| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Laserová operace očí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 963  [Dalších 863 >>]
kambala pláááckááá 118391
29.12.2014 11:09:25
Tak to nemůžeme srovnávat. Já měla správně jít na vložení čočky, ne na lasik. Ale to je nějak nenapadlo mi nabídnout, když to stojí o 30 tisíc víc...

Byla jsem doma nefunkční dva měsíce, z toho měsíc bolesti jak prase
Tussi + 3 50048
29.12.2014 11:07:43
A kontrolu jsi mela taky v Pze?
(jedu do Zlina z okr.FM, v Ove je taky Gemini, ale nemaji tam ten spravny ""vercajk"" ;) na relex smile)

A jak je to s sahanim do oci?
Treba vytahnout ""bordel"" z koutku? Lze?

Tussi + 3 50048
29.12.2014 11:03:29
To zni dobre.

A ty prvni 3 dny? Co pak budu moct/nemoct delat?

Mam 3 deti (7,3, a 2 roky) a hospodarku. Prvni tyden bude doma manzel, dalsi mama.
Nakrmit zvirata zvladnou oba, jen jim ted porad pripominam, a lezu tim na nervy, ze pri kazdem krmeni MUSI kontrolovat drubezi mimina.

Jestlu by mi mely onemocnet deti, na operaci kaslu, zkusim to jindy znova.
lampetra
  • 
29.12.2014 10:58:22
Měla jsem stejný typ operace, v roce 2007, gemini Praha, u Stodůlky. Bolest nebyla, jen nepříjemné, vidění po operaci rozmazané, lepší nekoukat, druhý den dobré. Vadilo mi koukat do pc asi měsíc - ale živilo mě to, takže .... kapala jsem si asi měsíc kapky, při koukání do monitoru i déle - pak jen umělé slzy. Kontrola třetí den.
Renka + 3 26652
29.12.2014 10:45:00
Tak to já jsem z operace nadšená, už je to 13 let, co ji mám provedenou. Z původních -6 dpt. mám na jednom oku stále 0 a na druhém -0,5, původně byla také 0, asi po 2 letech se to zhoršilo. Ale zase na to oko vidím lépe do blízka. Brýle na blízko zatím nemám, ale už také vnímám, že nevidím jako dřív.
Já jsem si právě kontaktními čočkami zničila oči, další nošení nebylo možné (prorostlé cévy do rohovky) a brýle už jsem nosit nechtěla.
Bolest byla velká 1 den, měla jsem léky, takže se to dalo zvládnout.
Pak to pár dní jakoby řezalo, ale nic hrozného.
Na blízko jsem tehdy viděla po operaci stejně jako před, ale upozorňovali, že cca po té 40 budu brýle na blízko potřebovat.

Šla bych do toho bez rozmýšlení znovu, je to taková pohoda, probudit se a nehledat brýle. Připadalo mi to jako zázrak. Moje kámoška s podobnými dpt. má stále 0 na obou očích i po 10 letech, chválí si to zrovna tak.
Moima 130077
29.12.2014 10:32:08
Jake jsi mela zazitky? Ja nad tim uvazuju, ale asi do toho nepujdu, uz 3 ocari mi to nezavisle na sobe nedoporucili... Tak si rikam, ze kdyby to bylo ok, tak aspon ocari by rekli, ze se to vyplati, ale kdyz ani oni by do toho nesli (a to vsichni nosili bryle), tak mam strach.
Tussi + 3 50048
29.12.2014 10:14:57
Doufala jsem, ze mi odpovis, cetla jsem Tve zazitky.

Typ operace - relex smile v Gemini Zlin
kambala pláááckááá 118391
29.12.2014 10:10:59
zalezi na typu operace

já měla extra špatné zážitky...
Tussi + 3 50048
29.12.2014 10:06:00
Ahoj vsem

Odhodlala jsem se, mam za par dni termin operace, no v hlave mi srotuje par otazek:

- Jak clovek vidi po laseru do blizka?
- Jake je prostorove vnimani?
- Jaka je bolest (srovnatelna s cim? Byva uvadeno svarovani, no to jsem nezazila, ale vrtani do zubu v nervovem kanalku bez umrtveni ano)
- Co to znamena 3 dny klidovy rezim?
- Prvni kontrola pak probehla kdy? A na stejnem pracovisti, nebo to uz je pak jedno?

Jeste dodam, ze jsem kratkozraka (-10), poslednich 8let nosim KC o sile -6.. Vnimam spis obrysy, nez detaily, (coz je super, kdyz nekomu striham vlasy - ""vidim"", jak to ma pusobit, aby uces sedel, no pruser je, kdyz mam treba vyzvednout dceru ze skauta, kde jsou zakerne vsichni stejne obliknuti)

PS - silnejsi KC prave nezvladam kvuli tomu videni do blizka. A bifokalni bryle nechci (vlastne zadne bryle. By mi dlouho nevydrzely :D )

Predem dekuji za rady
Carous
  • 
15.10.2014 16:35:32
Mam 5 a 6 dioptrii, stale zvazuji laserovou operaci, ale dioptrie mi jiz od 12 let stale vice ci mene rychle narustaji....mate nekdo zkusenost s timto? Nebo vsichni jste sli se stabilni ocni vadou na operaci? Diky! :-)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 963  [Dalších 863 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.