| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Praha 3

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 2242  [Dalších 2152 >>]
Raaba 63756
1.4.2010 23:12:06
Dvouletá dcera byla na odstranění mandlí v prosinci. Také jsme měli nejdříve dojem, že to neni nutné. Lékaři hrozili ale hluchotou, ačkoliv jsem nic takového nepozorovala a ani dcera nikdy neměla zánět středního ucha. Týden po operaci ji odešlo moc hlenů. Jsem ráda, že jsme to podstoupili. Zlepšila se jí nálada, nemarodí a udělala ve všem velký pokrok. My jsme si mysleli, že má takovou trudomyslnou povahu a ona byla zřejmě nevyspalá a bolela ji hlava. Kamarádky dceří to ale nepomohlo vůbec, takže to záleží případ od případu.
Montik,Týnka16.02.05,Terka5/07 50606
1.4.2010 15:17:52
Jo jo, je to v plné narkóze a uspali mi dceru na klíně, aby měla pocit, že beze mne nebude ani minutu, když už se začíná probouzet, tak mě zavolali a zase jsem u ní byla. Myslela si, že jsem tam byla celou dobu s ní. Přišlo mi to jako skvělý způsob pro to dítě.
Mic-halka a Nicolka 54963
31.3.2010 8:06:57
Ne, vpáčené bubínky je normální stav, jen odchylka, někteří lidi to tak prý mají, není to prý ničemu n škodu, ani hůř neslyší.
Na nosní mandli jí nešahal.
Jedna kamarádka říkala, že u nich běžně dělají sono dutin, divila se, že my jsme to neměli, zřejmě tahle naše poliklinika bude trošku vybavením zastaralá...;-)
Děkuji za info k laserové oparaci, pokud bude třeba, tak směřujem tam, doufám, že to tam dělají taky v plné narkóze.
Montik,Týnka16.02.05,Terka5/07 50606
30.3.2010 21:19:06
Ahoj,
já byla s dcerou na odstranění nosních mandlí v červnu 2009, poslali nás z ORl (MUDr. Srba), nechali jsme jí to odstranit laserem a musím říci, že od té doby na rýmy téměř netrpí a pokud ano, tak jen opravdu málo. Předtím mívala rýmu tak od října do května a teď je celkem klid. Byli jsme na Poliklinice v Modřanech, stálo to něco kolem 4000,-, ale stálo to za to. Po operaci šla asi po hodině domů a hlavně jí nic nebolelo, jen první den více spala a jedla a pila jen studené. Druhý den už o ničem nevěděla. Tam to muhu jen doporučit.
Ira+M(2/02)+K(1/04)+M(2/07) 2984
30.3.2010 14:51:29
Je fakt, že by je brali skoro každému, plno dětem to i pomůže- těžko říct, jak u vás, třeba se mu nelíbil bubínek, jestli ho nemá třeba vpáčenej- no a tu mandli vyšetřoval- jak ji má velikou??? Nebo ani ne?? Třeba to zase nebude tak žhavý~;)
30.3.2010 14:12:54
Iro,
no právě mi to nepřijde, že by tam nutně musela.
Zánět průdušek v únoru a od tý doby ucpanej nos, ale teď s nám podařilo nastydnout v pátek, nejspíš jsme chytli nějakýho bacila v čekárně u doktora a začala jsem odsávat hustý zelený nudle, tak si myslím, že s toho zbavíme.
Přijde mi, že na ty nosní mandle posílaj skoro každýho.
Vloni jsme byly nastydlý jen 2x, takže nemyslím, že by jsme nějak moc marodili.
Do nosu jí kouknul jen zběžně, ale očumoval jí dlouho ucho...(zánět středního ucha jsme nikdy neměli...)
30.3.2010 12:58:42
Michalko a jaký k tomu mají důvod??? Má problémy??? Kačce taky chtěli vyndavat mandli kvůli chronickému zánětu v uchu, nahmatali obrovskou, ale potom měla špatné předoper. výsledky a jak se to tahlo dlouho, v podstatě se to stále tahne(má špatnou srážlivost), tak k té operacui nedošlo a ucho se uzdravila a od té doby neměla žádný problém- už jsou to skoro 4 roky...
Raaba 63756
28.3.2010 23:15:14
Maminky a tatínkové z Vinohrad. Jestli občas zavítáte na hřiště U VODÁRNY, a chcete se podělit o názor na jeho rekonstrukci, zkuste zde diskusi Praha 2
26.3.2010 14:40:34
Tak 1. nastupuju do práce a byla jsem dnes pro jistotu na ORL na Olšanský s Nik a řekli nám, že máme jít na odstranění nosních mandlí ;-)
24.3.2010 8:23:01
Ve třídě kolem 25, dvě učitelky, ale on tam nikdy ten plnej počet dětí není, hodně jich chodí jen na dopolko, takže hodně jich je mezi 9-12 a to ve dvou učitelkách zvládají v pohodě...
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 2242  [Dalších 2152 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.