| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Sběratelství a soutěže

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 14476  [Dalších 14236 >>]
Monty 129940
9.2.2016 17:00:38
"Ale miluju vyřazování učebnic ze skladů škol, už jako malá jsem místo do sběru házela do tašky..."

Delete,
jé, já taky... myslím, že jich pár ještě doma mám. ~;)
Hanka 75 76332
9.2.2016 16:58:27
ne, chtěla jsem udělat radost (ne se zbavit věci, co mi doma překáží a zabírá místo tj. já si darem nijak nepomáhala, mohla tam ležet ještě roky), myslela jsem si, že dávám knihu o normální hodnotě, netušila jsem, že má asi mnohem vyšší (nevím jakou, nepátrala jsem po tom), ale dejme tomu, že by měla těch 200 eur
kdybych to věděla, tak bych tak drahou věc v tu dobu nedávala (pro radost svou a toho obdarovaného), protože jsem byla nízkopříjmová studentka. a vlastně ta kniha nebyla ani moje, ale rodičů, kterých jsem se sice zeptala a oni řekli dej ji, ale také určitě nevěděli jakou má hodnotu

už jen to, že dotyčný mě informoval vypovídá o tom, že (je podle mě slušný), věděl, že o hodnotě nevím a věděl, že kdybych věděla, tak bych mu ji jen tak asi nedala. Moje věc, že jsem pak reagovala jak jsem reagovala, že je to OK. Kdyby mi to napsal do mailu, asi bych tehdy reagovala trochu jinak.

opravdu nevím, co by na tom bylo z mojí strany vypočítavého ???
Delete 8214
9.2.2016 16:48:30
Monty,

já taky beru vše, jen na to nemám prostor a finance. Ale miluju vyřazování učebnic ze skladů škol, už jako malá jsem místo do sběru házela do tašky ~f~.

Moc toho tedy nemám, ale jen co si udělám trochu pořádek a najdu vhodný skladovací prostor...to nebude peněz ~l~.
Monty 129940
9.2.2016 16:34:18
Delete,
syn teď přinesl kompletní sadu učebnic přírodopisu, 6 - 9. třída; nakladatelství Prodos.
Už jich má nejmíň třicet. A chce ještě přes internet objednat ty z nakladatelství Scientia (ty mají ve škole).
Já sbírám jen staré, Rakousko - Uhersko a první republika, on bere všechno. ~;)
Merylin5 68735
9.2.2016 16:32:40
Taky bych se necítila úplně dobře, to, že nedoceňuje hodnotu daru, neznamená, že to jen tak přejdu. Nevím, jak bych se mu revanšovala, ale nějak jo.
Delete 8214
9.2.2016 16:29:07
Monty,

já trpím nejvíc na ty prvostupňové, a potom fyzika a příroďák pro druhý stupeň. Výš už mě to tolik nebaví, ale svoje z gymplu schované mám ~;).
Delete 8214
9.2.2016 16:27:24
Ony i nesvázané. Jednotlivá čísla Čtyřlístků jsem dokupovala i za několik set korun.
Babsi+2 63297
9.2.2016 15:56:44
A pak že Dušínové vymřeli!~;) Taky bych mu o ceně řekla, ale zároveň bych zdůraznila, že tu věc nechci v žádném případě prodat, že o ni budu poctivě pečovat. Možná bych nabídla i možnost vrácení, pokud si to dárce rozmyslí (třeba v případě finanční nouze).
Fren 117315
9.2.2016 15:30:45
chápu tě ,že ti to vrtá v hlavě,ale na druhou stranu se kolega vyjádřil jasně; klidně si s tím mohl dát tu práci a jít si zjistit cenu do starožitnictví atp.,ale to se mu nechtělo no a komu se nelení tomu se zelení,takže si opravdu z obliga~d~.A neboj, čas veškeré pochybnossti rychle zahladí.
Kafe 134466
9.2.2016 15:15:48
Obvykle v takových situacích, kdy mi dá někdo něco hodnotného zdarma, onoho člověka na oplátku obdaruju flaškou vína.
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 14476  [Dalších 14236 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.