| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Rakovník

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 13338  [Dalších 13288 >>]
Vikuk,Vašík 4/01,Týnka 5/04 18425
20.8.2013 19:07:58
Ahojky,
letošní léto se aspoň povedlo,i když byly pařáky. My si to užili jen na dovče a pak byli děti jen po babičkách a minulý týden byly i sami doma,protože nechtěli k babičce a máma chodila do práce. Zvládli se a i se nepobili,ale už zlobí. Dnes odjeli s mámou do Mutějovic, v pátek je táta doma,tak slíbil,že je vezme do Chomutova do zoo. Já jsem v práci,ale snad mi to vyjde a vezmu si aspoň od středy volno. Koupili jsme už nějaké pomůcky, Týnce nový batoh a zbytek s čím přijdou. To budou zase lítat korunky. Nevím jestli jsem psala,že nám odešla pračka. Tak minulý týden jsme koupili Ariston. Ještě se učím,který program použít. Je to tichý,prádlo skoro suchý,když dám více otáček.
Užijte poslední týdny prázdnin.
Mějte se fajn.
ahoj
MÁNIČKA 32599
19.8.2013 13:29:55
Ahoj všem po dlouhé době,prázdniny končí ,my si je teda moc neužili a tak se těším až tento rok končí.
v září nás čeká nákup sešitů,protože tamta učitelka jim ho nedala.

a co u vás nového starého?
Efka-Luca02/2009+Maty02/2012 98504
31.7.2013 13:22:45
Kristýnkám dodatečně všechno nej.
Jinak zdravím po dlouhé době.Martí blahopřeji k baráčku.Jiříkovi přeji ať má ve škole hodnou pani učitelku.Tak to je síla co má Jiřík za diagnozu.Že nato nepřišli dříve.
U nás vše přistarém.Na konci srpna malujeme obývák,kuchyň,chodbu.Na dovču nikam nejedeme.
Na konci června jsme byli na kontrole s Lucou na kyčlích.Tak mě doktor nepotěšil,Lucu asi čeká operace obou nožiček.Tak jsem mu řekla ať se nezlobí ale že ji nemůžu dát na operaci,ztratila bych její důvěru,a začínali by jsme opět od nuly.
Psycholožka operaci nedoporučuje.Luca se prý zklidnila,udělala pokrok do předu.
V září do školky,tak snad to zvládne.Pořád mě hlídá,nikam nemůžu jít.Mějte se hezky já se zase ozvu.Pa
Evik+Lea+Marek 50373
30.7.2013 15:47:37
Dodatečně přeji všechno nej Kristýnkám (pozdě :-) ale přece). Maruško, a co pí.Škábová - vede rodinnou poradnu? Slyšela jsem na ni jen chválu. Prý je vynikající.
MÁNIČKA 32599
26.7.2013 12:27:57
Holky neznáte někdo nějakého dobrého psychologa?třeba i Kladno.
Vikuk,Vašík 4/01,Týnka 5/04 18425
24.7.2013 22:58:42
Ahojky,
děkujeme za přáníčko vyřídím. My jsme na dovče, jezdíme,ale v tomhle horku je to fakt hnus.
Dávám fotky na facebook,tak se jukněte. Vašíka včera večer bolela hlava a dnes už v krku, jestli to dostal od Pepči od ségry nevím. Dnes jsme byli tedy v Brně,ale měl toho chudák dost. Uvidíme jak to půjde a zítra uděláme volněji. Hlavně ho musíme v neděli odvézt na hory,kde je máma se známými,tak uvidíme.
Marti, takové starosti,tak hlavně aby se to Jiříkovi nezhoršovalo a byl už klid.
Baráček nakonec v Lužný,tak ať se vám tam líbí.
Mějte se fajn
martina+kačka+jiřík 93377
24.7.2013 16:40:02
Ahojky~x~~x~

Taky přeji Kristýnkám vše nej nej~x~~x~~x~~x~~x~
MÁNIČKA 32599
24.7.2013 13:18:08
Kristýnkám přeji k svátku hodně zdraví,lásky a spokojený život.
MÁNIČKA 32599
23.7.2013 12:21:46
Evi ,to je mi líto,zrovna je tk pěkně.Je divný,že se ten váš barák ještě neprodal,nějakej začerovanej,už jste šli až dost s cenou dolů,by to někdo chtěl zadarmo.

Evik+Lea+Marek 50373
22.7.2013 15:26:53
Holky buďte rádi za dovolenou i s tím balením, nejhorší je, když víte, že nikam nemůžete a neodpočinete si. M. má po 10 dnech opět návrat zánětu ucha, se zblázním, myslela jsem, že už bude pokoj. V práci starosti a domek se neprodal, kupující se rozmysleli a tlačí na cenu, že chtěj větší slevu, ale...
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 13338  [Dalších 13288 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.