| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna nejen o výběru jména

pro všechny koho zajímá výběr jména pro potomka ale i něco navíc:o)))

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 33561  [Dalších 33511 >>]
Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 65198

Re: Ahoj

13.10.2008 12:39:28
Chabíbí, zkus woodtoys.cz nebo drevene-hracky.cz. Ale já taky nakupuju v kamenných obchodech. Myslím, že spoustu dřevěných hračke mají i ve Sparkys a všude možně.
Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 65198

13.10.2008 12:38:07
Ahoj, kdepak jste kdo?
chabíbí 69212

12.10.2008 15:43:39
..já pořád nevím, každopádně díky.)
If & 3♥ 3270

12.10.2008 14:54:38
Chabí, naše děti využívají písek celoročně, tedy pokud na něj nenapadne metr sněhu:o) A pak většina věcí "na písek" se klíďo píďo využije i na hraní ve vaně-kyblík, konvička (bývá ve většině sad na písek), bábovky... s tatrou "na písek" můžeš klíďo vozit doma na koberci třeba kostky z lega... pokud jde o ten traktůrek-odrážedlo, tak zrovnatak se dá jezdit s ním doma, a když si vzpomenu na loňskou zimu tak jsme spíš jezdili na motorce, na traktoru, na tříkolce než na sáňkách, protože sníh tu ležel přesně tři dny...
Takže rozhodně bych se nebála toho že hračky na písek neužije "celoročně".... ;)
chabíbí 69212

12.10.2008 13:40:19
..jenže tím, že nemám sama děti, tak moc obchody s hračkami nevyhledávám:-) a když už kupuji dárky kamarádkám, kterým se dítě narodilo, tak to je většinou něco z chicca či tak..

..a ještě mě napadlo, není hračka na písek opravdu náhodou jen na léto? protože já bych chtěla něco, co chlapeček využije hned..
If & 3♥ 3270

12.10.2008 13:34:39
Chabíbí, aha.. no ale Brno je taky dost veliký na množství kamených hračkáren na omrknutí...;)

Hračkou na písek nikdá nic nezkazíš...těch není nikdy dost... poztrácí se, rozbijou... Blbé je že nemáš ani nejmenší představu o tom co všechno by doma mohli mít... ale na druhou stranu hračkou na písek nebo do vody nikdy nestřelíš u ročního prcka "vedle";)
chabíbí 69212

12.10.2008 12:56:32
ne, já nejsem z prahy, ale ráda bych:) sparkys je i jinde..jsem z brna..

možná to nakonec koupím na netu, když to bude výrazně levnější, ale chtěla bych to vidět i předem..tak si to zkusím najít. ale pořád ještě nejsem rozhodnutá, vůbec to dítě neznám, tak nevím, třeba bych mu ráda koupila i knížku, ale největším problémem je to, že fakt netuším, co všechno mají doma~g~
If & 3♥ 3270

12.10.2008 12:31:27
Chabí jestli jsi myslela to odrážedlo-traktor tak to je firma SMOBY.. zkus zadat do vyhledavače a třeba maj i kameňák (počítám že jsi z Prahy, když mluvíš o Sparkysu;)...

Já většinu věcí vybírám přes internet, a když je to něco fakt co musím vidět a najdu výrobce konkrétní věci, zjistím si většinou na netu kde mají "v dosahu" kamený obchod... ale pak stejně nakoupím na netu, protože ve většině případů vyjde ta která věc i o několik stovek levněji...

Vloni jsem takhle koupila Báře k vánocům panenku.. nechtěla jsem věřit "obrázku" tak jsem jí byla omrknout v Tescu na živo, jestli je opravdu tak pěkná s tím že jí tam případně i koupím.. ale k mému úžasu v Tescu stála o tři stovky víc než na netu... takže jsem jí jen prohlídla, zjistila že "to je ono" a koupila přes net;)
chabíbí 69212

12.10.2008 11:46:04
mě zaujalo hlavně to auto..., dík. radši bych nakupovala v kamenném obchodě, ale znám jen sparkys a puntanelu (která se možná jmenuje trochu jinak)..zkusím to tam. ale ty dřevěné netuším vůbec..
If & 3♥ 3270

12.10.2008 11:36:50
Ahojda a hezkou neděli.. jen nakukuju...

Chabíbí většinu věcí (z nedostatku jiných možností) nakupuju přes net... Hodně věcí převážně na MMB, ale i na jiných i-netových hračkářstvích. Pokud si věc potřebuješ "ošahat" tak hračky na písek mívají v každém dobrém kameném hračkářství jako "základ":o) Zkus se porozhlídnout po kamených obchodech a nebo do jakéhokoliv vyhledavače (třeba seznam.cz) zadej heslo "hračky na písek" a vyplivne ti to přehršel obchodů i hraček;)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 33561  [Dalších 33511 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.