Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Čumča. | 160024 |
10.11.2023 9:00:08
Lei, to je přesně tenhle pocit Ty se výborně cítíš s udržovanou šedou, já jako bruneta se cítím dobře s barvou a tónovanými melíry, časem jsme s kadeřnicí vymazlily, který tón na vlasy i melíry.
Gratuluju za tu odvahu, udělat si život i barvu vlasů takové, aby ses cítila výborně |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
10.11.2023 8:46:10
tereza hofová je krásná a sedí mi k ní i ty šedé vlasy, pokud je má upravené, myslím, že i šedé mívá probarvené... má velkou výhodu krásných vlnitých vlasů, trochu mi připomíná andie MacDowell
pro mne je v tomhle ohledu zajímavější Ivana Uhlířová - je vlastně mladší než já, ale díky šedivým vlasům bych jí klidně přidala tak 10-15 let navrch a pak je na ni najednou záběr zblízka a vykoukne ta mladá ženská... je pravda, že s jejími šedinami si vyloženě "říká" o specifické role... někdy si říkám, že je jí možná škoda, že netrvat na šedinách, vídali bychom ji v tv častěji |
Len | 108740 |
10.11.2023 8:39:53
Pro me je na kadernici vedle toho dotykani nehorsi povidani. NEchodim uz mnoho let, moje vlasy se lehce barvi doma, mam prirozeny melir a ono se to i melirove obarvi. Nejaky strih, ktery se pak musi upravovat, stejne nepotrebuju a ani mit nemuzu, me vlasy absolutne nesnesou tepelnou upravu, byla bych za chvili bez nich. Sede nejake mam, vypadaji spis platinove blond, zadny sedivy odstin tam neni, obarvi se i doma dobre.
V okoli, hlavne na vysokych skolach, jsou same sedovlase pani a damy, vetsine to slusi. Jestli jim to pridava vek, to neodhadnu, mam hodne spatny odhad veku, uz nekolik teenage divek jsem zaradila do kategorie matka sesti deti. |
babi_ | 48341 |
10.11.2023 8:29:52
" Myslím, že to mají naše mozky naprogramované, mít šedou barvu vlasů přiřazenou pocitu stáří."
No to zcela určitě, ale proč je to tu uváděno jako negativní efekt? Proč je starší horší? To se snad ani nerozhořčuji, spíš jen obracím v mysli, osahávám, zkoumám... |
Beat | 107867 |
10.11.2023 7:48:27
Sluší, zajímavá, mladší.. jen někdy se tyhle tři výrazy protnou, ale T. Hofova je v šedé zajímavá, a asi ji to i sluší, nicméně působí v ní určitě starší, než by působila v jiné barvě. Myslím, že to mají naše mozky naprogramované, mít šedou barvu vlasů přiřazenou pocitu stáří.
|
babi_ | 48341 |
10.11.2023 7:33:54
Já ji do této diskuze neregistrovala vůbec, našla jsem teď fotky na síti.
|
Okolík | 129526 |
10.11.2023 7:12:09
Terezu H. jsem více zaregistrovala v seriálu Dáma a král. Tam měla tmavě rovné mikádo a moc jí to slušelo. Když jsem ji pak viděla s jejími přirozeně vlnitými a pak i šedými vlasy, tak jsem ji poznala až z titulků....
Sluší jí i ta šedá, ale nemůžu se rozhodnout, která verze vlasů se mi na ní líbí víc |
babi_ | 48341 |
10.11.2023 6:58:10
"Zajímavý, jak to každý vidí jinak. Mně se tady Hofová taky líbí mnohem víc v té šedivé, je v tom zajímavá. V hnědé je to pouze taková “paní”."
Mohu podepsat. A jestli se někomu zdá o pár let starší v té šedivé... tak co?!? Je věk nějaká hodnota, čím nižší tím vyšší? Kam až? do 16, a pak už zas je to "jen dítě"? Jako... za šedivou TH se otočím se zájmem a sympatiemi, za hnědou spíš ne (stejně nakonec víc záleží na výrazu tváře a "celkovém" dojmu, než barvě vlasů. Pokud je účel splynout s davem, tak ok - barva |
Senedra | 14756 |
10.11.2023 6:46:07
Mummi, nějak se to přihodilo taky to moc nechápu. Včera konečně udělala řidičák a vybírá si vysokou a je ve stresu z toho, vybrat si správné předměty k maturitě
|
K_at | 121378 |
10.11.2023 6:02:22
Hofová je výrazný, neobvyklý typ. Je zajímavá. Ale ty brďo, o rok mladší než já?!?!
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.