Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
maluko | 137798 |
8.1.2015 21:30:10
Kdepak...tmavovlaska a prdola v terminu no uvidime...uz aby to bylo za nami! Hele a jak jste fungovali po operaci s tou sadrou? Mohl s ni sedet? Lezt po kolenou? A co s vami v laznich delali?
|
beruska1982 |
• |
7.1.2015 15:55:08
Ahoj,sjá si myslím,že když tvůj synek nechodí,tak je to lepší aspon nemá špatné navyky.Malý po operace noci probrečel měl totiž celé uvolnění nožky.Ale to nevadí na to se rychle zapomene hlavně,že chodí.My jsme to před operaci mělu nožku šílenou,když jí nědko viděl,tak se zděsil a ted to nikdo nepozná co má za sebou.Hodně nám pomohli lázně,tam se mu nožky zpevnily. V lázních jsme byly v červnu a začal chodit až v prosinci.Neznáme se se z Bulovky?Nejsi blondýna a klouček je předčasně narozený?
|
Macína | 110618 |
6.1.2015 14:02:36
Ahojda Markét!
Moc gratuluji, že jste zvládli nožky rozcvičit a zatím operace nehrozí!!!! Dlouho jsem tady nebyla, takže jsem četla jen pár příspěvků, ale hrozně mě zaráží neochota doktorů napsat lázně!!! Já tedy ortopeda ani rehabilitačního nepotřebuji, dětská mi to vypsala a za 3 dny mi volali z pojištovny, že je máme přiklepnuté!!!! Zrovna za měsíc se chystám opět za pediatričkou zajít a o lázně ji požádat, neboť po roce chceme jet opět do Jánek, moc nám pomohly. Já bych lázně doporučila opravdu všem, Matýsek tam udělal hodně práce a po návratu z lázní mi rehabilitační jen řekl, že má nožičky krásně ohebné, v podstatě jako zdravé dítě, které nikdy nemělo PEC!!! Tak vám všem přeji do toho nového roku hlavně štěstí a zdraví a krásné nožky všem! |
marketa80 | 103039 |
5.1.2015 17:56:26
Ahoj, tak jsem se zatím obávala zbytečně, dnes jsme byli u docenta, nožky se mu zatím líbily, napsal nám do zprávy: nášlap oboustranně velmi dobrý, ale mírná varozita paty, ale rotace velmi dobrá, aktivace MTA velmi dobrá. Dorzální flexe dále 10 st. Do doporučení mi napsal cvičení, a výhledově v pozdějším věku v.s. OT patní kosti. Ale prý to nemám studovat, to si prý píše pro sebe zatím, tak nevím. Každopádně jsem ráda, že zatím budem cvičit a žádná operace nás hned nečeká. Když jsem zmínila Mckay, tak řekl, že to vůbec. K té patní kosti mi řekl ale že by se tam dával nějaký štěp nebo co. No stejnak to naštuduju
Takže lázně jsem samozřejmě ani nevytáhla, i když vím, že by nám prospěly... |
maluko | 137798 |
3.1.2015 19:56:57
Market poprve nam lazne napsal Ostadal...docent mne poslal do haje a na Ostadalovi (byl oficialne nasim osetrujicim lekarem diky tomu jak to maji na Bulovce rozdelene podle pokoju, prestoze na malyho nikdy ani nesahnul) jsem si je po tuhem boji doslova vybrecela...napsali mi do propousteci zpravy "doporucuji komplexni lazenskou terapii" ale jak pise Stana, tak pokid mas ochotneho pediatra, tak staci temer cokoliv
ted mi je napsala rehabilitacni doktorka...stacilo jen zminit, ze bych je chtela a jen se zeptala jestli chci lazensky nebo rehabilitacni pobyt nebe a dudy...taky to chci mit pripravene, aby jsme po operaci mohli hned jet |
marketa80 | 103039 |
29.12.2014 19:37:16
Stáni přesně před rokem jsme měli ve zprávě, že má varozitu paty při nášlapu 10 st., ale lze ji plně korigovat do mírné valgozity, délka achilovky dovoluje 10 st. dorzální flexe. Aktivita MTA je oboustranně vyšší a že doporučuje k transpozici MTA oboustranně na duben 2013. V září po 2. kontrole od operace napsal: neutrální postavení paty oboustranně, při chůzi se levá noha stáčí do varozity 10 st., ale lze ji korigovat. Tah MTA velmi dobrý. A teď jdeme znovu na kontrolu a prostě ač má achilovku pěknou, pracuje s malíkovou hranou dobře, tak stejnak při chůzi jednu nohu stáčí, ne vždy, ale často ano, hlavně odpoledne jak je unavený. Myslím si, že nás na něco pošle, protože v právě v září říkal, že nemáme vyhráno. Má každý týden půl hodiny rhb ve školce, a já s ním pak každý den protahuji a dáme pár cviků.
Nevím jaká operace by řešila tenhle problém, doufám že, ne slavný McKay každopádně chci být připravená a kdyby něco ano, tak chci po sádrách lázně, protože než se Tomášek rozchodil plně po té oboustranné transpozici, trvalo to 2 měsíce, měli jsme ještě komplikaci, že právě na té horší noze se mu zapouzdřila jizva na chodidle a hrozilo, že ji ještě bude řezat, no peklo prostě, ale rozmasírovali jsme to naštěstí. Takže tomu všemu chci předejít a po sádře jet do lázní. Třeba předbíhám, ale chci být připravená na vše... |
Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
29.12.2014 19:11:47
A jeste neco. Ja tam stojim a predstavuji si, ze mi poskytuje velmi dobre placenou sluzbu, za ty prachy mam narok na to aby me vyslechl a splnil moje prani. .....asi je fakt, ze jsem trochu osina v zadku...ale co, zas ho pak pulroku neuvidim. Ted to chci zkusit znovu, ale ma to hacek, predtim to melo opodstatneni, byli jsme po operaci, ale ted uz jsme realtivne OK. ALe stejne to chci...a chci.... a chci....tak uvidim, co on na to
|
Sara33(Eliška 07, Petr 09) | 6948 |
29.12.2014 19:09:26
VZdy trvam na vete "Lazne vhodne" a to memu pediatrovi staci. Muze ti totez napsat i rehabilitacni doktor. Muj je neochotny.
Marketko, jak to ze vam transpozice nepomohla? V cem je problem? Ve staceni? V achilovce? Dorzalni uvolneni resi spis jen patu (zadni vazy, achilovku), jestli to dobre chapu. Subtalarni uvolneni je to celkove uvolneni. |
marketa80 | 103039 |
28.12.2014 22:02:05
ahoj Maluko, chci se zeptat, ty lázně máš doporučené od koho, od docenta nebo od rehabilit. doktorky?
Já právě, že nám transpozice nepomohla, tak mám obavu, že nás může v lednu taky poslat na dorzální uvolnění, tak jestli si vůbec můžu dovolit ho o to požádat, vím, jak je často proti lázním... Stáni vám je doporučil on nebo taky rehabilit. doktorka? |
maluko | 137798 |
26.12.2014 22:19:06
My uz mame za sebou jednu velkou operaci kycle, takze ohledne operace cca tusim co nas ceka a ani z ni takovou hruzu nemam. Spis se desim toho co se sadrou...pochybuju, ze malymu zabranim s ni lezt po ctyrech, ale ze by si s ni stoupal mne ani nenapadlo
v jankach uz jsme byli a uz ted je mam zazadany znova...prave po operaci...ale diky moc, ze jsi napsala, co jste meli za procedury ja si prave rikala, ze bych zkusila vyskemrat cviceni 2x denne....vubec jsem netusila ze to jde 3x...a o tech masazich jsem prave taky premyslela. Vim ze je tam mely hlavne spasticky decka a nebyla jsem si jista, jestli by byly v tomhle pripade vhodny. Virivka a bazen jsou jasny a jeste jsme meli elektroterapii, tak uvidime, jestli nam ji doporuci i ted. diky...uz aby to cely bylo za nami a mohla jsem tu taky psat o tom jak malej krasne chodi |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.