Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
lienka434 | 114982 |
10.2.2011 11:50:01
Ahojky mamicky,som Slovenka,byvame v Prahe 9-Hloubetin,mam 7,5mes.dcerku a rada zajdem na prechadzku alebo pokec alebo sa niekam zahrat:)Napiste mi ak mate chut.E-mail:lienka434@azet.sk Tesime sa papa Lenka
|
Klanyx | 84675 |
8.2.2011 16:24:47
Ahoj maminy,
bydlím v Újezdě nad Lesy 4-tým rokem a chtěla bych poznat více lidí z této loklity. Jsem vdaná a máme dvě děti, tříletého synka a sedmiměsíční dcerku. Špatně se seznamuji nahřišti aj.(jsem trochu stydlivá,ale jen v začátcích )Mám ráda sport, posilovnu, jsem společenská - nepíšu že mám ráda děti, protože to je samozřejmé A proto bych vás chtěla poprosit, zda má někdo chuť poznat nového člověka, tak se ozvěte Babinská ( babinska.l@seznam.cz ) |
Julie |
• |
2.2.2011 14:00:24
Reaguji na odpověď Radky. Bohužel jsme s MDDM v Úvalech velmi nespokojený. Kroužků mají sice mnoho, ale nevyhovuje mi přístup k dětem a rodičům. Co se týče organizace o té už vůbec nemluvím. Sice vždy vypadá, že je vše OK, ale bohužel si myslím, že vedení má mezi sebou nějaký konflikt. Dále jsme slyšela nepěkné věci ohledně festivalu v Itálii. Po tomto bych své dítě s nimi nikam nepustila.
Ale co to je asi každýho názor |
Linn23 | 96745 |
20.1.2011 20:54:38
Ahoj,
hledám maminu, která by se mnou chodila cvičit někde ve Vysočanech, Libni. Odhodlání mám, ale chybí mi parťačka Tak kdyby se našla nějaká nadšenkyně, ozvěte se na mejl linn23@seznam.cz |
andrea |
• |
22.11.2010 17:13:07
Milé maminky,
ranní zácpa na hlavní tahu směr Praha je opravdu děsivá. Já proto ráda jezdím vlakem. Je to pohodlné a rychlé. je pravda, že lidé Vám s kočárkem moc nepomohou, ale občas se najde někdo kdo je ochoten Vám pomoci. Co se týče doktorů, tak chválím zmiňovaný parník na Černém mostě. Ohledně dětí je to složitější. Bohužel v Újezdě není moc aktivit pro děti. Nyná jsme narazila na nové Centrum. Má celkem hodně akcí pro děti, ale i pro rodiče s dětmi. Byli jsme na výrobě lampiónků a dceři se tam moc líbilo a mě také. Mrkněte na stránky. Je to Baby Centrum Podmořský Svět. www.baby-centrum-praha.cz |
hvezdicka |
• |
5.10.2010 13:55:08
Ahoj vsem, mam doma malou dcerku ( 3 roky ) a bydlime v Ujezde nad Lesy. Mame plno kamaradu, ale vetsinou nas obklopuji klouckove. Nase dcerka ma ted obdobi, ze si rada hraje na princezny a chybi ji holcicka jejiho veku. Rada bych pro svou holcicku nasla kamaradku.
|
monika |
• |
6.9.2010 17:56:48
milé maminky, ráda bych Vám touto cestou nabídla přivýdělek. Jde o nenáročnou práci, ale hledám jen cílevědomé a snaživé maminky. Ty šikovné se už po mateřské nemusí vracet ani zpět do bývalé práce...
Případné zájemkyně pište na mail |
2+2 |
• |
2.9.2010 23:55:29
v sobotu 4.9. na Císařské louce v Praze 5 ve sportovním areálu Fun Island se v rámci dětského odpoledne (14-18hod.) budou sbírat věci na POMOC DĚTSKÝM DOMOVŮM - dětské ošacení, hračky, sportovní a školní pomůcky. Nejsem agigátorka Věcí veřejných, které to pořádají, ale pomoc děts.domovům ráda zapropaguji
|
Šmatla | 37247 |
10.8.2010 17:54:09
Dobrý den Moniko,
díky moc, že jste se ozvala, a současně se omlouvám, že jsem se sem nekoukla už dřív - to víte, prázdniny ... :o)). Ozvu se Vám na mail. Válčení jsem sice vzdala, protože to k ničemu nevedlo, ale jestli existuje nějaké "skupinové hnutí za počestnější podnikání v oblasti soukromých MŠ", tak se ráda přidám a přihodím své zkušenosti. K. |
Marta a Martínek |
• |
21.7.2010 21:24:57
Dobrý večer,
hledám touto cestou kamarádku, svobodnou maminku s malým dítětem, která zůstala s prckem sama jako já a už se jí nechce o víkendech sedět doma a ráda by občas něco podnikla. Je mi 33 let, synovi jsou 3 roky. Rádi jezdíme na výlety, chodíme na hřiště, na procházky, jezdíme na hory, chtěli bychom i k moři. Ale jen ve dvou je to smutný. Můžeme si případně pomoct i s hlídáním. Máme auto a vlastní byt, můžeme se navštěvovat, děti si můžou hrát. Bydlíme na Praze 9, v Kyjích, kousek od metra Rajská zahrada. Můj e-mail je: Marta-Z@seznam.cz |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.