Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
AK |
• |
21.11.2010 17:53:45
Ahoj, do MB jsem přišla ve stejné situaci jako Ty. Pokud si rychle zajistíš také oficiální trvalé bydliště v MB, šance jsou větší. Jinak zbývají vlastně pouze soukromé školky. Zkusila bych je obejít, ono to není tak jednoznačné, že by v nich jediné místečko nebylo! A přístup je také musím říct lepší, než ve školkách městských. Ale také jsou tu nové městské školky a také paní ředitelka v Laurince je velmi vstřícná! Hodně štěstí.
|
klouzavka | 73161 |
1.10.2010 20:11:54
Je fakt,že Sokol podražil,ale spočítej si, kolik je těch čtvrtků za školní rok, ono to na hodinu moc není, když to člověk propočítá.
Zkus tam jít a dohodni se,že to jdete zkusit, zaplať jen hodinu a uvidíš,jak se Vám bude líbit. |
knesplovka | 88784 |
1.10.2010 18:00:48
Ahoj Verunce byly v květnu 2 roky. Ve středu chci zase jít do šnečka a uvidím jestli bude volno, tak se tam uvidíme. My zrovna na Sahaře bydlíme, ale že je tady akce od sokola to jsem nevěděla. Před chvilkou jsem mluvila s kamarádkou, která do sokola taky chodí a docela mě překvapilo těch 1200 kč na rok, tak nevím nevím jestli tam mám s Verunkou jít, nevím jestli se jí to bude líbit ona moc na cvičení není. Katka
|
klouzavka | 73161 |
1.10.2010 15:24:08
Katko,
Davídkovi bylo 29.9. právě 2,5let.JJ, do Šnečka jsem si, i když s velkým rozhodováním na konec koupila abonentku, je to vlastně na celý rok, těch 10 lekcí, jinak to časově omezené není. Já do Sokola budu chodit spíše od15:30, jen kdyby Dáda nespal, tak přijdu od14:30, to budou asi raději, že od15:30 bude o jednoho méně. Včera jsme se Sokolem měli odpoledne na zahradě mateřské školy na Sahaře, bylo to super! Jak ty máš staré dítko? |
knesplovka | 88784 |
1.10.2010 14:08:05
No vidíš, to jsme se tam viděly. Dneska jsem mluvila s paní učitelkou Kruškovou, která sokol cvičí, tak mě povídala od kdy to je, akorád nevěděla jestli tam ještě mají místo. Asi tam ve čtvrtek dorazíme, určitě tam půjdeme ve 14:30, v tu dobu jsem tam chodila taky ze starším Honzou a v tu dobu tam taky bylo méně dětí. Jak ty máš staré dítě? A máš to v tom Šnečku předplacené? Katka
|
klouzavka | 73161 |
1.10.2010 13:00:00
Ahoj,
Sokol je každý čtvrtek od14:30 a taky i od15:30.V první skupině od14:30 je méně dětí.větší zájem je o cvičení od15:30. Jéé, pokud si byla tuto středu od9h ve Šnečku, tak jsme se tam viděli, aniž by jsme o sobě věděli. |
knesplovka | 88784 |
30.9.2010 8:05:13
Holky moc děkuji za informace. V Šnečku jsme se byly podívat. Mají doopravdy plno, v jedné skupině je 15 maminek, ale prý můžeme vždycky zkusit přijít a když nepřijdou všechny maminky tak nás vezmou. Katka
|
plakanek | 87034 |
29.9.2010 17:43:49
Jinak obojí je fakt super. Já nedám dopustit hlavně na Šnečka, už se moc těším, až tam zas budeme chodit. Kačka už teď chodí do školky, tak musím počkat, až povyroste Kája.
Kdyžtak doporučuji napsat nebo zavolat, na stránkách Domu dětí a mládeže jsou kontakty. |
plakanek | 87034 |
29.9.2010 17:22:21
Ahoj, nechci být skeptická,ale myslím, že Sokol /chodí se do budovy TJ Sokol, ale ta organizace, se kterou se cvičí, není Sokol/ i Klub šneček je plný. Co se týče Sokola, tak aktuální info nevím, letos nechodíme, určitě bude vědět Lucka od Dády.Do Šnečka budu chodit s Kájou snad od ledna, až povyroste, teď je ještě malá. Zrovna v pondělí jsem mluvila s p. Kotlabovou,co vede Šnečka a říkala, že mají plno. Je o to velký zájem.
|
steklik & Emulka06+Máďulka09 | 46242 |
28.9.2010 21:30:41
do sokola chodila "plakanek" s Kačkou a do šnečka vlastně taky a byly myslím spokojené.
a do sokola teď snad začlala chodit "klouzavka" s Dádou, tak byste tam nebyly samy (zkus jim písnou do mailu-viz starší příspěvky, pokud chceš bližší info, nevím, jak se tady zase ukážou). |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.