| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zajímavé tipy

  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 23350  [Dalších 23320 >>]
Bouřka 7675
16.11.2023 15:36:49
neznámá, tak jeho to terárko drží už dlouho a s levnou investicí fakt nepočítám, jako správný aspergr to musí mít přesně podle správných kvalitních parametrů :-) Spíš mi dělá těžkou hlavu zabezpečení proti vypadnuté elektrice, což je tu hojné. Proto to nechci na zimu, přes léto nezmrzne a investice se rozdělí.
Zlatí hmyzáci, nemáme teda kudlanky (ale líbily se mi), stačí jim býlí ze zahrady a plastová bedna (teda pod stromeček asi dostanou větší novou).
neznámá 91073
16.11.2023 14:50:26
JO terárko, to známe, investuješ pár korun a nakonec z toho jsou desetitisíce. ~:-D

Terárko s obyvatelem u chtěly děti před pár lety.
Koupilo se levné terárko s vybavením ve zverexu za pár korun. Děti si na burze vybraly tři agamy. Investice v řádu větších stavebnic lego.

ALe pak to začalo, ty potvory potřebovaly lepší světla, objednaly se nějaké ve speciálním agama shopu, invstice stoupla o menší řády tisíců.
Potvory rostly jak blázen, nechalo se jim dělat obří dvojterárko - cca 25tis.
~t~

Takže pozor zvířátko za dvě stovky se může sakra prodražit. ~t~

A to nepočítám obří zásilky švábů, které k nám pošťačka s dost štítivým výrazem vozí.
Bohužel, je děti mají v bordelu, tak se nestíhají množit a samozásobit, jednou za čas je musím doobjednat.

A samozřejmě, když uuž máme ještěrky, chce to i hada a jede se nové kolečko.~8~


ALe měly obří kudlanky, ty byly dokonalý, narazili jsme na ně na teraburze, bohužel od té doby jsem na ně nenarazila, ty bych si koupila i pro sebe.
Potvory sadistický, cvrčky jedly jedině od zadečku, aby dlouho trpěl a přiznávám, že mě poznávaly, měly oduševnělý výraz.
Půlka psa 24064
16.11.2023 14:48:27
Radko, u nás to se samostatnou dopravou dětí samouzřejmě taky nefunguje. U nás na vsi je kupka hnoje a ne akvapark a veřejnou dopravou je to na půl dne, takže musí jít nejvíc ve čtyřech, aby se mi vešli do auta a vezu je tam. Připadně vypomohou jiní rodiče. Ti taky dávají tyhle dárky svým oslavencům i pro jejich kamarády (vč. našeho syna), takže si s logistikou vypomůžeme navzájem.
Bouřka 7675
16.11.2023 14:37:12
Náš chce:
- terárko s obyvatelem, to jsem mu vymlouvala, že z praktických důvodů bude lepší k jarním narozkám, takže to vyměnil za pořádnou židli k počítači
- výbavu na počítač
- počítačovou hru
- boxovací pytel

obvykle ještě dostává:
- povlečení, letos to bude spíš osuška nebo ručník s motivem
-ponožky - recesistický dárek, ale mají to rádi, pořizuju nějaké zajímavé
- nářadí a materiál (hodně dělá se dřevem)
- nerfky a podobné s výbavou, ale už je dost saturovaný, začal střílet z luku, takže možná něco k tomu
- něco na rybaření (letos ani nebyly kvůli manželovo zdraví, takže asi nic doplňovat nebudeme)
- nějaký model ke slepení

TaJ 81121
16.11.2023 12:48:22
Neznámá, syn má brzy na jaře taky ještě narozky, ale to se zmiňoval o nějakém objektivu k foťáku, tak ten asi dostane od nás a od prarodičů dohromady k nim. To bude trochu větší investice. Na vánoce budou asi spíš nějaké drobnosti, jak jsem psala. Ještě projíždím rybářské a lovecké stránky na ten batoh se židličkou:-). K Mikuláši pro něj zatím máme štangli kinderčokoládek, ty má rád - 24 kousků jako adventní kalendář a možná něco k tomu, on už to tak neprožívá...a možná hořké kočičí jazýčky, ty mají taky obvykle úspěch:-)
PJana 86863
16.11.2023 12:27:28
Když píšeš, že si dokáže sám opravit věci, zkus se podívat na nářadí. Třeba tohle
https://xm.cz/xiaomi-wiha-cordless-screwdriver-kit-12-in-1-black_z25445/ a k tomu sada bitů nebo tohle https://xm.cz/xiaomi-mi-ratchet-screwdriver-16-in-1_z3517/ vzbudilo nadšení už u několika známých.
Taky měla úspěch pumpička na kolo https://xm.cz/xiaomi-portable-electric-air-compressor-1s_z3364/.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
16.11.2023 12:27:16
Pěkné jsou taky šachy cestovní, ve skládcí krabičce. V šachovnico jsou dírky, figurky mají vespod čudlík na zapíchnutí, dají se hrát i kde to drncá.
neznámá 91073
16.11.2023 12:22:51
Tak to se nechám inspirovat, protože takových kousků mám doma více a do toho jsou dvoje narozeniny a svátek.

Já mám zatím oblečení, naštěstí se jim líbí být hezky oblečení.
Termosky a hrnečky s rybí tématikou, ryby jsou obří koníček.
Sice jsem se zařekla, že Lego ne, to loňské ani nesložili, ale koupila jsem pokemon fejkové Lego, protože Lego pokemony nemá a u nás teď letí Pikaču.

Zdá se toho dost, ale jsou v tom i dárky k narozeninám a k svátku.

U nás hodně frčí šachy, ale velké pěkné šachy už mají a magnetické či obyčejné mají také. Tak se chci podívat na nějaké věcí s šachovou tématikou.

NO a sedmnáctiletý je také oříšek, nic nechce, nic nepotřebuje. Dostane oblečení, protože chodí jak hastroš ve stoletých hadrech. A asi obálku na autoškolu, což je trošku podvod, protože tu by dostal i bez Vánoc, stejně jako to oblečení.
Jeho koníček je rybaření, ale to si s manželem dělají radost průběžně celý rok a navíc tomu vůbec nerozumím.


Vlastně mám ještě blbosti k Mikuláši z Číny. Různé nálepky do pokoje s herní tématikou. Svítící písmena. Jojo - jojo je teď u nás obrovský školní hit, učí se různé triky. Maličké prstové skateboardy - ty budou dávat spolužákům jako vánoční dárky.
TaJ 81121
16.11.2023 11:37:52
Girili, máme doma něco podobného, sice je mu už 15, ale v podstatě je to pořád stejné už roky. Potřebuje strašně málo věcí. Oblečení ho moc nebere, přesně, jak píšeš, nosí dokola pár oblíbených kousků a pokud toho tam má víc, tak to zůstává stejně neunošené, než z toho vyroste. Značky ho nezajímají u ničeho. Knížky nečte. Sport žádný nedělá, do kina nechodí, hromadné akce s kamarády jsou pro něj taky mimo. Zajímají ho vlaky, focení, natáčení a všechno kolem toho.
Jenže k tomu vlastně všechno má - kameru, stativ, foťák, mobil a notebook. Plus nějaké to příslušenství, powerbanku, různé kabely, nabíječky, náhradní baterky, paměťovky... Kromě tohohle má v pokoji už jen trochu oblečení, pár knížek, hromádku s učením a poličky s modely vláčků. Ani na zdech už není místo třeba na další plakáty, nebo obrázky. Má malý pokojík a už tam má zarámované fotky vlaků, nad stolem velikou magnetickou nástěnku a vedle mapu. Víc se toho na zdi nevejde.
Taky nikdy neví, co by si měl přát, pokud mu funguje to výše uvedené, tak nepotřebuje prý nic... Takže obvykle dostává nějaké ty další paměťovky a baterky, to využije vždycky, jinak pro něj letos máme tričko s kořenovskou zubačkou, kalendáře s vlaky a kočkami, povlečení a to je zatím všechno... Velká přání moc nemívá, jediné bylo asi na jaře k 15.narozkám, to si přál foťák-zrcadlovku, tak tu dostal. Maximálně mě napadlo, že jsem někde na stránkách pro rybáře viděla batoh s integrovanou skládací židličkou, to by se mu možná hodilo na to jeho focení, když někde mimo nádraží u trati postávají hodiny a čekají na vlaky. Tahají vždycky s sebou spoustu věcí - foťák, kameru, mobil, stativ, všechny ty kabely k tomu, nějakou sváču, pití... Ale jinak už taky nevím.
Citronove koliesko 7937
16.11.2023 11:10:12
U syna mali v tomto veku veľký úspech
- sada pakľúčov s priesvitným zámkom, blbosť za 8€ z nejakeho Wishu ale radosť nekonečná ~t~
- budík tajného agenta, budík s terčom a laser.pištoľou, vypínal sa keď trafil do terča
- rôzne hlavolamy - napr. nieco ako detske kocky s obrazkom, ale mali v sebe zrkadla tak to nebolo lahke poskladat
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 23350  [Dalších 23320 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.