| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Těhulky a maminky po IUI, IVF

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 34615  [Dalších 34445 >>]
daba+holčička 55689
11.11.2018 22:30:50
No jo podzim, odcházej zuby, maroděj kočky a psi a zdechaj bojlery ~o~
marhau 83337
11.11.2018 21:07:21
~3~ Jme byli naposled na chatě ~:-D Kapradi u nas neni rozděleny kino ~:-D Mates by ani nemoh jit sam ~;)

Včera jsme našli houby :-)ale ne lysohlavky ~t~
Danik78, P+D 7/09, H 4/11 61018
11.11.2018 19:07:01

Bonní začíná být ve formě, prý sjetý ovce~t~.
Na velmi dlouho neumytých oknech mám samolepky vánoční a velikonoční ~l~

Děti šly dnes 14km s oddílem, tak odpadly od telky a ani se nehádají, je tu po dlouhé době neobvyklý klid.

Já jsem po huse taky klidná. Přežrali jsme se, odpoledne jsem zaspala masáž~o~. Po včerejším úklidu bytu kdy jsem se odhodlala být zcela důsledná při úklidu dětského pokoje si to zasloužím. Teď už je pokoj v původním stavu, nadlouho mě důslednost přešla.

Psice do devíti let byla čupr, ale teda od května minulého roku furt něco. Zuby nemá, tak jednou za čvrt roku atb nebo nějaká operace. Teď jí dle vet nastydla záda, i když chodí v oblečku, chjo.

Kapradí, Daníkovi mobil Ježíšek nepřinese, to by se musel zbláznit~t~.. Aktuálně hledáme poslední čepici. Na Daníka v obchodě čepici nekoupím, musím napsat zase šicí paní na čepice. A to je furt něco. Za ztráty by měl mobilů už několik.
Majda a Kájík 07/10 94857
11.11.2018 18:13:41
A ještě nemoce....Školka MASAKR největší.~8~ První 2 roky doma od září do března tak že 3 dny školka 3 týdny doma nemocný. Ve škole zatím nebyl nemocný ani vloni ani letos.Tak snad
Majda a Kájík 07/10 94857
11.11.2018 17:37:36
Ahoj všem,

neuvěřitelný že jste pořád tu :) Straaaašnym způsobem to uteklo. Příjde mi to jak rok kdy jsme tu vysedávaly většinou bezdětné.

Koukám ale že kolotoč všude stejný. My zůstali u jednoho a bohatě nám stačí :D
Naštěstí se učí pěkně na jedničky, jen se pereme se psaním,píučka má podezření na dysgrafii,ale není to nějak hrozný.

Všechny které máte dvě a více dětí a dojíždíte do práce obdivuju. Já po skoro 4 letech každodenního hledání našla práci na home office a stejně nestíhám.Běhám jen mezi školou,prací a kroužkama. Kájík chodí 3xtýdně na fotbal, 2x týdně volejbal, o víkendu turnaje, do toho se učit...~8~Naštěstí máme fajn píučku která nedává moc úkolů a učit se máme přikázáno jen 10-15 min max.

Chlapa mám stejného a pořád je udržkovaný.~o~~:-D

Vánoce naštěstí jednoduché,Kájík není moc na hračky od mala tak dostane něco na fotbal, oblečení chce a hru na xbox.

Mějte se krásně :)
Stárnoucí 94831
11.11.2018 13:57:14
Zdechl nám bojler~4~.
Že se to vždycky vysype před Vánocema~8~
Stárnoucí 94831
11.11.2018 12:33:59
~t~Já na jednom okně vánoční. Loňský~f~~t~
pingui 49813
11.11.2018 10:52:25
~t~~t~~t~~t~Boníku taky mám na oknech samolepky velikonoční ~t~
Stárnoucí 94831
10.11.2018 18:51:31
Čus.
My jsme letos ve všem pozadu.
Včera jsem uklidila velikonocní vejce, co kluci vyrobili~f~ a vyřezala strašidlo z dýně.
O tejden pozdějc, no~t~.

A husu budem mít za tejden~t~

Snad zvládnu trefit Vánoce~:-D

Kapradí, ten film vypadá dobře~R^.
Ale koukám, že byl jen v kinech, tak se k němu asi nedostanu~:(

Kapradina 34186
10.11.2018 15:17:29
My jsme po huse. ~;) Uf. ~w~ Ležíme po "o" a přemlouvám se jít něco dělat. Nikdy nevím, co za ten víkend stihnout dřív. Jestli likvidovat resty doma nebo na zahradě.

Marhau, tak s klukama jste asi v kině nebyli což? ~;) Tak to bylo myšleno - odděleně - dospělí na jeden film a děti na druhý. :-) Taky už si ani nevzpomenu na jakým filmu jsme byli s Gejzou naposledy ... asi na bráchovo artovým Nic jako dřív. To už je půl roku. ~:-D
Holky jsou v kině častěji než my.

Boní,
já včera na Miladu zapomněla ... tak další film na seznamu, co bych chtěla vidět ...
ad ovce ~t~ ~t~ chudáci holky.

Daníku,
do kdy máte družinu? U nás je do pěti, to se dá stíhat i se zácpou. Mobil funguje? Tak alespoň má Ježíšek tip na dárek. ~;)

Dabi,
ten váš kocour má tedy tuhý kořínek! ~R^

Jdu hrabat listí, alespoň spálím nějaké ty obědové kalorie. ~j~
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 34615  [Dalších 34445 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.