| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uničov, Šternberk a okolí

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 1166  [Dalších 866 >>]
Oloušenek 78734
8.7.2008 18:02:40
Ahojky holky !!!! Jiřinko, tys mi ale dala, to byl šok když jsi se objevila na jiné diskuzi;). Nezanedbávám vás, jenom se nechci holkám míchat do diskuze.
Užívám si prázdnin, Elišky a Tominka. Školku máme zavřenou, takže mám Elinku celé prázdniny doma, ale to mi nevadí, nám je spolu dobře. Tominek začíná chodit, takže musím pořád za ním jak ocásek, aby na sebe něco nestáhl.
A jak vy holky ??? Máte všichni hlídání, nebo jede některá školka ???
Je to takový nezvyk, ještě si pořád nemůžu zvyknout na ten klid, že už se nemusím učit. Byla jsem zvyklá každý večer sedět nad knížkama a zvláště posledního půl roku před tím absolutoriem.
Příští týden máme sraz s učňákem tak se tam chci mrknout.
Tak se mějte krásně, užívejte si prázdnin, sluníčka a dětí !!!! :-D
jiřka a adelka 898
8.7.2008 16:44:19
Tak holky schovat sešity.Abych mohla něco nahnat.Přeci jenom je to doba co já navštěvovala školu.Tedˇuž jen chodím chastat na srazíky;)A ,že jich jeeeeéééR^:-D
jiřka a adelka 898
8.7.2008 16:41:29
ELL třeba se tam setkáme.Ikdyž já v prváku a vy už hodně nahoře.;):-D

K Polišenským to máš kousek.Vem malého a dojed můžeš kdykoliv.Šak se někdo najde kdo tě odveze večer domů.
Já0800 22869
8.7.2008 14:16:59
Elli,seš hodná,díky:-).To jsem vůbec netušila,že je taková možnost přerušit studium a je super,že to škola umožníR^.To tě obdivuju,že jsi s takovou pauzou školu zvládla,mě by se asi nechtělo už jen kvůli jiné třídě,jsem zvyklá na tu naši~s~:-).
Elli,psala jsi tuším,že jsi z Litovle?To je od nás kousínek:-),já jsem byla po porodu na pokoji s holčinou z Litovle a moc na ní vzpomínám,docela mě mrzí,že jsme si nedaly kontak,ani nevím proč...rozumněly jsme si a navíc člověk i na ní vzpomíná s takovou nostalgií,že jsme společně prožívaly ty radosti:-)~s~.
ELLa a Matyášek 40322
8.7.2008 14:09:08
Jéžiš Leni, já právě měla půjčené otázky od kamošky její vlastní a to všechny:-(
Já jsem právě kvůli porodu atd. přerušila třeták v říjnu a šla jsem až v září znova do třetáku a ta má třída zatím odmaturovala, takže já si všechno sháněla od nich:-(( No a ta kamoška si ty otázky od mne brala právě někomu z "naší" školy....
Ale zkusím se zeptat ještě někoho jiného...a dám ti vědět.-)))R^
Já0800 22869
8.7.2008 14:03:11
no to by bylo špica,já jsem se šla ptát jestli mají volné místo na nástavbě v červnu:-D a vzali měR^.
Už jsem tam měla nastoupit,než jsem otěhotněla s Adélkou a to jsem musela dělat přijímačky;((,ale udělala a nakonec v červenci otěhotněla:-DR^,bylo mi tak zle,že jsem školu vzdala a nastoupila jak měla Adélka rok,to už se dalo:-).No a už mi zbývá poslední,teď si odpočinu a v září to zase začne:-).
Mám tu školu ráda,učitelé bezvadníR^.
Elli,nemáš náhodou ještě vypracované otázky do češtiny?Ono je možná lepší,když si to člověk vypíše sám,ale přece jenom to zabere čas,možná už bych mohla začít teď o prázdninách:-)
ELLa a Matyášek 40322
8.7.2008 13:57:51
Leni, no právě!! A hlavně už ty učitele na té škole známe, no bylo by to super, kdyby nás tam vzalyR^
Jé tak si s kamoškou užijete, viď..no můžem se domluvit zjistím si spoje, třeba to nějak vyjde:)))
Já0800 22869
8.7.2008 13:48:42
Elli,vážně byste do toho šly:-)?Nakonec se tam ještě sejdeme:-D.Aspoň něco,pořád je to zase víc,než "jenom"maturita a ještě s titulem:-).

Elli,to není vůbec problém,na pivko klidně můžete dojet:-).Tuto sobotu dojede spolužačka co s ní chodím teď na nástavbu a budou u nás spát i s manželem:-)a ne poprvéR^.Už se těším,původně jsme chtěli bečku,ale někteří kamarádi by nedošli,tak jsme to zrušili,něco opečeme a vyrazíme na točený:-).Doufám,že nebude pršet.
ELLa a Matyášek 40322
8.7.2008 13:42:51
Ahoj holky, teda vy jste se tu nějak rozkecaly, ne, super!!:-))
Jiřko, nehtíky zatím jakžtakž....žádný upadený ani rozbitýR^
Leni, uvažujem s kamoškou, že možná zkusím i to hotelnictví a turismusRv...
Škoda , že bydlím tak mimo, jinak bych s váma k Polišenským na pivko ráda zašla;)R^
ELLa a Matyášek 40322
8.7.2008 13:42:35
Ahoj holky, teda vy jste se tu nějak rozkecaly, ne, super!!:-))
Jiřko, nehtíky zatím jakžtakž....žádný upadený ani rozbitýR^
Leni, uvažujem s kamoškou, že možná zkusím i to hotelnictví a turismusRv...
Škoda , že bydlím tak mimo, jinak bych s váma k Polišenským na pivko ráda zašla;)R^
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 1166  [Dalších 866 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.