| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Mladá Boleslav

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 15085  [Dalších 15045 >>]
katulenka,Káťa00Maty+Anni08+// 75512
12.1.2011 8:30:03
Ahojky,příští týdem krom stř nic nemáme,takže se přizpůsobíme~;)
klouzavka 73161
12.1.2011 7:41:18
Ahoj,
jsem pro!!!
plakanek 87034
11.1.2011 14:27:07
Ahoj holky, co takhle udělat nějaký srazík? Příští týden dopoledne? Úterý-čtvrtek-pátek??? Kavárna Minizoo, Cukrárna Na Slavoji anebo kdekoli jinde? Kdo se přidá a kdy byste mohly????
Marcelka Matouskova
  • 
3.1.2011 16:45:10
nema stanovenou diagnozu, ale asi doktorku poprosim.On je opravdu trosku nezvladatelny..no uvidime.Pani riditelka je opravdu moc prijemna tak uvidime a snad me i pomuze v rozhodovani.Dekuju za odpovedi.Pak by byl problem vzit ho ze skolky, kdyz bych byla uz v praci, jelikoz vypoved bych urcite nedala.Prave proto bych to rozhodnuti chtela udelat co nejdrive.Ve Skodovce na personalnim me pani rekla, ze by mi volno dali a ze se nemusim bat, ze me pak zamestnaji.Asi jsem moc ustrasena, ale kdyz vidim jak vsude utika, krici, skace..nezastavi se ani na chvilku..zrovna vcera sme byli nasiti v nemocnici..roztrhnul si ret
steklik & Emulka06+Máďulka09 46242
3.1.2011 13:53:20
jo a ještě mě k tomu napadá, nevím, zda máte hyperaktivitu stanovenou jako diagnozu nebo je to jen podle toho, jak se Vám to zdá? (pokud budete chtít mít jistotu a ještě jste se synem nebyla u psychologa, tak bych požádala pediatra o doporučení a konzultovala přímo tam).... a taky záleží, kolik mu je let? ono ve věku kolem tří let je každý půlrok hodně znát, takže v březnu u zápisu se bude ještě hodně obtížně odhadovat, jak na tom bude v září, takže se pokuste nedělat předčasné strachy a obavy ~;((
3.1.2011 13:37:25
merry - mně Em do Laurinky nakonec vzali až den po tom, co ji přijali na jinou školku, takže s vlastními zkušenostmi typu, jak to ve školce chodí, opravdu nemohu sloužit ~a~ nicméně paní ředitelka je velmi příjemná a velmi vstřícná, určitě si s ní dobře popovídáte a uvidíte, jak ona bude vaší situaci hodnotit.... osobně si myslím,že by syn ve školce asi trochu srovnal a takové strachy bych neměla.... a pokud by opravdu v kolektivu nebyl zvladatelný, určitě ho ze školky zase můžete vzít.
Merry
  • 
3.1.2011 12:05:29
a muzu se te zeptat jak jsi se skolkou spokojena?Ja mam ve stredu schuzku s reditelkou v Laurince.Mam obavy ho tam dat..he hyperaktivni..neposloucha..nic s nim nehne..davala jsem ho do Kulisku hlidat soukrome a pani rikala, ze ma svuj svet a moc neposloucha..jakmile ho necco zaujme jde zatim a nezajem jestli jede auto atd.minule me malem vpadl pod kola autobsu..jak ho vidi hned tam leti.mam strach jak to bude vypadat az pujde na vychazky se skolkou..Kdyz to vidim jedna ucitelka vepredu druha vzadu..furt si rikam co by kdyby..Mam o nej strach a chci se poradit s riditelkou jestli ho mam dat k zapisu nebo ne.Jsem moc uzkostliva?
2.1.2011 16:26:38
do věštiny školek dokonce ani nechtějí vodit děti, víc jim vyhovuje, když třeba matka nebo otec k zápisu přijde sám, v některých školkách mají třeba při děti zázemí (že si tam zatím mohou hrát), ale v některých se počas čekání nudí.... loni byl manžel na zápisu v Laurince, jen tam vyplníte dotazník a předložíte RL dítěte a OP rodiče. všeobecně podmínkou pro přijetí jsou základy sebeobsluhy a hygieny (bez plínek, domluvit se co chce, umět se napít z hrnečku, najíst lžící, částečně ustrojit), víc se nikde nepožaduje... přeji hodně štěstí!

Katku moc zdravím, taky bych chtěla vidět dětičky, už jsou určitě veliké ~x~ vkládat obrázky bych asi ještě zvládla, ale nevím, zda jsem schopná to popsat, tak raději se o to nepokouším ~j~

všechny moc zdravím a přeji hodně štěstí a zdraví..... ~s~
Merry
  • 
2.1.2011 14:46:22
dekuju.Ja chci maleho dat do Laurinky..nemate nekdo zkusenost s touto skolkou?
plakanek 87034
2.1.2011 14:22:46
A JINAK PŘEJI VŠEM ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK A HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍČKA~s~~s~~s~
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 15085  [Dalších 15045 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.