| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Výměna manželek

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 5818  [Dalších 5758 >>]
krajta 157211
24.3.2021 11:58:18
Mamko, akorát jsi nepochopila čem dnešní výměna bude. Nebyl to nápad tv Nova a nejedná se o reklamu na gaye a lesby. Matěj Stropnický se tam přihlásil, protože chtěl změnit názor lidí na sebe, hodně lidí ho pořád vidí jako protěžovaneho spratka a politika.
Manka+Cipísek 100730
24.3.2021 11:09:14
Asi tak...
Nemám nic proti soužití gayů a leseb, respektuju je, ale vadí mi, že pořad výměna manželek dělá v podstatě reklamu na tento typ soužití. A velmi je protěžuje.

Vždycky vyjdou z toho jako ti "lepší", vlastně dokonalá rodina. Nikdy se nepoukázalo na sebemenší problém, přestože různé nesrovnalosti vykukovaly, byl natočený materiál sestříhán vždy tak, aby se negativa vystříhala a divákům se vždy předvede jen obraz dokonalé sluníčkové homo-rodinky bez jakého mráčku.

Lexi. 141305
24.3.2021 10:16:24
Nejsem si jistá, nakolik se v tomto pořadu jede podle předem domluveného scénáře... A Stropnický je herec...
Možná se budu dívat, ale jedině kvůli "prohlídce" toho zámku, jeden čas jsem kolem něj pracovně jezdila a místní byli tehdy hin z toho, kdo se jim ve vsi usadil. Ne ve špatném slova smyslu.
Fern 155759
24.3.2021 10:03:22
Dik za pripomenuti - ze uz je zas streda,leti ten cas jak silenej; ve stredu mam cumitkovaci vecer-nejdr.Vymenu,pak chvili prepnu na Primu na Klause nez zacnou Male lasky,i kdyz ty jsou vetsinou takove mono....

Jsi videla uz tento dil,co dnes bude,ze mas celkem detailni info? Ja tedy si jen vsimla upoutavek na netu,ze stropnicky bude ve Vymene.

Vymena manzelek s homosexualy uz byla nekolikrat,vzdy tihle kluci byli na urovni; a i s Osmanem Latifou-to bylo hodne luxusni a ta zenska s nim poznala hodne jiny svet~;)
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
24.3.2021 8:35:50
Už ta upoutávka byla dobrá. Jseš divnej, jseš divnej, jseš celej divnej ~t~
neznámá 91073
24.3.2021 8:34:28
Takže chceš říct, že to bude nuda. Všichni maj zuby, používaj kartáčky, žádní broučci a tak.~:-D

ALe podívám se ráda, lidé, co zachraňují staré velké baráky jsou mi milí.
Znám rodinu, která takový zámek restituovala, stále není hotovo, mají můj obdiv.

Koníček mořský 156666
24.3.2021 8:22:24
Chci se na to podívat, protože jsem zvědavá, jak kluci pokročili se zámkem. Už jsem s nimi a o nich viděla nějaký pořad, takže jim držím palce v jejich obnově a počinu. Navíc je to jiná "sorta" lidí, než ve Výměně většinou bývá. Takže by to dnes nemusela být taková prapodivnost. Asi se kouknu.
Agniezska 123320
24.3.2021 7:49:02
Jen chci dát tip na dnešní Výměnu. Bude to moc milý díl. Samozřejmě to není dokonalé ani idylické ani v jedné rodině, alespoň podle toho co se tam divákovi přednese, ale o tom mluvit nechci. Partner Matěje Stropnického, Dan, to zvládne tak jak málokdo. K dětem se chová moc mile a upřímně, na uvítanou jim přiveze buchty a z manuálu se naučí jejich jména aby je mohl přivítat i s oslovením.
Vím, že jde o přízemní "zábavu", ale mě tento díl zkrátka nějak potěšil.
Analfabeta 141613
13.3.2020 6:24:17
Chudák holka, takhle zlomená psychická troska se jen tak nevidí. Jestli odejde, tak se musí ještě připravit na to, co bude potom. protože manipulátor se hned tak nevzdá. U mne to bylo tak, že mi přestal posílat alimenty jako trest za to, že jsem se s ním rozvedla, s takovým úžasným chlapem, že. Takže to podal tak, že si bez něho neporadím a přilezu s prosíkem po čtyřech. Nepřilezla jsem. A posílal na mne sociálku a do rozvodového papíru nechal vtělit dovětek o soudním dohledu nad výchovou dítěte, aby mne buzeroval ještě někdo jiný než on. A aby páníček mohl ukazovat prstem na to, jak jsem neschopná matka. Protože jen on je přece pan Dokonalý, který jede na 1000%.
Být jí, tak zdrhám, ten blb se nezmění. Ona to má o to lehčí, že za toho magora není vdaná, aspoň ji nečeká soudní martýrium a ponižování ještě před soudem.
Perseia 135376
12.3.2020 14:12:11
Měli jsme v širším okolí manželský pár - pán psychicky narušený, paní více než submisivní. Přes 40 let spolu.
Jediné dítě přesně v den dosažení plnoletosti opustilo rodné hnízdo a zpátky k rodičům zavítalo jednou ročně.
I když byl pán po sedmdesátce s onkologickým onemocněním na smrtelné posteli, měl stále ještě dost sil na to, svoji manželku sprostě seřvat přímo v nemocnici.
Odcházela s pláčem, chodí mu každý den na hrob.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 5818  [Dalších 5758 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.