Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
If & 3♥ | 3270 |
14.7.2010 9:57:33
Dani dík.. prostě když se to s.. tak se to s.....
|
Dana+2 berušky | 51432 |
14.7.2010 9:55:22
Ahojky Ifko,
Moc na Vás myslím a hrozně moc držím palečky. Ať je vše opět lepší. Držte se |
If & 3♥ | 3270 |
14.7.2010 7:28:47
.... prdelní období pokračuje a nějak nemám vůbec chuť a sílu psát... Maminka je 14 dní v nemocnici "s bolavýma zádama" ze kterých se vyklubaly kolabující játra a ledviny, takže leží už třetí den na JIPce, včera jsem se na ní byla podívat (jeli jsme do Prahy na tu psychologii), vypadá opravdu příšerně, ale "snad" už je z nejhoršího venku...
No a teď k tomu podstatnějšímu co jsem vám slíbila... zprávu ještě v ruce nemám, ale ze sezení s psycholožkou vyplynulo že Kuba "trpí" (trpí píšu v uvozovkách protože samozřejmě netrpí) SEMANTICKO PRAGMATICKOU PORUCHOU... pro lepší představu mám jeden obrázek (sice v angličtině ale...) PDD je autistické spektrum (pervazivně vývojové poruchy) a semantico-pragmatická porucha do ní spadá, některé děti více některé méně... Prostě a jednoduše, je to porucha komunikace, kdy dítě nedokáže rozumět významům slov a má velké problémy v sociální oblasti, nechápe souvislosti "příčina-následek", respektive trvá mu strašně dlouho než si určité situace vysvětlí a zafixuje a vzhledem k tomu že navíc nechápe řeč a nemluví, má to o to těžší, navíc je to opravdu na hranici s autismem, někteří tam spadají někteří ne... Honza si přetransformoval Kubu do takového Forresta Gumpa, ale ta porucha je o něčem jiném. Ty děti jsou většinou inteligentní.. jen prostě myslí jinak a spousta věcí jim nedochází a vzhledem k té nekomunikaci působí na okolí jako "blbečci". A to aby působili nakonec jen "trochu divně" je pro ně obrovský boj a dril, co je pro jiné děti automatické nebo zvládnou levou zadní oni se musí učit dlouho a intenzivně. Ty spoje a sociální cítění musí nadrilovat (to že něco následuje za něčím, pocity, vcítění do druhých... bude to dřina) Mno prostě ... čeká nás spousta práce.... NIKDY to nebude dobrý, ale mělo by to být výrazně lepší.... Tož tak... |
Dana+2 berušky | 51432 |
30.6.2010 22:15:10
Ahojky Pavi, ráda Tě vidím. Jak se máte? Co kluci?
|
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
17.6.2010 11:23:07
Zdravím a zároveň se loučím!
Odjíždíme zítra do Chorvatska na 14dní! Mějte se všechny co nejlépe! |
Dana+2 berušky | 51432 |
13.6.2010 14:11:20
Ifko
Kdyby něco tak mi můžeš písnout na email. Držím palečky ať vše dopadne dobře. |
If & 3♥ | 3270 |
13.6.2010 8:43:51
Dani.. bohužel... jeden problém se balí na druhej, ale zatím nějak nemám chuť o tom mluvit....
|
Dana+2 berušky | 51432 |
13.6.2010 8:34:07
Ifko ahojky, jsme ráda, že tě vidím.
Určitě se to s Kubíkem obrátí k lepšímu. A doufám, že jiné problémy tě nebolí. co malej? A co Bája? |
If & 3♥ | 3270 |
13.6.2010 5:37:57
ahoj dámy... se omlouvám za dlouhou nepřítomnost, ale protě nějak nemám sílu... poslední dobou se sere co může....
Za měsíc jdem na tu psychologii, tak určitě podám zpravodajství... Snad jen jedna závratná novinka, od čtvrtka je Kuba bez plen, doma na ostro jede na 100%, s kalhotama to ještě pořád moc nejde... ale i tak je to paráda.. pochopil během dvou dnů co a proč V to jsem nedoufala ani v těch nejrůžovějších snech.... Holky nezapomínám na vás Jen mám prostě prdelní období a není mi do řeči Mám vás ráda |
Dana+2 berušky | 51432 |
1.6.2010 18:43:25
Ahojky Dani,
já nakukuji, ale nikde nikdo. Všem dětičkám krásný svátek |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.