| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Po potratu se znovu snažíme

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 56214  [Dalších 56134 >>]
Lillu+B&J 42945
18.1.2015 11:34:47
Leni,myslím,že je to neteř.
Lenka a dva kluci 57001
18.1.2015 9:53:31
Holky janina ma uz druhe ditko jo me neco uniklo nebo co???? Koukala jsem na facebook
Lucíček a dva lupínci 64013
16.1.2015 22:08:59
Drzý...
16.1.2015 22:08:21
Leni, super, ale pokud jde o pubertu, tak když se podívám na našeho Matyho, tak mám pocit, že začíná tak ve 4 letech a pak už je nikdy nepřejde. Teď v poslední době docela bojujeme, je drzí až hanba. Zkouší co může a občas tvrdě narazí. Snad s věkem pochopí, že rodiče nejsou pitomci, co pořád jen prudí ~;).

Lillu, kupovali jsme Topgal.

A já si k narozeninám nadělím vyndání Mireny. Mám jí rok a jsem naprosto nešťastná. V okamžiku, kdy jsem přestala úplně menstruovat, tak jsem přibrala téměř 8 kg, což je otázka posledních 6´ti měsíců. Mám obrovské problémy s pletí, jsem stále nafouknutá, bolí mě břicho včetně jizvy po císaři. A má podrážděnost...škoda mluvit. Lezu na nervy sama sobě. Nejdřív jsem to neřešila, byly důležitější věci, ale když už se mi zhoršil zrak, to už jsem zbystřila. Takže půjde holka ven a chci být zase sama sebou.
Lenka a dva kluci 57001
16.1.2015 14:24:08
tak u nas už běží jasna příprava na pristi rok chceme na střední školu dat kaju teda on chce taky na animaci neco takže bojujeme o každou znamku ted už se vízo počíta mame poprve po 8 letech znamky:-) a máme vyznamenaní což pak jako maminy od teenageru pochopite že se tetelim blahem jsou to nervy puberta na pochodu do toho učení a by budoucnu mohl delat co chtel no teším se pak na vaše zažitky u nas puberta vychazí na malou knihu už ted:-)moc zdravím všechny kočky moje tady:-)
Konvalča 64005
16.1.2015 13:43:55
Ahoj holky,
Lalo, moc na tebe myslím a držím vše co mám a těším se na miminko!~;((

Lillu, na dracek.cz jsou testy školních aktovek a batohů, je to tam hezky shrnutý. Výběr je podle mě indivindy. Já jsem se nakonec rozhodla pro Herlitz aktovku. Pro prvňáčka ideální, pro třeťáka už asi nebude dost in, ale když vidím, jak ty děcka s těma aktovkama zacházej, tak to déle jak 2 roky stejně nevydrží....
Lillu+B&J 42945
16.1.2015 10:13:58
Včera jsme byli s Bártíkem u zápisu,bylo to příjemné,u všeho mu paní učitelka zakroužkovala ANO,pochválila ho,že krásně vyslovuje a velmi dobře drží tužku,byl šikovný a k mému překvapení ani nešaškoval.~s~
Holky,jaké jste pořizovaly aktovky?A jak jste spokojené?Budeme teprve kupovat,ségra kupovala Topgal a jsou spokojení,tak nevím.Díky.~x~
Lillu+B&J 42945
16.1.2015 10:10:24
Lalluš,moc držíme palce a strašně se těším na fotky čerstvouška,já je milujůůůů.~;((~;((~;((~;((~;((~;((~s~
15.1.2015 11:10:25
Laluško...tfuj tfuj tfuj...hodně štěstíčka a drž se ~:-D~;((.
Lala+ 55604
14.1.2015 21:40:33
Tak že dnešní kontrola beze změny.Akorát se mi snížil tlak tak že můžu brát jen jednu tabletku za den.Jinak to samé co v pondělí.Hlavička pořád naléhá a víc se neotevírám.Pokud se to samo nerozjede mám nastoupit v neděli v 16h do nemocnice a v pondělí se začne vyvolávat.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 56214  [Dalších 56134 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.