brožovou souvisí manžel, který se s ní dávno rozvedl? Právě po hádce s ním se skoro zabila Já tuhle kolektivní vinu moc nemusím...
|
nordica | 81215 |
11.9.2021 14:53:42
Tak o téhle osobě si myslím své s reportáží i bez reportáže. Asi jste tady tak mladé, že jste nezažily - Zd.Tomana, Kovarčíka a další. Momentálně ničí/zničila manželství zámeckému pánovi z jednoho středočeského města, ten tak toužil po mužském dědici, že se rozvedl se svojí schopnou a slušnou manželkou, vzal si jednu zdější umělkyni, dočkal se 2 dědiců a celou dobu to táhl s touhle zlatokopkou. Na děti odmítá platit alimenty a další chut´ovky. Takže Brožová je v mých očích fakt spodina, kukuč nekukuč. Netřeba se nad ní rozněžňovat.
|
11.9.2021 13:48:19
no, to jsem si právě dřív myslela já, že dělá věci na efekt - to, že ji napálili v rádiu, a udělali z ní hloupou kozu, tomu hrálo do karet. A v té třináctce se mi právě překvapivě líbila a věřila jsem jí Buď dobré PR a já jsem naivní (to bývám často), anebo fakt je v pohodě Každopádně to asi s ženskýma nemá lehký, právě proto, jak je atraktivní, průměrná žena ji možná podvědomě chce vnímat jako fiflenu a Barbie - tak jako já dříve
I když mě v tom dojmu pomohl i její zpěv, který mi nepřijde kdovíjak zajímavý, aby to bylo na CD a spoustu vystoupení Nevím |
Ennywan | 4062 |
11.9.2021 13:34:30
Na mě působí nepřirozeně. Právě proto jak mluví klidně a pomalu. I to i přesto, že asi neměla na růžích ustláno. Prostě mám pocit, že jak mluví do kamery, tak mluví a tváří se na efekt.
|
Karkulína | 99978 |
11.9.2021 13:32:13
Viděla jsem. Mně byla Kateřina sympatická vždycky, nikdy jsem ji nepovažovala za Barbie. A ted se mi to potvrdilo, že to bude fajn citlivá ženská. O té její nehodě jsem vůbec netušila. Měla fakt štěstí.
|
11.9.2021 13:01:48
Včera mě po dlouhé době zaujala 13. komnata s Kateřinou Brožovou. Ona to možná fakt není Barbie (já jsem si to o ní dříve myslela) Hezky tam o ní mluvil Töpfer i Vydra. Já jsem si kdysi dávno na ni vytvořila názor taky podle toho, že si z ní někde vystřelili na rádiu - volali jí, jestli by udělala show v domově důchodců - a ona nevěděla, že ji nahrávají, a rozmluvila se o stařečcích - udělali z ní slepici, která si přes seniory jede svoje PR Ono to tak fakt vypadalo
Mě se v tomto dílu moc líbila. Jaký z toho máte pocit vy? Byla tam v teplákách na přehradě, mluvila moc milým klidným hlasem, překvapila mě ta bradavička/znaménko?, co má nad rtem Ona si skoro zlomila vaz při bouračce, je neuvěřitelné, že vyvázla bez následků Moc jí to tam slušelo, škoda že jsem ji nikde neviděla na divadle. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.