| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Povídání maminek z Brna a okolí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 27062  [Dalších 26982 >>]
Bluni+2vejcevejci 32618
2.6.2011 18:31:33
právěže na známém lékaři není ta paní Brandstetterová...
Aja
  • 
2.6.2011 12:25:01
Jinak hledej na www.znamylekar.cz a tam najdeš reference na lékaře co tě zajímá.
Aja
  • 
2.6.2011 12:24:05
Paní Lenka Němcová ze Štefánikové je moc fajn a je to klinický logoped a s dětmi to moc hezky umí. Já k ní se synkem chodím a oba jsem s ní moc spokojení, chodí tam už i jiné děti od synka ze školky a maminky si paní doktorku také pochvalují. Tu druhou paní doktorku neznám. Dobře vyberte ať jste spokojení. ~;((
Bluni+2vejcevejci 32618
2.6.2011 11:17:06
ahoj všem!
najde se někdo, kdo má zkušenosti s logopedií? Zajímalo by mě, jak často jste chodili a nejraději bych získala nějaké osobní reference na logopedky z okolí Řečkovic - jmenovitě mě zajímá pí. Lenka Němcová ze Štefánikové a pí. Brandstetterová z Medlánek (ul. Palírenská) - nechodil někdo? a jaká byla spokojenost, jaké výsledky, doporučily byste jednu z nich? Moc díky za odpovědi.
perdita 3248
15.5.2011 14:12:40
Celiakii na tebe~t~~t~~t~ To bys pak byla šťastná, že má děcko jen Gilberta. On ho nejspíš ani nemá.~R^
Martina_Sam_Nath 8848
15.5.2011 13:58:30
no máme to šťastně za sebou. Jen jsou to zas kostitřasy a Sam je pořád žlutej :-(.
Perdi jo jo, to má. Já vím, že to nic nedělá, ale nelíbí se mi to, když už o tom vím. Chci aby neměl nic :-)

Jsme odpočatí, přivezli jsme pochoutky a kytky z pštrosí farmy a užijem si zbytek klidné neděle :-)
Jeanne 15537
13.5.2011 16:00:21
Marti já nevím, jestli nějaká desinfekce pomůže, protože blinkačka v tomto školním roce nejméně 2x v Brně proběhla. Té druhé jsme se naštěstí vyhnuli. Třeba vím, že desinfekčně působí výtažek z grepfruitového semínka, ale nevím, jak to můžou užívat děti. Kamarádce pomáhá stříkat si sprej s propolisem.
perdita 3248
13.5.2011 12:28:34
žilbéra? Jako s bilirubinem? To mám.~y~
Martina_Sam_Nath 8848
13.5.2011 8:59:22
Ahoj

asi ne, nic se mi najít nepovedlo :-(. Akorát jsem zjistila, že u nás ne hylak, smectu do nich taky nedostanu, Sam je v pohopdě, polyká prášky a je už ok, jen unavenej ( dr u něj má podezření na Gilbertův syndrom ) tak jsem ráda, že je doma. Nath má pořád průjem, nezvrací už nikdo. No a hlavně neumí polykat. 125 paralen jsem mu musela načtvrtit aby byl schopen to do sebe dostat. Enterola nutrolin vysypávám do trochy vody a to jakž takž jde, i když pokaždý hrozí, že to zvrátí :-(.

No snad už bude líp.
perdita 3248
12.5.2011 18:12:51
Marti, to by mě překvapilo, kdyby to existovalo. U nás na ně hodně trpí syn, tak u toho to není nic divného~7~ ale rodina absolvuje tak jednu za rok max. Spíš bych řekla - ťuky, ťuky - že se nám to poslední roky vyhýbalo, tak nevím.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 27062  [Dalších 26982 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.