Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
apollo | 57827 |
![]() |
6.5.2013 12:19:33
Ahoj holky, teda Dooly ty ses nepochlubila. Lázně a u moře kde jste byli? Závidím
![]() ![]() Sluníčkoooo? Tak u nás teda ne ![]() ![]() ![]() ![]() Kačuldo děkuji za optání je to střídavě oblačno. Někdy jsem v naprostém klidu a pohodě potom jsem schopná vraždit.... všechno se mi honí hlavou. Odpustit mohu zapomenout nikoliv, ale jsem zdravá a všichni moji blízcí také a za to jsem vděčná. Tady těm se to vrátí několikanásobně. A těšíme se s O. k moři. O. se chystá na konec května na švp a už se docela těší ![]() Doufám, že na středu bude pěkně, protože chceme grilovat zkusit kapříka se zeleninou. Už jsem vám psala, že o. má povolenku celosvazovou a chodí rybařit a má i úspěchy. příští víkend nás čekají rybářské závody. Tak už se těší. Pa holky hezké dny všem a piště já nakukuju, ale i poctivě odepisuju, tak ať nám to tady nezruší, pa pa |
Dooly. | 12201 |
![]() |
4.5.2013 18:02:00
ahojky,
my byli v laznich,celej duben, u more..bylo to paradni a ani se mi nechtelo domu ![]() mejte se vsichni..jo a u koho je to slunickooooo? |
kaculda | 17148 |
![]() |
24.4.2013 20:42:47
Ahojky Apollo
![]() tak oznamuji, ze zkousku jsem zvladla a dokonce za 1. Byla jsem natesena jak mala skolacka ![]() ![]() ![]() Co jinak? Jak Ti je?? Dneska je u nas krasne teplo, zitra ma byt az 25, v sobotu ma byt pro zmenu jen 13...fakt cirkus ![]() ![]() ![]() |
apollo | 57827 |
![]() |
22.4.2013 14:14:09
Ahoj Kačuldo, to je dost, že se taky někdo ukáže
![]() ![]() ![]() ![]() Kačuldo, Dimi je ![]() ![]() ![]() ![]() To je dobře, že jsi se ozvala a jste v pořádku. Dooly mají tuším asi prázdniny? Taky si dlouho neukázala a Aklari pracuje. Tak pa a hezké dny ![]() |
kaculda | 17148 |
![]() |
21.4.2013 21:19:24
Aha, tak jsem si Tvuj prispevek precetla jeste jednou a ted chapu
![]() ![]() |
kaculda | 17148 |
![]() |
21.4.2013 21:15:35
Ahooooooj, ja jsem tu
![]() Co s edeje Apollo? Doufam, ze to byla jen nejaka blba chvilka. Sorry, ze jsme tak dlouho nebyla, mam toho az nad hlavu. V utery mam zkousku a zitra rano musim odevzdat praci ke zkousce. Co Vam budu povidat, jeden den jsem to delala 8 hodin a pak vzdy po troskach, jak to slo ![]() ![]() ![]() ![]() Tak se holciny mejte ![]() |
apollo | 57827 |
![]() |
19.4.2013 19:54:32
Já čekám. Chtěla jsem odpovědět na nějaké diskuze, ale tomhle stavu raději berz zpátečku. Tak přijde dnes někdo? Já mám celkem veselo.
|
apollo | 57827 |
![]() |
19.4.2013 19:15:07
Hurá je tu pátek, kde jste kdo? Chodí sem ještě vůbec někdo? Mám volný večer tak jsem si otevřela šampus a piju s jahodou. Nějak to na mne padlo
![]() ![]() |
apollo | 57827 |
![]() |
8.4.2013 12:29:23
Ahoooooojjjjj, kde jste kdo? Aspoň Dooly se stavila a teď nikdo.
![]() Aklari jak se ti daří v práci? A co Kačulda ta je asi taky zahrabaná ve školních učebnicích ![]() V pátek jsem byla na krevním obrazu a hlavně na kontrole hladiny železa v krvi a sestřička to zapomněla zaškrtnout ![]() ![]() O. mi dělá radost jak ve škole tak prostě celkově. Je to takový mladý muž šikovný,... a já si snažím najít něco pozitivního těším se na práci na zahradě, tak pa, a napište |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.