| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Štítná žláza a její nemoci

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 2552  [Dalších 2492 >>]
Majoranka 80827
9.1.2022 13:01:20
Není to odpověď na Tvou otázku, ale je to možnost, jak vyléčit štítnou žlázu bez radikálního řešení.
https://www.celostnimedicina.cz/stitna-zlaza-jak-se-prestat-lecit-a-radeji-se-svepomocne-uzdravovat.htm
Okolík 129526
9.1.2022 13:00:21
Domů po operaci jsem šla asi 4.den, než naskočila příštítná tělíska - chyběl mi vápník. Jiné pacientky šly i dřív. Bolest krku asi jako při angíně, tak týden, postupné zlepšování. Neschopenku jsem měla 2 týdny. Další 2 měsíce trvalo, než se vyladily substituční léky, byla jsem hodně unavená, ale pracovat se dalo. Opravdu OK jsem se cítila cca po půl roce. Kontroly u endokrinologa doživotní (nepřekvapilo, chodila jsem k němu asi 15 let už před operací) a u operatéra, s kontrolou hlasivek atd... 5 let po operaci.
Slonisko 65085
9.1.2022 12:30:27
Nemáte někdo aktuální zkušenosti, prosím? Ve starších diskusích jsem četla týden v nemocnici, v papírech které mám píší odchod domů druhý pooperační den. Za jak dlouho je člověk schopný pracovat, alespoň z domova? A budu schopná odjet sama, nebo mám shánět odvoz?
Do nemocnice jdu na konzultaci s anesteziologem v pátek, nástup v neděli, operace v pondělí, v ten pátek se samozřejmě na všechno zeptám, ale v práci se potřebuju připravit trochu s předstihem, začíná mi docela komplikovaný projekt. No taky je možné že to všechno zaráží omicron, ale to už je holt riziko dnešní doby.
Rigel 156451
29.12.2021 8:49:05
U mého táty také, velmi silné pocení jako projev non hodginova lymfomu.
Salamajka 156972
29.12.2021 6:24:31
Tak ať zajde za lékařem který ji antidepresiva předepsal a řekne mu o tom pocení můžou to způsobovat ony. Bohužel antidepresiva jsou léky u kterých se musí zkoušet a zkoušet které sedí.... Přesný název toho FEM + je FEM + PMS FORMULA. Klidně si vygoglete. PS já mám návaly od 45 let tudíž mě 43 let tvé sestry vůbec nepřekvapilo. Hodně štěstí.
surikatka_7 158933
28.12.2021 23:52:23
díky za postřeh. toto jí určitě předám. je možné že kombinuje, co nemá. já ani nevím co přesně bere. ale nějaká antidepresiva, něco na ten žaludek od gastroenterologa. a nějaké přírodní preparáty, ale nevím co. Díky!
Salamajka 156972
28.12.2021 22:12:02
Jo a moje dcera též nechce HA a Dr ji doporučila FEM + opět se první vlaštovky zlepšení dostaví až po 2 měsících užívání. Je to na přírodní bázi k zlepšení hormonální nerovnováhy. Dcera omdlevala první dny MŠ. Pomohlo už ji alespoň zaberou léky proti bolesti a neomdliva. Objednat na internetu. Jo a pokud sestra moc kombinuje vše možné dohromady tak ať aspoň zajde za magistrou do lékárny a vše s ní probere tj úplně všechno co užívá. Může mít něco co se dohromady nesnese musí se užívat v jinou dobu a třeba na lačno po jídle atd. Tím nechci říct že by sestra podcenila jen mi napadlo. Občas se s tím setkávám že někdo bezhlavě bere vše možné a pak se diví.
Citronove koliesko 7937
28.12.2021 20:33:55
U kamaratky sa tak prejavila rakovina lymfatickych uzlin. Mala stastie ze to spomenula inej kamaratke-lekarke, ktora ju hned hnala na vysetrenia.
Obvodna ju liecila na priedusky a pripisovala nocne potenie resp.ochoreniu.
Monika 123907
28.12.2021 20:33:17
Surikatko,je v tom už hrozná spousta peněz,ale "drahé odběry" si už zaplatit nechce? A nepotí se třeba po nějakých bylinách n.jine alternativní léčbě? A není to celé psychické?Ten žaludek a střeva léčí u gastroenterologa nebo kde?
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 2552  [Dalších 2492 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.