Jitka | •
|
(12.3.2003 23:24:42) Mě vyhovuje kočárek Inglesina Biposto Bike, ale mám ho od hlubokého kočárku, jen jsem odstranila nástavec v přední části a mám sporťák (dvě sedačky za sebou nebo proti sobě, ve směru i proti směru jízdy). A navíc je široký jen 59 cm, takže se vejdu všude. Mám pocit, že ho Inglesina prodává i čistě jen jako sporťák. Bohužel se špatně skládá do normálního kufru u auta, takže ho budu prodávat. Teď jsme koupili tříkolový kočárek se sedačkami vedle sebe. Je lehký, skladný, snadno ovladatelný, ale rozchod kol je 82 cm.
|
Ota,dvojčata 1,5 roku | •
|
(26.4.2003 11:13:43) My máme trojkolku AGS,s nafukovacími koly,2 větší,přední menší.Je skvělá,projede vše,písek,hrboly,u nás jsme projeli i turistickou stezku,kde se tlačí i jízdní kolo.Je i skladná,pohodlně ji dáte do jakéhokoliv auta.Pouze je samozřejmě nepatrně širší,(i když kluci se tam už skoro nevejdou),takže do kočárkárny sudáváme kolečko,ale i zde je jednoduchá manipulace.Na to,kolik dnes stojí kočárky,tak na to,že je to pro dvojčata,relativně byla cena k přežití.(to už neplatí o výši mateřské pro ženu s dvojčaty),- základní cena necelých 7 tisíc,s doplňky se dostanete pod 10tisíc.Samozřejmě,drobné nedostatky se najdou,ale jinak jsme spokojeni.Hlavně to nemá kloubovou,přetáčecí rukojeť,která praská při 1 dítěti.
|
|
|