| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Nymburk

  (?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 624  [Dalších 584 >>]
Aghi+Fík1/08+Ája6/09 67195
7.9.2010 13:42:35
Sunar, je vidět, že nejsi rodák, jinak bys napsala v NymburCE, ne v Nymburku ~;) Já jsem patriot, takže pro je to tu především domov, aktivity si dokážeme udělat a Město nebo mateřské centrum se celkem snaží, jen na ty akce chodit ~;)
a co jako 101329
7.9.2010 13:22:30
Holky sorry,bydlím 11 let přímo v Nymburku a jediné co mě napadá je to,že je to tady pr.el světa.Pro rejpalky-pocházím z vesničky na JM.
Je tady sice všechno-škola,školka,vlakové spojení...ale kultura a aktivity pro děti-děs.
No a co se týká Milovic-tam to bylo vždycky levné,byty,protože se tam lidi pořád točí,nikdo nevydrží dlouho.~d~
nějaké číslo 103269
7.9.2010 13:15:56
Ahoj, já jsem z Milovic. Jsem tu spokojená, spojení na Prahu je super, základní věci jako lékař, potraviny, škola, mateřské centrum atd. tu jsou, spoustu maminek a malých dětí (já jsem také na MD). Nevýhoda je opravdu ta školka, přestože tu jsou 3, není jednoduché dítě umístit. Ale snad už se to bude řešit a má tu vzniknout ještě školka montovaná pro cca 100 dětí.
Aghi+Fík1/08+Ája6/09 67195
7.9.2010 12:36:29
Tak zrovna Agility se tady hojně provozují, v Nbk už bylo několik mezinárodních soutěží! ~R^

Jinak nepředstavuj si úplně typické sídliště, je to sice velké sídliště, ale pořád na vesnici, kde na lítačku a kola je místa dost, v podstatě tam prostředkem vede ta jedna hlavní silnice, jinak děti mají na lítačku míst až až! A jak tu někdo psal o těch polorozbořených domech, tak to je pravda, ale zas se postupně všechny opravují a zkulturňují. A pro takové děti ve "skautském" věku si umím živě představit, jak se jim líbí prozkoumávat okolí, vč. těch baráků, maminkám samozřejmě méně ~;)

Jo, ještě si dej pozor, pokud se jedná o byt, obhlédněte nejen byt, ale i dům, leckdy bylo stavěno horkou jehlou na rychlý kšeft a zisk!
Mišyčka a Minimišyčka 54148
7.9.2010 12:25:00
Jé, jsem si myslela, že někdo shání milovnici z okresu Nymburk, no jo, pátá hodina, člověk vymluvený, odkecaný. Omluva za plevelení~;((
Rosie 32224
7.9.2010 12:19:36
A v jaké části? Jsou staré Milovice a pak Milovice-Mladá, sídliště. Ta starší část je bytovková, nevypadá to tam zle. Sídliště je .... no jako sídliště. Ale mě osobně se tam nelíbí to "město duchů", ty staré rozpadlé ubytovny po Rusech. To je hrůza. Celkově mě Milovice ale nijak neoslovily, je to takové zvláštní městečko.

Jinak mladých rodin je tam údajně hodně, takže tam pro ně asi nějaké vyžití bude nebo bude muset být zařízena, si myslím.

A vy se zase chystáte stěhovat? Myslela jsem, že jste zabydlení někde na vesnici v baráčku...
Aghi+Fík1/08+Ája6/09 67195
7.9.2010 12:03:43
Ahoj Gigo, bydlím kousek od Milovic, všeobecně jsou Milovice nazývané pražskou noclehárnou, upřímně řečeno, mě by se tam nelíbilo, jsem městský člověk, tam je to o dlouhé silnici, podle kterých vedou paneláky a vypadá to, že co do počtu obyvatel budou Milovice za chvíli větší než okresní město Nymburk, ale bohužel nebylo domyšleno ostatní zázemí. I když se snaží, pořád budou Milovice jedna velká vesnice. Mají postavenou nádhernou několikapatrovou školku, školu, ale myslím, že stejně míst málo, protože tam vesměs bydlí většinou pouze rodiny s dětmi. Bát tebou, zkusila bych třeba do školky zavolat, jak na tom s příjmem jsou.

Samozřejmě pokud ti nevadí, že v tom městečku nic moc není, tak určitě není problém, Polabí je krásné, jediné, co mi tu chybí je dobrý bazén vhodný i pro děti, ten je nejblíž v Kolíně. V Milovicích je Penny a malé Tesco. V Nymburce je Albert-Hypernova, Kaufland, Lidl, Penny, nemocnice, poblíž máš ještě Lysou nad Labem, tam se hojně pořádají různé velké výstavy na výstavišti.

Švagrová v Milovicích bydlela skoro 10 let a odešla, protože dojížděla do Prahy, tak pro ni byla schůdnější Lysá n./L., ale teď tam udělali přímé spojení Milovice - Praha, tak je to docela pohodička.

Jak tu psala Lili, tak Botanikus je sice pěkný, ale celkem drahá záležitost a koukám, že máš 4 děti, tak je to docela luxus tam chodit častěji ~;) zajímavé je, že tam místní moc nechodí, spíš jezdí "přespolňáci" na výlety ~;):-)

Maminek s dětmi je tam mraky, mají tam i mateřské centrum, takže určitě nebude problém se s někým seznámit.

Pokud bys ještě něco chtěla vědět, ráda odpovídm :-)
Červánek 13661
7.9.2010 11:33:32
Gigo, dnes už jezdí přímý vlak do Prahy:o) Což ti ale asi v praktickém životě moc nepomůže...vím, že je tam hodně mladých rodin, tudíž logicky MŚ, ZŠ asi budou dost nacpané...a netuším, jak to tam se "special" službami pro naše děti...Lysá i Nymburk vcelku města hezká a asi zásobovaná v rámci možností dobře. V Nymburku je nemocnice...
LilyAA 84752
7.9.2010 11:29:30
ahoj,

taky nebydlíme přímo tam, jsem kousek od Českého Brodu, ale zrovna v neděli jsem byli v OStré v Botanicusu a v Chlebech, tam je nádherná malá ZOO.

V Milovicích žil jednu dobu můj bratranec s rodinou a moc si to pochvalovali, Praha dostupná. Jen měli hodně malé děti v tu dobu, takže školu a školku ještě nevyužívali, tak s tím neporadím....

Jinak je mi ten kraj mooc sympatický, stánek se zeleninou mohu jen doporučit, ten je super, kolikrát jsme tam nakupovali~R^~R^

a pravdou je, že Milovice jsou v cenách naprosto bezkonkurenční~R^
sylvaina 77406
7.9.2010 10:36:06
Z Milovic do Lysé jezdí vlak a ten pak s přestupem jezdí až do Phy. MM takhle léta jezdil, jenže z Brodu, pochvaloval si to. Jestli budeš mít zájem, poskytnu ti "turistického průvodce" po kraji. Už tu bydlíme celkem dlouho a máme to tu dost proježděné:-)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 624  [Dalších 584 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.