Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
If & 3♥ | 3270 |
Re: Ahoj v pátek6.10.2008 10:06:39
no joooooo nebyla.. se nám po tobě stejská!
Máme se.. ale jo... jde to... děti teď tejden nudlaj, ale jinak jsou zdraví (a jak víš to je to nejdůležištější), Bája chodí do školičky a krom jedné nepříjemné události minulý týden (kdy jí zatáhli předškolní kluci do křoví a ubližovali jí) je to jen a jen radost.. chodí tam ráda, maluje, vyrábí... no prostě velká slečna! Kubouš to je dráče, leze po oknech, šplhá po skříních a tak... je senzační ale zatím pořád nemluví což nás chvilkama trápí ale už jsme si nějak zvykli... A co vy? |
Christianna + 3 kulíšci | 41917 |
Re: Ahoj v pátek6.10.2008 10:00:56
napiš If, jak se máte?
já tu dlouho nebyla:.( za chvíli jdu vytahat ze země jiřiny, dosadit psí víno |
If & 3♥ | 3270 |
Re: Ahoj v pátek6.10.2008 9:41:59
Chris, já na to taky nemám žaludek... když mi tohle udělala jedna paní na MMB tak jsem z toho byla týden špatná a měla sevřenej žaludek a slzy na krajíčku ještě týden... byla sprostá a hnusná, pokladnu prodala za mými zády někomu jinému a neváhala mi ještě udělit negativní hodnocení... tak jsem se obrátila na administrátora, že takhle tedy ne.... a docela jsem pochodila....
A hlavně jsem na dotyčnou paní upozornila všechny svoje známý aby u ní nikdy nic nenakoupili... |
Re: Ahoj v pátek6.10.2008 9:39:15
dal jsem negativní hodnocení, aůle hrozně to nemám ráda, takové konfliktní typy:.(
|
If & 3♥ | 3270 |
Re: Ahoj v pátek6.10.2008 9:28:19
Ahoj holčičky!
Venku je hnusně, Kubík mi usnul cestou z krámu v kočárku (byl vzhůru od pěti), tak jsem vytřela, umyla jsem si hlavu a uvařila kafe!! Kristý jak je Celestýnce??? Chris, s tím aukrem je to blbý.. stalo se mi to jednou na Aukru a několikrát na MMB... Ale na Aukru máš víc šancí " na výhru" ve sporu.. napiš dotyčné paní negativní hodnocení a obrať se zároveň na administrátory!!! Ten chlápek co ošidil (naštěstí jen málem, protože peníze jsem mu nestihla poslat) mě, dlužil šílenou spoustu peněz spoustě lidí na Aukru, tak mu zablokovali účet, a snad ho pak dali i policii... Vím že je to blbý, ale nenech to "jen tak být" a braň se!!! |
Re: Ahoj v pátek6.10.2008 9:21:25
Ahoj holky!
Mám za sebou první dva dny VŠ - pedagogika pro střední školy, kde jsem zjistila, že to jak umím anglicky a ovládat počítač nestačí:.(, což jsem tušila, ale je deprřimující vidět o 15 let mladší studenty, kteří vás válcují. Ale já to doženu:.)možná:.) Dnes jsem udělala negativní zkušenost na Aukru, hodně mě to zamrzelo, vydražila jsem klávesy a paní byla drzá, že už je prodala jinde apod. No, stalo se mi to poprvé, ale rozhodí to, jinak jsem tam ráda nakupovala i prodávala. |
Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 | 65198 |
Re: Ahoj v pátek6.10.2008 7:31:19
Nikde nikdo? Já jsem po noční a Celestýna ještě spí...
|
Re: Ahoj v pátek4.10.2008 11:05:15
Celestýna taky pořád odněkud padá, ale tak nějak v normálu, ale teď jsem se fakt lekla, protože jí nešla zastavit krev. Ale je to divoška, už do té houpačky zase chtěla vlézt. Tak jsem ji preventivně oddělala. Přeju příjemný oběd, my dneska máme polévku (když máme polévku, tak nemíváme druhé jídlo). Ale ještě ji nevařím, až odpoledne, přd chvílí jsem snídala.
|
If & 3♥ | 3270 |
Re: Ahoj v pátek4.10.2008 10:55:10
No jo.. stane se! Myslím že takováhle "nehoda" čeká snad na každý dítě (a potažmo rodiče)! My jsme s Bárou letěli v sedmi měsících na rentgen hlavy, s Kubou zatím nikam (ale tam už jsme na ty pády nějak zvyklí... padá pořád a odevšad
Hlavně že už je líp... Hezkou noc si uděláte jindy |
Re: Ahoj v pátek4.10.2008 10:24:25
Ahoj, už je jí líp, ale v noci měla trochu teplotu, ale spala! Celou noc jsme ji na střídačku hlídali, až jsem z toho úplně nevyspalá a to jsem se těšila, že mám volno, že si konečně uděláme s manželem hezkou noc No nic, tak příště, hlavně, že se jí nestalo nic horšího. Celestýna se totiž rozhodla, že z té houpačky vyleze tak, aby nemusela dávat nahoru to madlo, já jsem zrovna vařila (máme tu houpačku doma) a šla jsem vypnout troubu. Ona se ničeho nebojí. Ach jo.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.