Olča - Matěj a Alexandra |
|
(10.12.2003 23:26:14) Čekám své druhé dítě. První dítě jsem přivedla na svět v hranické porodnici, kde jsem byla velice spokojena jak s personálem tak s průběhem porodu, i když trval 16 hodin. Tímto bych chtěla poděkovat všem sestřičkám a paní doktorce, které mi pomohly přivést na svět Matýska. Druhé dítě čekám 9.1.2004. Vzhledem k tomu, že se hranické porodnice od ledna 2004 ruší jsem nucena zvolit jinou porodnici a stále nevím kterou. Olomouc nebo Valašské Meziříčí?-)))) Termín porodu se blíží a já stále nejsem rozhodnuta. Mrzí mě, že tuto porodnici ruší a místo ní zde bude léčebna dlouhodobě nemocných. Třeba to bude dřív a já nebudu nucene volit jinou neznámou porodnici.
|
Jana CAM |
|
(11.12.2003 22:12:04) Milá maminko, určitě se jeďte do obou porodnic kouknout. Nevím čemu dáváte přednost. Olomouc neznám, ale letos jsem doprovázela jako dula jednu mamku ve Valmezu a byla jsem příjemně překvapena místním personálem. Chování vzorové - každý se nám představil, jsou ochotní vést porod i v alternativní poloze, nabízeli mamce židličku nebo žíněnku. Porodní as. nechala mamce židličku odzkoušet ještě v první době porodní, klekla si před mamku na zem a vysvětlovala, jak si má sednout až bude rodit a kde potřebuje vidět, byla opravdu úžasná. Jediná věc, která se mi tam nelíbila, byla že maminka nemůže být hned po porodu s mimčem, že jí mimčo odnesou na oddělení a teprve až jí převezou tak může být s ním. Ale třeba to už je jinak. Zkratka neváhejte a vyražte na turné po porodnicích, jelikož i vy se budete určitě lépe cítit, když půjdete do již známého prostředí. Jana
|
Olča - Matěj a Alexandra |
|
(17.12.2003 14:22:56) Díky za informace o porodnicích,už jsem se rozhodle,že bych chtěla rodit ve Valmezu.Doufám jen, že po porodu budu moct být chvíli s miminkem, v Hranicích mi malého donesli v době kdy jsem ležela v místnosti po porodu(asi na půl hodiny) a bylo to moc fajn.Pokud to půjde budu určitě pro.
|
|
|
|