Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Radus+V+J | 34821 |
3.3.2013 18:38:30
Kačenko,
moc děkuji!!! já jsem to zrovna teď navrhovala kamarádce, má neplodného manžela, za to nic nedáte......sice to stojí také peníze a má to různá zdravotní omezení, ale mě to fakt pomohlo, i když to nebylo cílené. Jinak, co se týče CARu, já prostě doporučuju GEST. Nemůžu si pomoct, slyšela jsem hodně o Pronatalu, Genetu, ale na Gest nedám dopustit |
KackaD a Tobik | 42056 |
3.3.2013 18:08:19
Juuuuu moc gratulujuuuuu
Ty jo tak ja na tu lymfodrenaz poslu manzela! Ttreba bychom ty liny mrchy rozpohybovali. Ja jsem v patek byla v CAR na kontrole, ja jsem proste vpohode, i po hormonech, krome lehke nadvahy klidek, vsechno tam dole jak ma byt. Probirali jsme dalsi moznosti a vyslo z toho nejlepe placene IVF. Takze ted budem setrit a taky asi zmenime car, protoze iscare je proste desne drahy :( |
Radus+V+J | 34821 |
2.3.2013 14:31:32
Rádi, myslím, že osudu neuniknem a to ty jsi po dvou dětech, to já ještě nevím, jak pak budu vypadat
|
rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 | 49086 |
1.3.2013 20:27:26
tak já měla taky 50-51 a ted 57-58 je to děs, taky se nezastavím,ale jak píšíš cvičení by mě zabilo. a nemám čas někde poletovat a hodinu cvičit. já se většinou zastavím okolo osmé a pak jsem ráda že sedím. no jo nic s tím nenadělám, taky už u mě věk a kila jdou holt dolů pomalu...
|
Radus+V+J | 34821 |
1.3.2013 19:35:10
Eiko, moc děkuji!!!
Radí, ruční stojí hodinová u, nás 500, přístrojová 250. Já měla celou kůru - 10 hodin za 2500 kč. peníze mě bolely, ale manžel řekl, že když mi to pomůže na tu pleť, ať si to zaplatím. Hele já vždy měla 50 kg, teď mám 55 a je to taky znát. břicho (no ještě před těhu taky bylo ), boky a taky nemám vůbec žádnou fyzičku, ale to je tím, že já necvičím, všude autem, hrůza, sice se nezastavím, pořád střeleně lítám, ale připisuji to i věku |
1.3.2013 19:05:04
rádo a kolik ta sranda stojí? celulitidy bych se taky potřebovala zbavit a jestli to ubere pár kilo bůčku jé jo to by se mě hodilo moc. Já jsem zrovna tak jak ty, mám se ráda a neumím se nenajíst. Kdo to dokáže tak klobouk dolů.
|
1.3.2013 19:03:17
to víš že je znát, za prvé na ně nejsem zvyklá tudíž funím jak parní lokomotiva, do schodů už se mě neběhá zrovna zlehka..... do věcí se nevejdu a já mám skříně nacpaný upnutýma jak topama tak kalhotama, ted mě z toho leze bůček....
mudr pravil že průměr je 10-15kg že jsem pod ním co prý chci.!!!! No jaksi mě to zapoměl říci než jsem je začela zobat. Já měla problémy s ms, dostávala jsem ji krátce po sobě, a nakonec že mě chybí určitý hormon a ten při nedostatku způsobuje rakovinu nejvíc prsů. A u nás takhle diagnoza bohužel v rodině je, tak se holt nedalo nic dělat.Měla jsem štěstí, že stačilo ty 3 měsíce, průměr prý je půl roku až rok. To nevím kam bych pak s kilama dolezla... |
Eika+Saša+Izinka | 48050 |
1.3.2013 18:00:15
Radí, obrovská gratulace... miminko jako bonus je úžasný...
|
Radus+V+J | 34821 |
1.3.2013 17:41:59
Radi, to je to, jak tě narvou do nohavic, někde to mají i s rukávama a pomalu se od nohou vytváři podtlak. stimuluje orgány, čistí celé tělo, je to úžasné na celulitidu, zpevňuje to komplet tělo. já byla max. spokojená. pleť se mi zlepšila, celulka zmizela a jako bonus mimčo. dnes na utž vše ok, tak jsem ráda
Jinak ja bych dietu asi neuměla držet, jsem obecně mlsná, porád něco musím uzobávat, ale tys byla hodně hubená, je těch 7 kg hodně znát? |
1.3.2013 16:15:17
Rádo a co to je prosím tě???? popiš to?Já bych potřebovala odtučnovací kůru, přibrala jsem 7 kg díky práškům, doktor do mě cpal hormony přes 3 měsíce, nejdřív nic já měla takovou radost a najednou to jelo nahoru samo.A nejdou dolů ani za nic,ale je fakt, že žádnou dietu nedržím.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.