| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hypospadie - rozštěp močové trubice

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 2735  [Dalších 2665 >>]
dupka, 2 kluci
  • 
15.5.2014 19:58:45
Tak to je smůla......Syn 5,5 je měsíc po 3 hodinové operaci hypospadie v Olomouci, Mudr. Šmakal, pustili nás 11 den od operace domů i s hadičkou vedenou z moč. měchýře a po 9 dnech na kontrole se před doktorem vyčůral a vše bylo O.K.
Zuuuza 66577
15.5.2014 19:24:19
Termix, do dětské nemocnice nevkročím, pokud nemusím. Mám k tomu bohužel své důvody. Moc díky! Jo, o Karláku čtu hodně. Děkuji! Máš můj obdiv, že to zvládáš!!! Já jsem na tohle hrozná srágora a citlivka, nesu to těžce... Malej je super, zvládá skvěle, hlavu si z toho nedělá...
Termix 105545
15.5.2014 19:09:38
Pokud myslíš v Brně, pak jsem vždy slyšela chválu na tohle oddělení http://www.fnbrno.cz/detska-nemocnice/klinika-detske-chirurgie-ortop-a-traumatologie/oddeleni-8-urologie-brisni-chirurgie/t4279

Pan Dr. Zerhau je vyhlášený.

A nebo zkus v Praze, urologická klinika na Karlově náměstí, respektive spadá to pod tuhle nemocnici, tahle klinika je ve skutečnosti vedle porodnice U Apolináře.
Tam je primářem dětského oddělení doc. Kočvara a mám jen ty nejlepší zkušenosti se všemi dr tam. Na druhou stranu, synovi se píštěl vytvořila několikrát. Prostě tak to někdy je.
Zuuuza 66577
15.5.2014 13:08:17
Termix, myslíš kliniku při fakultce Bohunice?
Termix 105545
15.5.2014 13:02:28
Já s tím docela souhlasím. U nás byla volba nemocnice jasná, syn má těch urologických vad několik, takže docházíme na urologickou kliniku na Karlák a o syna pečuje pan dr. Sedláček. Zkusila bych se poptat na urologické klinice v Brně, pokud vím, je tam taky docela vyhlášená. A nebo dojet do Prahy, tady jsou jsou snad všichni dr výborní. Tedy mluvím o Karláku.
Zuuuza 66577
15.5.2014 11:24:07
Leničko, a jak máš starého chlapečka? Za jak dlouho po operaci se Vám píštěl objevila? Díky ~x~
LenkaMad 56223
15.5.2014 11:11:21
My měli kvůli píštěle operace tři, až ta poslední byla úspěšná. Už nikdy bych nedala dítko s hypospadií operovat na plastice, podle mě tohleto patří do rukou urologa. Za mě můžu doporučit dětskou urologii v Olomouci. Jsou tam skvělí ~R^.
Margottka 81008
15.5.2014 7:45:45
Mám dítě s těžkou VVV močového měchýře spojenou s epispádií, za sebou několik rekonstrukčních operací a po předchozích zkušenostech nasazuji 2 dny před operací homeopatika a pokračuji 14 dnů po operaci. Od té doby máme všechno vždy zhojené.
x x 15263
15.5.2014 7:26:14
~n~
Mám taky syna s lehčí hypospadií a na operaci v nejbližší době nepůjde (bude mít 7 let), necháváme až jak se rozhodne sám, zda mu to bude / nebude vadit. Ale to je mimo téma. Sice s tímto nemám zkušenosti, ale měla jsem po porodním poranění konečníku a hráze nějakou dobu píštěl, odcházela mi stolice i někde bokem, za asi 2 měsíce se to samo zacelilo. Nevím, zda je to možné i u hypospadie, ale princip nejspíš bude velmi podobný. Myslím, že je to moc čerstvé a že se ta dírka může sama odhojit. Držím palce.
medvedice +3 2106
14.5.2014 21:00:14
U nas se to povedlo napodruhe, na urologicke klinice v Praze, doc. Kočvara. Druha operace probehla asi po dvou letech, protoze se mezitim narodil bracha.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 2735  [Dalších 2665 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.