Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kamila B+ Honzík10/04 | 18051 |
1.4.2008 10:58:39
jo holky a já chodim i s prckem do kadeřnictví Petra-naproti Rozkvětu,myslim ul.Švabinského???teď si nejsem jistá,ale přejde se přechod na konci Rozkvětu a hned barák kolmo k vám-je tam cedule na baráku,první vchod,není tam dětské,ale v pohodě si dítě můžete vzít sebou,nemaj nic proti tomu a super stříhají,já už nikam jinam nechodim.Do budoucna tam bude prý i pánské+dětské a říkala mi,že kdyby prcek držel(což on nedrží),tak ostříhá i jeho.Dětský koutek nebo něco takovýho tam neni,ale když vezmete pár hraček,nemaj nic proti tomu,že si tam dítě hraje třeba na zemi,nebo kreslí atd
|
Kamila B+ Honzík10/04 | 18051 |
1.4.2008 10:51:30
Leňucho já chodila na předporodní kurz na zdrávku,vedly to dvě porodní asistentky,vzala jsem si v poradně leták a dodnes nelituju,bylo to fajn,cvičily jsme na balonech,břišní tance,učily se správně dýchat,péče o miminko,a vůbec všechno kolem miminek a porodu atd,nakonce jsme šli vždycky někam posedět,v tý době renomovaly bazén,jinak by jsme tam codily i plavat,ale nevim jestli to ještě pořádají
|
Lenas+Filda2/07+Tomik7/08 | 74870 |
13.3.2008 21:07:06
|
Leňucha | 20633 |
12.3.2008 23:41:36
Jájinko děkujíííí
Evi opět ti už asi 5 den píšu a ty nikde Už jsem byla na tom 4D UTZ heč heč... Holky chodila jste některá na předporodní kurzy??? Jestli jo tak kam, kdo to vedl.... moc díky. |
Ddáájjaa | 20293 |
26.2.2008 22:02:45
Leňucho moc,moc,moc gratuluji k těhu.
|
Evickaaa | 28584 |
25.2.2008 12:48:30
Ahoj Leni ty žiješ???Já ti píšu SMSky.maily at zapneš skype a ty nicJá se na tebe vyprdnu a pujdu sama k fotografovi.Tak honem honem at už se mužeme domluvit.S šátkem na mimi ti neporadím:-(
Byly jse na karnevale a vyhráli jsme jako maska.Děti šli za křemílka a Vochomurku tak mi mrkni na MMB na moje rodinný fotky.Jo a švagrová co je stejně těhu jako ty tak už ví že budou mít NatálkuUž bojuji na aukci o krásný šatičky na mimi.Nenecháš si to taky přeci jen prozradit??? |
Leňucha | 20633 |
23.2.2008 23:58:27
Ahojky
takový frmol a teď za ticho po pěšině... Tak jak se kdo má? Venku už začíná být pomalu hezky, já mám z toho takovou radost. Holky nevíte kde se dají sehnat tady či v okolí - Chomutov, Teplice, Louny.... sehnat šátky na nošení dětí??? Nějaký šikovný kráměček, nebo i kurzy. Chci být indiánská babička |
Andrey | 43732 |
7.2.2008 20:28:23
Ahojky holky,
tak kdyby se chtel nekdo seznamit..tak jsem pro kazdou "spatnost"..mam rocniho chlapecka a v Moste moc znamych taky nemam, i kdyz odsud pochazim, ale nejakou dobu jsme bydleli v Praze...tak tady kontakt na me andreyka@centrum.cz |
Pepu | 77311 |
6.2.2008 23:11:30
Ahoj Jackie ,
ta měsíční krajina tu bohužel bude asi ještě hodně dlouho... A s tím ztraceným kontaktem máš určitě pravdu, je to hlavně o lidech a jestli si ty nové přátele někde nenajdeme, tak se tu asi nikdy doma cítit nebudeme... Ovšem také se říká: jaký si to uděláš - takový to máš. Takže se jdu domluvit tady s holkama na rande a uvidíme, co se z toho vyvine... Pořád lepší, než sedět doma na zadku a utápět se v samotě. Jackie a ta Tvá kámoška stříhá v nějakém kadeřnictví tady? |
Pepu | 77311 |
6.2.2008 22:50:02
Zdravím mostečandy a samo. i ostatní diskutující-i úchyláky... .
Tak už to máme za sebou a jsem, sice né vyloženě nadšená, ale spokojená ano a platila jsem za obě 265Kč + dýž(š?)ko. Sehnat šikovnou, levnou, natož ještě třeba přátelskou (event. baby-friendly) kadeřnici pro mě zatím těžké bylo. I když dnes šlo jen o zkrácení a foukání a na tom se snad nedá nic zkazit. Uvidíme příště, až si vymyslím nějakou kreaci . Nezvalovka je hned ta první ulice vlevo - na Skupovce, když jedeš směrem od Prioru... V Praze jsou ty ceny úplně o něčem jiném, víc než 1000Kč bych za stříhání, melír event. barvení, dát nemohla. A to chodím max. 2x do roka. Ale je mi jasný, že tam platíš určitě i za kvalitu a dobrou značku... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.