| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Pardubice

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 3734  [Dalších 3544 >>]
Karmelka 39414
14.8.2009 14:45:56
prosím kde tady nebo v okolí Pardubic je veliký výběr kočárku? dík~x~
poslusna24 93217
4.8.2009 10:12:21
Ahoj,jsem s Přelouče a hledám kamarádku a popovídání,nákupy atd.Je mě 27let a jsem ve 32týdnu těhotenství.Budu ráda,když se ozveš.:-)
Romana, 1 dcera
  • 
4.8.2009 7:58:41
Ahoj, před nedávnem jsem se přestěhovala k Pardubicím směrem na Chrudim, mám dceru, která jde do první třídy. Hledáme obě kamarádky.
Eruza 99128
3.8.2009 16:19:00
Hezký den,
právě dokončuji VŠ, obor Sociální práce a ráda bych v budoucnu pracovala s dětmi,proto mne nadchla myšlenka, že si udělám kurz Instruktora plavání kojenců, batolat a dětí předškolního věku. Ale bohužel jsem žádný takovýto kurz nenašla. Jsem z východních Čech,proto tento kurz sháním v dané lokalitě,ale bohužel se mi nedaří nic zjistit. Také Vás prosím o radu, slyšela jsem o masážích kojenců a batolat, či o cvičení v těhotenství, chtěla jsem se zeptat, zda někdo nevíte info blíže, kde si tyto kurzy mohu udělat.
Byla bych Vám moc vděčná.
Děkuji a všem přeji hezký den Eliška
Misha
  • 
24.7.2009 8:43:58
Ahoj pardubicandy,
prosim o radu, kde v Pardubicich je dobry fotoatelier, ktery by mi udelal hezka fota s briskem.
Diky.
JENA, 2 kluci (8/2001a1/2003) 7549
21.7.2009 7:28:16
Ahoj

Chtěla bych dát vědět, že od září bude v Lázních Bohdaneč fungovat mateřské centrum na principech respektovat a být respektován a Montessori, takže pokud je tu někdo, komu to je blízké, může kouknout na web http://narovine.cz/ (zatím ještě není komplet, ale pracuje se na něm).
Pokud je tu naopak někdo s odrůstajícími dětmi, kdo má doma už nepoužívané hračky a další věci pro batolata, které by se mohly do MC hodit, budeme rádi, když se ozve a domluvíme se na předání. Ve stejné budově pod stejným občanským sdružením bude od září fungovat i Klub domácího vzdělávání, který by využil i hry a potřeby pro větší děti (1. - 5. třída).
Romana, 1 dcera
  • 
18.7.2009 16:55:38
Ahoj, já jsem se taky právě přistěhovala k Pardubicím směr na Chrudim a mám 6-ti letou dceru, která miluje koně. Chodíme jezdit na farmu v Holičkách. Adresa je sunnyfarm.cz. Je to tam moc krásné. Děti se mohou v pátek a v sobotu odpoledne svést na poníkovi. Děti od 4 let učí jezdecké základy, ale to je na objednávku. Prakticky to je tak, že objenané děti mají výcvik 25 minut - začátky v celou a v půl, to je za 200,- Kč a ostatní děti,které se chtějí jenom svést platí 30,- Kč a časově vyplňují mezery mezi objednanými dětmi. Je tam moc krásné prostředí a příjemná paní majitelka Jandová. Jezdíme tam skoro každou sobotu. Mohli bychom se tam i setkat, třeba máme děti v podobném věku, moje dcera by uvítala kamarádku a já ostatně taky. Můžeš se ozvat reimovar@seznam.cz.
Denny a Romík1/08,Klárka8/10 87723
14.7.2009 12:41:39
ahojky hledám kámošku na pokec jsem na mateřské s 1,5 letým klučinou a bydlíme u Kunetické hory kde jsou nádherné procházky,můj email je denny7272@seznam.cz~;)~;)~:-D
arsiela, 59672
11.7.2009 6:15:40
Jak máš staré děti?Pokud chceš jen svezení tak to nevím,já jezdím an koně do Čivic,ale normálně si platím hodiny jízdy.Jinak bydlím asi stejným směrem jak ty,klidně mi písni meil a můžem pokecat.
mišánci 36096
9.7.2009 23:00:11
Ahoj, nedávno jsme se přistěhovali k Pardubicím směr na Chrudim a tak se teprve rozkoukávám. Poradíte kam s dětmi na koně, kde je povozí za rozumnou cenu? A kam do lesa na borůvky a na houby? Za odpovědi předem díky..
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 3734  [Dalších 3544 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.