| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Hádanky, křížovky, hlavolamy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 1508  [Dalších 1428 >>]
Ruth 147384
14.9.2019 10:28:14
Uhl /Petr/ :-)
Ráchel, 3 děti 76748
14.9.2019 10:23:26
Ať hledám, jak hledám, nemůžu to najít... na idnesu je tenhle kvíz a já nemůžu najít řešení téhle části. na všechno ostatní jsem přišla a tady čumim, čumim a nic ~:-D

V následujícím textu je potřeba najít ("cenzurovat") jméno českého disidenta-novináře:

Opravdu slavnostně začaly oslavy Dne horníků na Dole Zárubek ve Slezské Ostravě. Havíři, třímající transparent s heslem "Vpřed k dalším vítězstvím v boji o uhlí!", uvítali kromě jiných hostů i federálního ministra paliv a energetiky, soudruha Františka Fibricha.

Tak kdo to tam vidí? musí to být po sobě jdoucí písmena, samozřejmě klidně ze dvou či více slov, co jsou po sobě
Ivatema 52511
17.2.2019 18:17:25
Díky za pěknou noc :-D Do půlnoci jsem tu psala, gumovala, zvýrazňovala! A ty nervy NEPODÍVAT SE :-D Ale dokázala jsem to. Díky~z~
Bouřka 7675
17.2.2019 7:26:01
Mně by ani nenapadlo použít něco jiného než tabulkový program ~t~, akorát mám jiný než Excel. Za starých časů jsem to sice dělala na papíru, ale mazání v tabulce je rozhodně pohodlnější než guma. Nehledě na to, že když se přepíšeš, tak to stačí proklikat zpátky a nelovíš to v hlavě :-)
Já si ještě připisuju ve větách další skutečnosti, co lze vyvodit, pomáhá mi to, v hlavě to neudržím tak, abych to mohla efektivně využít (jako že Polák není zápasník apod.)
Renka + 3 26652
16.2.2019 22:55:29
Dělala jsem to stejně, manžel koukal, co tady tvořím. Jako bych neměla dost jiné práce ~b~
darinaa 155453
16.2.2019 22:49:09
Tak to bych nedala ~t~
Saamajna 115449
16.2.2019 22:48:13
Aha, to je dobry, vyloucit to nesmyslny a co zustane je reseni...
Diky!

Ja tedy zustanu u svych karticek, tam mam vic pocit, ze to mam sama ve svych rukou.~t~
A muzu cmarat a lepit a posunovat sem a tam.

darinaa 155453
16.2.2019 22:45:29
Mám mnohokrát ověřeno, že je to rychlejší, než psát na papír. Ono to jako více práce vypadá, ale vyplatí se to právě u složitějších zeber (což ze začátku nemusíš poznat).
Původní tabulku s pevnými body, tj. věci které víš na 100%, si můžeš nakopírovat. Já někdy kopíruju do excelu i zadání a to promazávám nebo barevně označuju, že jsem použila jen část věty.
Ropucha + 2 120300
16.2.2019 22:40:11
Darino, aha, takhle!
Tak to máš pravdu, to asi švindl není.
Ale přijde mi to odmazávání skoro víc práce než opačný postup. Ale nejspíš už máš rutinu.
darinaa 155453
16.2.2019 22:29:13
Samajno excel samozrejme zadny svindl neni, on to za tebe neudela. Excel pomaha organizacne, nemusis nic psat a mazat, s myslenim nepomuze.

Reseni ti tady dat nemuzu, nechce se mi to delat znovu a rovnou jsem to smazala, navic vysledek uz vypada jen jako vysledek, vse nepotrebne je smazano. Ale muzu ti poradit jak excel pouzivam pri zebrach, ja je miluju :-)

Na zacatku tabulka vypada asi takto, budu si vymyslet. Prvni sloupec zvolim pevny (tentokrat cisla domu). Do ostatnich sloupcu vypisu VSECHNY moznosti, ktere pak postupne pri cteni odmazavam. Kdyz si zadani nekolikrat prectes, mas promazano. Vetsinu zeber takto vyresim do pul hodiny, jsou samozrejme lehci i tezsi.

dum c.1 - pes kocka lev /cz sk pl / A B C
dum c.2 - pes kocka lev /cz sk pl / A B C
dum c.3 - pes kocka lev /cz sk pl / A B C
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 1508  [Dalších 1428 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.