Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
withep | 93862 |
23.9.2016 7:35:36
Pokud to není nějaká "základní" barva, třeba námořnická modř, připadá mi skoro nemožné to trefit. Ale zkusit to můžeš. Kup látky víc, nastříhej část na vzorky a zkoušej. Lepší bude barvení za tepla, je větší šance, že nebudou šmouhy a fleky, ale zase počítej s tím, že se látka více či méně srazí.
|
Saamajna | 115449 |
22.9.2016 21:38:50
Jestli staci ta latka na obe okna, tak koupit a obarvit a usit 2x.
Jestli ne, tak obarvit bud nejak ladicne k te stare barve nebo dokonce nechat bily, nastrihat svisle pruhy z obou a nasit je nastridacku k sobe. ? |
Půlka psa | 24064 |
22.9.2016 19:41:32
Do obýváko jídelno kuchyně jsme si nechali ušít závěsy, polštářky, prostírání na stůl a další podobné kousky. Po roce se mi teď povedlo zničit závěsy na jedno z oken. Konečně máme ladící pohovku, pověšené obrazy, hotovou podlahu a to okno mě tu rozčiluje.
Náhradní kus látky nemám (já vůl) a ukázalo se, že se látka už neprodává. Nemají ji tam, kde jsme ji koupili, nesežene se na Ebay, no prostě není. Mají ale posledních pár metrů stejné látky v bílé barvě. Můžu buď za balík peněz vyměnit komplet všechno v celé místnosti anebo se pokusit obarvit tu bílou na modro a nechat z toho ten závěs ušít. Existuje možnost, jak barvením trefit shodný odstín? Nemusím to dělat samo domo v pračce. Klidně si zaplatím nějakou profi službu, která mi změří barvu, kterou chci a látku mi obarví. Existuje něco takového? Jediné, co jsem našla je čistírna, která obarví na černo, khaki nebo tmavě modro, ale to je mi platné jak mrtvému zimník. Nebo by to v té pračce nějak šlo? Jedná se o takovou pevnou bavlnu s vysokou gramáží, nějakou strukturou, ale bez vzorku. Jak trefit tu správnou modř? Okna jsou od sebe asi tři metry, takže stačí se neseknout o moc a nebude to vidět. Jenže jak na to? Poradíte? Na ceně nezáleží, aspoň pokud to bude stát míň než kompletní neekologická výměna všeho. Moc díky za jakoukoliv radu. |
Saamajna | 115449 |
23.3.2016 19:47:53
Dekuju!
|
Pole levandulové | 23006 |
23.3.2016 14:14:13
Zeptala bych se na nosenideti.cz, tam porad nekdo barvil satky z vlny a hedvabi,najdes tam spriznene duse co o tom dost vi i z praxe.Co si vybavuju, chodivala tam prezdivka Trent, ktera milovala vyhradne ruzove a fialove odstiny a vsechno na ne prebarvovala, ta by urcite vedela.
|
Saamajna | 115449 |
23.3.2016 13:18:58
Po velke dceri mam hodne veci z 70% vlna a 30% hedvabi, prirodni bila/ bezova barva.
Ale 3leta dcera oblece "jeeenom ruzova, pink a fialova" , tak musim nejak obarvit hromadu prirodnich kosilek a podvlikacich tricek. Jsou to velky plochy a primo na kuzi, takze nejlip necim prirozenym - uz premyslim i nad stavou z tresni nebo cervene repy Vite prosim nekdo, jak na to? |
77kraska | 132593 |
22.3.2016 18:15:05
Modrinko a nebylo by nejlepsi to proste usit? ja bych to urcite udelala, nez se s necim matlat...ovsem ja mam prodejnu metraze za rohem a navic doma v krabicich tunu latek
|
magrata1 | 95172 |
22.3.2016 16:59:36
S tou maskovací páskou by to mohlo být dobré. A klidně hustší barvou natřít štětcem. Kdyby to propíjelo, použila bych pásku jako vodítko pro gutu, odlepit a v místě, kde byla páska, nabarvit. Plátno vypnout tak, aby se nedotýkalo podložky- bylo ve vzduchu, jinak by se ta barva mohla rozpít po podložce.
|
Babsi+2 | 63297 |
22.3.2016 16:24:22
Mě napadlo tohle: v drogerii zakup molitanový váleček na zeď, co nejkratší velikost. Molitan seřízní až na kov do požadované šířky. Barvou na textil uděláš dva pruhy.
|
Moncaka | 56657 |
22.3.2016 14:12:18
Jestli jde jen o 3 pruhy tak koupit barvu na textil, štětec, pravítko, nakrestit si slabě čáry (okraje) a natřít. Barvu na textil v lahvičce skoro tuhou.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.