Hana Vávrová | •
|
(14.5.2007 18:22:17) Ahojky! Jsem v ČID a je pro mě nevhodná práce s velkým fyzickým a psychickým zatížením, práce ve stresu.Poraďte mi, co tedy smím v dnešní době dělat? Bez peněz nelze žít. Díky za radu. HV
|
Marie | •
|
(11.1.2008 16:18:55) Mám částečný invalidní důchod,pracovala sem v podniku 1rok a po roce mě propustily protože sem nezvládala praci, kterou dělali zdraví lidé ,dřív jim to nevadilo,ale nastoupila žena výkonější než já ,zdravá a mě propustily prý takovou nepotřebují ,že mám malý výkon.Nemůžu najít práci mám 2 dcery na škole a peníze jsou třeba.
|
|
Marie | •
|
(11.1.2008 16:21:45) Mám částečný invalidní důchod,pracovala sem v podniku 1rok a po roce mě propustily protože sem nezvládala praci, kterou dělali zdraví lidé ,dřív jim to nevadilo,ale nastoupila žena výkonější než já ,zdravá a mě propustily prý takovou nepotřebují ,že mám malý výkon.Nemůžu najít práci mám 2 dcery na škole a peníze jsou třeba.Mám skoliosu páteře.
|
|
Marie | •
|
(11.1.2008 16:21:45) Mám částečný invalidní důchod,pracovala sem v podniku 1rok a po roce mě propustily protože sem nezvládala praci, kterou dělali zdraví lidé ,dřív jim to nevadilo,ale nastoupila žena výkonější než já ,zdravá a mě propustily prý takovou nepotřebují ,že mám malý výkon.Nemůžu najít práci mám 2 dcery na škole a peníze jsou třeba.Mám skoliosu páteře.
|
|
Marie | •
|
(11.1.2008 16:21:46) Mám částečný invalidní důchod,pracovala sem v podniku 1rok a po roce mě propustily protože sem nezvládala praci, kterou dělali zdraví lidé ,dřív jim to nevadilo,ale nastoupila žena výkonější než já ,zdravá a mě propustily prý takovou nepotřebují ,že mám malý výkon.Nemůžu najít práci mám 2 dcery na škole a peníze jsou třeba.Mám skoliosu páteře.
|
Tina | •
|
(21.12.2008 21:00:53) Jsem v podobné situaci. Sice mám VŠ, rekvalifikaci, ale je malinko prac.míst na mé zaměření. Zkuste zabojovat o PLNÝ INVALIDNÍ DŮCHOD. Vždyť když nemůžete kvůli zdraví téměř pracovat, nemůžete jít pod most. Není to ale lehké. Já mám roztroušenou sklerózu a psychické problémy, ale na plný ID bych to prý neuhnala.
Anebo si zkuste najít pracoviště, kde pracují lidé s postižením. Nevím, kde bydlíte. Jedna taková dílna je v ÚSP Hrabyně u Ostravy.
Já zatím nejsem až tak moc závislá na výdělku, manžel vydělá. Ale několik let bez práce mi na psychickém zdraví nepřidá.
Přeji Vám vše dobré, užijte si Vánoce a v novém roce ať se Vám daří líp. Tina
|
|
|
evča | •
|
(16.3.2008 16:37:29) Ahojky,jsem v ČID.I když mám zdravotní problém,přesto se nevzdávám a hledám si práci.Už jsem byla na rúzných místech,ale bohužel bezvýsledně.Prosím poraďte mi,kde bych našla uplatnění.Třeba i práci na doma.Děkuji EV
|
|
|