Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
kubista 12/05 & 12/07 | 42336 |
30.6.2008 13:02:38
Zdenko, mojí kámošku nechali přenášet 8 dni, obden chodila na monitor co já vím.
|
30.6.2008 13:00:56
Pavlo já to beru jen z toho důvodu, že co mám lidi kolem sebe, tak jsem nic na hradeckou porodnici dobrého neslyšela. Já na Budějovice nedám dopustit, byli skvělý. U Adélky jsem měla nadstandart a spokojenost.
V Budějovicích zachraňují mimča co nemají ani půl kila. Takže co se týče odbornosti tak poklona. Kdo chce mít více soukromí, tak ať jde nebo jede do menších nemocnic. Já jsem volila aby tam byla jipka pro miminka což v ČB je. |
Zdenka,Klárka98,Naty06,Terka08 | 32886 |
30.6.2008 12:52:19
Drobku díky ,mě se nejedná o to jaký tam jsou lidi .Ale jaký to je u porodu a jestli taky nechávají přenášet 10dní nebo se s nimi třeba dá domluvit. Jinak jsem koukala na porodnici v JH a vypadá velmi pěkně.... Vím,že když se natrefí na skvělé lidi u porodu tak je to fajn....
|
pavla706 | 30898 |
30.6.2008 12:11:21
HOLKY TO NEMŮŽETE BRÁT PORODNICÍ TO JE PROSTĚ LIDMA CO TAM DĚLJÍ .v BUDĚJOVICÍCH NECHALI TADY OD NÁS ZNÁMOU V BOLESTECH DVA DNY A DLOUHO JÍ NECHAKLI CO JÍ ODTEKLA PLODOVKA TAK ŽE JEJÍ RODIČE UŽ Z TOHO BYLI ZMATENÝ A ZAVOLALI DOKTOROVI DĚTSKÝMU CO TAM RODÍ V PORODNICI A TEN UDĚLAL ZLE ŽE JÍ NECHALI DVA DNY BEZ PLODOVKY A BEZ VYVOLÁNÍ PORODU TAK ŽE SE MOHLO NĚCO I DOST STÁT.jÁ SEM BYLA V JH A NADÁVALA SEM ALE DO bUDĚJC BYCH ZASDE TAKY NEŠLA .Kamarádka je ted na mateřské ale v Budějcích dělala sestru a říkala že by tam rodit nešla nakonec tak šla rodit a tím že to ná si zaplatila nadstandart a byla hrozně nespokojená tak že ono člověk neví jestli je to v lidech že by každý chtěl víc a je na to zvyklej nebo prostě to přečká a myslí o pr...delce hihihi
Mám kamarádku která si ztěžuje i na prodavačku jak jí podává chleba :věčně nespokojeí lidé to je hrozný ale těžko říct já v porodnici byla na měkko vše mně rozbrečelo tak že zase člověk neví jestli opravdu je to špatně.O porodu samo nic nevím rodila sem dlouho v bolestech a takly by to možná mohli udělat líp ale to prostě nikdo neví když není doktorem |
30.6.2008 6:31:11
Zdenko jo super. Já pocházím z Hradce, takže tam mám hodně kamarádek, zrovna teď mi jedna popisovala porod v JH, tak vím, že hodně nadávala a litovala, že jí manžel neodvezl do Pelhřimova nebo do Budějovic.
Přeju hodně štěstíčka a snad nebudeš přenášet, když budeš mít 3 dítko |
29.6.2008 22:18:07
Petro ahooooooooooj ,Krumlov je na mě moc daleko.Bydlíe přesně mezi ČB a JH...tak proto. A nechce se mi přenášet ...a jak se jinak máš a co dětičky?
|
29.6.2008 15:52:28
Zdenko ahooooooooooj, já mám kamarádky a obě rodili - prosinec, leden a hrozná nespokojenost. Co zkusit Krumlov?
|
pavla706 | 30898 |
29.6.2008 13:58:31
Myslím že s porodnicí je asi tak jakou tam kdo chytně směnu a doktory.Já měla paní dr.šteflovou a byla bombastická . Některá sestra prdlá jiná dobrá .
Peťi Lení má taky batoh od Baťi mají tam kvalitní věcičky |
29.6.2008 13:25:54
Ahoj holky,
omlouvám se ,že jsem takhle lezu ale mám prosbu. Chtěla bych se zeptat jestli máte zkušenost s porodnicí v JH. Jak dlouho nechávají přenášet,jak často se tam chodí na KO a jaký to tam je celkově. Rozhoduji se mezi ČB a JH,slyšela jsem ted na JH samou chválu. Děkuji všem za názory papa a krásný den všem |
28.6.2008 13:06:48
Ahojky, zdravím z Pelhřimova, kde jsme u rodičů. Večer nás čeká akcička v hospůdce s kamarádama, tak se těším.
Lipánky nejí, koupila jsem mu ho teď v Hradci a musela jsem ho dojíst sama. Nejvíce u nás letí hradecký ¨jogurty ve skleničce. Krmím i Adélku bílým, tak Kuba musí mít to samé . Baťůžek na výlety máme. Babička mu ho teď koupila u Bati - Cars, to u nás teď letí a tak Mašinka Tomáš, tak babičky ví co kupovat¨. No nic jdu si dát s rodinkou kafíčko, odpol máme hlídání staršího dítka, tak půjdeme asi spát , jsem nějak utahaná, včera jsme pařili taky a přišli ve čtyři ráno. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.