Jitka | •
|
(6.3.2005 20:11:28) Ahoj ozvi se na můj e-mail a já Ti poradím jak zcela legálně budeš dostávat od státu peníze jako svobodná matka a přitom budeš moci zcela bez problémů žít se svým přítelem.Podmínkou je vlastní dítě(musíte být oba dva v RL dítěte)a být svobodní-čili nesmíte se vzít.Já takto pobírám peníze několik let.To co Ti poradím Ti sociálka zakázat nesmí jinak by porušila práva dítěte.Víc Ti napsat nemohu takhle veřejně,ale když se ozveš poradím Ti co máš dělat,co si připravit za dokldy apod...Ahoj
|
martina barboříková | •
|
(12.4.2005 20:17:30)
Dobrý den Chtěla bych Vás poprosit o radu.Narodily se mi dvojčata a můj partner začal být agresívní a začal mne napadat.Rozhodla jsem se s ním rozejít a nechat jim své jméno.V porodnici jsem ho ani neuvedla jako otce.Myslím si, že by to pro mé děti nebylo dobré a já po této zkušenosti chci zůstat s dětmi sama. Zatím pobírám mateřskou tu budu pobírat ještě dva měsíce.Byla jsem se ale informovat na sociálce jak to bude až přestanu pobírat mateřskou.Tam mi pracovnice řekla,že otce musím uvést v každém případě,jinak nedostanu nic.Já ale chci,aby moje děti neměly s bývalým partnerem nic společného.Musím opravdu uvést jeho jméno?Mám nárok na nějaký příspěvek jako svobodná matka na výbavičku pro děti? Děkuji Vám za Vaši odpověd,především za strávený čas s ným problémem.Se mnou se na úřadě nikdo nechce bavit a nic ni tam neřeknou natož,aby mi poradily na co mám právo a nárok.
Martina Přerov Když jsem se vrátila z porodnice tak mi partner vykradl byt a v podstatě zmizel.
|
|
sgs | •
|
(17.4.2005 18:30:05) fsf
|
|
Mirka | •
|
(30.4.2005 21:03:13) Ahoj,jsem budoucí matka,chci být se svým přítelem a brát se ještě nechceme ale chtěli bychom dat jeho příjmení a přitom být svobodná matka,abych pobírala od státu peníze.Jak to máme udělat?Děkuji Mirka
|
|
|