| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Blansko

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 425  [Dalších 325 >>]
femina+Markéta Linda 26912
29.11.2006 11:41:07
Zdravím po straaašne dlouhej době.Vůbec nestíham - pořád sme s manžem ve firmě a pak manža okupuje pc, když náhodou ne,tak se mi u toho nechce už sedět.

Stupačky - už máme uděláne 2 dny,ale byl to fakt záhul nepoužít cele dopoledne wc :-((( - jinak to šlo.Dnes se chystám líčit chodbu+kuchyn - je to zachytaný od toho jak měnili ty stupačky,tak to olíčim zrovna všechno a jedným nepořádkem chci zmáknut aj obývak, jenomže včera ještě zateplovali ty menené potřubí,takže odpoledne se mi už nechtělo do toho pouštet a dnes zase neteče voda a ja si to večer neuvědomila. Už se docela těším na trochu změny a takhle musím čekat - jeden pokoj už mohl být udělaný:-(((

Jinak nic novýho - malá roste a čím dál víc je z ni malý vychcanec - prostě už ví jak na nás :-))),zoubky pořád nic.Pomalu musíme začít nějak zajištovat skřínky a šuflátka,protože s chodítkom se dostane k něčemu a radostí se rozplýva,když se ji to povede i otevřít.
Měli bychom ji zaplatit jednoho otroka,který by ji hlídal:-)))
falmarka 15744
28.11.2006 22:39:18
Tabi super, že se vám to líbilo a že jste byli spokojení. Těší to všechny, kteří se kolem Ratolesti motají.
Teres určitě se taky přidej. Obzvlášť teď v tom sychravém počasí, kdy se nedá být dlouho venku je to pro děti příjemná změna.
Jan řve, nechce spát, dneska má fakt noc.
Femi kdepak jsi? Odjeli jste na Slovensko? Už jsou na vaší straně s těma stoupačkama? Naše mamka byla teď u nás, protože to dělali u nich.
TABATA+MIKA*11.5.05 32877
28.11.2006 8:48:39
AHOJKY TERKO ten klubik je na ulici sladkovskeho, hned pod nemocnici, je to uplnr na konci, dneska jdeme zas
teres+2 10668
27.11.2006 19:15:52
a ten klub Ratolest je kde ???? Na starým Blansku, jak spravoval Vrba ten barák ???
27.11.2006 15:30:57
holky v herne tu bylo super, zitra jdeme zas:))
par fotecek:)) jak jsem slibila

falmarka 15744
26.11.2006 22:19:08
čus holky, mám trochu fičák, tak nestíhám přispívat na všechny diskuze. Tak jsem to tady trochu zanedbala.
Tabi tak co v herně,jak bylo? Prý to byla moc fajn, říkali mamky ve cvičení, že tam bylo hodně dětí a skvěle si vyhrály.
Teres herna je v Ratolesti-Centrum pro matku a dítě. Každé úterý a středu od 16 do 18 h. a v čtvrtek je tvořivá dílna také v tuto dobu.
teres+2 10668
26.11.2006 20:12:59
Tabako tak jak jste v herně dopadly ??? A kde je v Bk vůbec nějaká herna, jaksi se neorientuju :-)
21.11.2006 10:57:39
tak dneska se chystame okuknout tu odpoledni hernu, snad se tam holkym bude libit a maminky nas vezmou mezi sebe:))pak pisnu jak jsme dopadly a mozna placnu nejake fotecky , pokud se ovsem povedou
teres+2 10668
17.11.2006 22:12:37
No jo Vánoce a reklamy. Oni ví jak zaútočit na ta nevinná stvořeníčka :-))) Naše cácorka by taky všechny ty hračky potřebovala když je vidí v Tv, a z toho ji člověk vezme do hračkářství a řekne jí vyber si a ona nic :-)))
Co se týká ván.dárků mám zatím jen něco málo, horší že mne ukolují i babičky a prababičky ať něco koupím. Jenže já sama nemám nápady, natož pro ostatní :-))))
falmarka 15744
17.11.2006 14:06:38
Zdravím vás všechny, koukám, že se ukázali naše známé tváře, které měli menší absenci :0))))

Ivko tak vánoce už postupně řeším od srpna. Kikině už mám nějaký hadříky, jinak jako hlavní dar chce koloběžku. Je to tedy průběžně střídáno s dalšími dary, které na nás koukají z těch zatracených reklam. Ale má smůlu, protože dopis Jéžiškovi už napsala, tak nemůže měnit. .0))) Janovi jsem doobjednala nějaký Lego kostky, jsme na to ulítlí a dítka též. Jako hlavní dar asi bude zatloukačka nebo nějaký větší auto, to ještě nevím. Dohromady dostanou buď dětský stan nebo skorošvagr vyrobí z nějaké velké krabice domeček pro ně. Ženskou část příbuzenstva mám vyřešenou kosmetikou MK. Pošlu jim prezentaci a katalog a ony mi odpoví co by chtěli. Manžovi budu kupovat do jeho milovaného autí ruční vysavač neb je děsně nervní, když mu tam dítka drobí. No a mám hotovo. Pokud stihne přifrčet ségra z Dortmundu (je tam na stípku) v nějaký slibný čas, tak mi ještě nafotí naše draky a vyrobí kalendář. Loni měl v příbuzenstvu strašnej úspěch, tak aby nebyli babičky zklamané, že letos nebudou mít nic.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 425  [Dalších 325 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.