Petra Halámková |
|
(8.2.2004 14:01:14) Domnívám se, že ze sebe nestačí dělat nevyzývavou, abych se nestala terčem sexuálního obtěžování. Myslím, že je zapotřebí, abych nebyla vyzývavá skutečně, svým chováním, vyzařováním. Aby dcery byly vychovány v čistém rodinném prostředí a znaly svou ženskou úlohu správně a nesnižovaly svoje ženství vyzývavým, podlézavým, kariéristickým, emancipačním feministickým a chováním na "imidž". Podle mne žena, která je moudrá, není žena dvou tváří, imidž a neimidž - je zkrátka pořád přirozená - nelíčí se, chodí decentně nenápadně oblečená, protože ví, že její vnady jsou určeny pouze jejímu muži nebo budoucímu muži a už vůbec by jí nenapadlo nechat se zaměstnat k nějakému muži, co po ní chlípně pokukuje, to by radši šla trhat zelí na pole.
|
Jana Z. |
|
(8.2.2004 16:44:31) Petro,
ze bych si oblekla burku pres obleceni?
jana
|
Carewna |
|
(8.2.2004 16:55:36) Jano, ale pouze decentní. A nenápadnou.
|
|
Sylva | •
|
(8.2.2004 17:12:56) No, bacha, abys s ní neprovokovala!
|
|
|
16.5Salám&Lajka14 |
|
(8.2.2004 17:17:42) No, je fakt, že já se nelíčím, ani se vyzývavě neoblékám (ono by to s mojí figurou stejně vypadalo směšně) a nikdo mne neobtěžuje... a ani nikdy neobtěžoval, pokud pominu asi dvě tři výjimky v době, kdy mi bylo osmnáct a kvůli práci jsem si musela párkrát vzít lodičky a krátkou sukni. :o)
|
JaninaH |
|
(8.2.2004 17:26:38) No Monty, snad ses nakonec nenechala zaměstnat nějakým chlípníkem? J.
|
|
Sylva | •
|
(8.2.2004 17:36:25) Monty! Proboha, není to absurdní, oblékat se tak, abys tím náhodou někoho nevyprovokovala??? Ty se tak oblékáš proto, že ti to tak vyhovuje, ale to neznamená, že se tak chtějí oblékat všechny ženy! A já se můžu oblíknout jak chci (jedině snad ta burka by pomohla), ale s mým poprsím se i v roláku prostě opruzování dočkám. Většinou se tomu zasměju, ale taky ne vždycky.
|
16.5Salám&Lajka14 |
|
(8.2.2004 18:42:22) Ehm, já to myslela jako vtip. :o)
Janino, chlípníkem fakt ne, ale v osmnácti jsem pracovala jako externista v Český televizi a občas mi holt bylo nakázáno jít někam "slušně oblečená". :o) Pamatuju si, jak mě pronásledoval nějakej Arab, dost dlouho, pořád mi volal do práce... jednou mě viděl "slušně oblečenou" a nějak to nemohl rozchodit. :o)))
Jinak samozřejmě souhlasím s tím, že se každý může oblíkat jak chce, rozhodně je nesmysl zahalovat se do pytle od brambor, aby náhodou nějaký chudáček nepodlehl zdivočelému hormonu. :o)
|
|
|
Sylva2 | •
|
(8.2.2004 18:17:47) Monty, nejsem si úplně jistá, jestli je to v oblečení. Já osobně problémy nemám, jenže přede mnou se třesou i dělníci na stavbě. Ale mám kamarádku, která se rozhodně vyzívavě neobléká, ačkoli postavu by na to rozhodně měla. Studovali jsme spolu a nějakou dobu jsme spolu i pracovali. A ona měla se sexuálním obtěžováním velký problém. Vyhlédl si ji majitel firmy a doslova na ni pořádal hony. A věř mi, že se opravdu nechovala vyzívavě, naopak se mu vyhýbala, jak mohla. Jediná obrana je, když člověk působí sebejistě a autoritativně. Ale to se dá natrénovat pouze omezeně. A věř mi, v oblečení to opravdu není. Ps. V mladším a štíhlejším věku jsem si klidně mohla dovolit přijít na stavbu v minisukni a nikdo si nic netroufl.
|
Iva | •
|
(8.2.2004 18:33:37) Myšlení by měli změnit především chlapi. Bohužel jsou to oni kdo tu určuje pravidla, a není divu, že když se dá hodně vyhrát, některé ženy na ty pravidla přistupují. Je to jasně vidět například u prostituce, to jednoznačně záležitost mužská, ať to vypadá jakkoli. Zákazníci i pasáci jsou muži, ženy jsou jen nástroj v jejich hře...a u obtěžování v práci apod. je to až na výjimky stejné. I ten mužský, co sem psal rozumy jak on to skvěle zvládá v sauně se svou sekretářkou ať se nad tím ( a sebou) zamyslí, jestli by to bylo stejné kdyb jí bylo padesát a vážila 85 kilo. A i kdyby náhodou byla pravda to, že s ní neměl nic víc než je v naší společnosti považované za společenské, asi by jeho prtnerka nebo manželka nejásaly z jeho šťastného pracovního vztahu. Ale to je jiná kapitola.
|
|
|
|
sally |
|
(8.2.2004 17:34:09) Ach, vrátila se nám "Petra dvě děti" :-))) To mě těší.... :-))) Už mi dlouho nikdo nevysvětloval, jak si mám své krásy chránit jen pro svého muže a jak jsem morálně povadlá :-)))
Ale vcelku tvou pointu chápu - v mém životě se počet pohovorů rovná počtu nabídnutých zaměstnání a minisukni a výstřih jsem k tomu nikdy nepotřebovala. Opravdu si myslím, že je to spíš o výchově dotyčných dívek (o tom, aby jim někdo vysvětlil, že to, v čem jsou atraktivní na diskotéce nebude pravděpodobně atraktivní v zaměstnání). Nejde o burku, žena může být ženou a hlavně DÁMOU i když (nebo právě když) nechodí oblečená jak na erotickou schůzku.
|
Petra Halámková |
|
(9.2.2004 10:20:31) no jasně že jsem se vrátila
|
|
|
Miška, 3 děti |
|
(8.2.2004 17:38:08) To budu raději sexuálně obtěžovaná, než se chovat, jak pytel brambor :-)
|
Miška, 3 děti |
|
(8.2.2004 17:39:24) RAději budu svou dceru učit, jak pěkně takové obtěžování odpálkovat :-)
|
|
Petra Halámková |
|
(10.2.2004 18:47:41) Miška zde napsala, že raději bude sexuálně obtěžovaná, než se chovat jako pytel brambor. Neboli že žena, která není v supermódních věcech a nalíčená, se chová jako pytel brambor a je to prostě podčlověk. Napiš tedy otevřeně, že za krásu ženy považuješ její oblečení a líčidla. Miška zde tímto také nepřímo napsala, že je ráda okukována chlípníky. Tak Miško, připiš ještě, že tě baví, když jsi okukována chlípníky a že tě baví je odkopávat, že tě baví využívat svých krás za tímto účelem, na manžela ohled nebereš, a že totéž budeš učit svou dceru.
|
Miška, 3 děti |
|
(10.2.2004 18:50:39) Petro, tys mě úplně odhalila! :-))
|
Sylva | •
|
(10.2.2004 18:56:56) A máš to, chlípnice! :-))))))
|
|
|
Sylvie |
|
(10.2.2004 19:03:00) :o)))) Petro, mám dilema, jak jen ho vyřešit? Manžel by rád, abych nosila oblečení, ve kterém plně vynikne má krása - zároveň však vím, že díky tomu budu okukována chlípníky. Co teď? :o))))
S.
|
Petra Halámková |
|
(11.2.2004 9:29:40) Sylvie, právě jsi napsala něco ve smyslu, že se svému manželovi líbíš, jen když ze sebe uděláš někoho jiného a že je jemu i tobě jedno, když po tobě někdo obscénně pokukuje a dělá z tebe objekt. Líčení a oblékání na to aby "člověk vypadal", není nic jiného než přetvářka a zastírání a ponižování sebe sama. Ivan Mládek to nazval "namaluju si na ksicht obličej". Napiš příště, než zase budeš ze mne dělat blbečka, že ráda před manželem hraješ někoho jiného.
|
Sylva | •
|
(11.2.2004 9:50:12) Petro, všechny tvé příspěvky jsou o tom, že nám podsouváš věci, které jsme ani nenapsaly, ani si je nemyslíme. Dokonce jsi tak laskavá, že nám předepíšeš, co máme napsat. Když nepřítele nemáme, tak si ho vymyslíme.
|
Petra Halámková |
|
(11.2.2004 9:58:12) Sylvo, já pouze přereprodukovávám význam toho, co vy zde píšete, a to tónem, že ze mne děláte debilku. Jako rovnocenné do diskuze bych vítala, abyste bez ponižování druhých prostě odvážně napsaly, že zkrátka bez šminek nemůžete být, bez hadříků taky ne! a ne že já jsem blbá, když se nemaluju!
|
Eva | •
|
(11.2.2004 10:03:53) Jasně , že nemůže být Petro, chceme se líbit nejen sami sobě, ale i svým mužům a okolí. Já jsem taky ráda, když můj manžel se oholí a hezky obleče, žijeme v civilizované zemi a tam mi připadá úplně normální o sebe dbát. Třeba ty žiješ někde jinde????
|
|
Jana Z. |
|
(11.2.2004 10:07:15) Petro,
ale ty hlasas, ze kazdy kdo si na sebe hodi nejaky hadrik lepsi nez pytel brambor a nedej boze natre svou tvar trochou licidla je hned bezcharakterni tvor, ktery to dela jen z duvodu pritahovat chlipniky, kteri cihaji na kazdem rohu..
POkud Tvoje slova obratim, tak jsi tedy clovek, ktery soudi lidi pouze podle vnejsi slupky a nezajima ho obsah..
jana
|
Petra Halámková |
|
(11.2.2004 10:38:01) Jano Z, napiš mi prosím způsob, jakým nahlédneš do charakteru ženy či muže, kteří jsou oblečeni a nalíčeni "na imidž". Jak poznáš jeho či její skutečné vnitřní přednosti, když se přetvařují a dělají ze sebe jiného člověka? Já jsem na to ještě nepřišla. Leda tak, že by se odlíčili a jeli na hory či do lesa nebo tak něco.
Móda a líčení není nic jiného než manipulativní diktatura. Ano já tvrdím, že kdo žije módou, tak je zmanipulovaný.
|
Hanka a Naty |
|
(11.2.2004 10:42:05) Tak teď jste mně Petro opravdu rozesmála :o) Nevím jestli bych na někom ,,v lese,, ,kdo bude nenalíčený poznala jeho charakter..... I taková ženská se může přetvařovat, aniž by k tomu potřebovala šminky. A ještě něco : Ono i takové decentní nalíčení může podtrhovat přirozenou krásu.
|
Petra Halámková |
|
(11.2.2004 11:32:59) pokud by z toho měla finanční či jiný prospěch, tak by se přetvařovala i odlíčená v lese...
|
Pamian |
|
(11.2.2004 11:38:00) podle sebe soudim Tebe ... muze tedy Tvoje veta znamenat i "pokud bych z toho mela financni ci jiny prospech, budu se ja, Petra H., pretvarovat i nenalicena a v lese " ??? Diskutujes Petro dost ofenzivne a napocitani do alepson dvaceti nez neco napises by Ti mohlo jen prospech :-)))
|
|
Lenka | •
|
(11.2.2004 12:00:41) Petro můžeš mi prosím napsat jaký prospěch mám z toho, že jsem nalíčená??? Fakt nechápu. Cítím se dobře , když dobře vypadám a to ať jsem v zaměstnání nebo jdu vynést koš, tak určitě je to prospěch pro mne, jaký ještě jiný???
|
|
Gréta | •
|
(11.2.2004 14:22:29) Ahoj Petro, Tvoje názory vykazují velkou konzistentnost, navíc si Tě pamatuju z dřívějška. Ráda bych se tedy dozvěděla něco víc o Tvé ideální ženě, klidně i muži. Čím se tito lidé přes den zabývají? Chodili do školy? I žena? Odkud získávají finanční prostředky? Jak se vyrovnávají s nároky pracovního prostředí tohoto světa? Mají nějaké koníčky? S jejich výběrem se nechali inspirovat svými zájmy, nebo společenským blahem? Jak to vypadá u nich doma? Kolik mají pokojů? Mohou snést žít ve městě? Mají auto? Čím perou? Do čeho se obléká žena? Předpokládám do volných šatů s náznakem květů - ale co v zimě? A co muž? Používá žena něco z kosmetiky, nebo hrdě ukazuje světu každou novou vrásku? A mýdlo? Holí se? Ještě by mě zajímalo, ví o Tvých názorech Tvůj muž? Co si o nich myslí? Co by se stalo, kdyby měl názor jiný než Ty?
|
|
|
|
16.5Salám&Lajka14 |
|
(11.2.2004 11:05:57) Petro, já se sice normálně vůbec nemaluju, dokonce považuju některá líčidla (třeba Dermacol) za vyloženě škodlivá, ale že bych automaticky brala všechny nalíčené ženy jako přetvařující se zmanipulované bytosti, to fakt ne. :o) Přetvařovat se může i člověk, který si v životě nenamatlal ani jelení lůj na rty. :o) Navíc někdy je to líčení i potřebné, když půjdeš třeba jako host do televize, tak tě samozřejmě v maskérně nalíčí, protože před kamerou bys nenalíčená a nenapudrovaná vypadala jako mrtvola. Dokonce i chlapi se kvůli tomu přepudrovávají. :o)
|
|
Jana Z. |
|
(11.2.2004 11:09:11) Petro,
Oblekani a liceni ma velkou skalu podob..
Pokud chces operovat se slovem "imidz", tak vlastne i ty tim, ze se nelicis a chodis zrejme specificky oblekana vytaris svuj vlastni "imidz", davas tim svetu kolem sebe taky neco najevo.. Ale rozhodne to neni zprava: "ja jsem charakter"..
Charakter, vnitrni prednosti se nemeri podle vrstvy licidel, ani podle druhu obleceni... POkud nekoho chces poznat blize, chces merit jeho miru charakteru, tak s nim zacni komunikovat, merit jeho skutky ...
Mavala jsi tady vetou "delate ze mne blbku"..ne nedelame, Petro...delas ji ze sebe sama tim, ze lidi hodnotis podle jejich zjevu a ne podle jejich skutku...
Zkus s nami komunikovat bez ohledu na to,zda chodime v pytlovitych gatich, dzinach ci suknich a bez ohledu na to zda mame na hlave vrabcci hnizdo ci nejmodernejsi uces a na ksichtiku namalovany jiny, novejsi;-))tady to je stejne jedno..ne?
Takze jak se dari Tvojim detem?
jana
|
Petra Halámková |
|
(11.2.2004 11:39:30) vaše zdejší skutky to jest věty a jejich význam jsem zde právě rozebrala a o váš vzhled se přitom neopírala, jak taky, když vás nevidím
|
Jana Z. |
|
(11.2.2004 12:40:20) Petro,
no tusim je prave problem v tom Tvem rozebirani vet a jejich vyznamu, ktery delas ciste podle sve "filosofie" a vysvetlujes nam zde co ktery autor svym prispevkem vlastne rekl..
jana
|
|
|
|
Jana |
|
(11.2.2004 12:53:36) Petro, chces rict, ze "nahlednes do charakteru" pouze tem, co nejsou naliceni a potuluji se horach a lesich? :o))
A k tomu vyzyvavemu obleceni a liceni: kdysi me dost obtezoval nejaky muz, kdyz jsem vyrazela prave do tech hor a byla jsem oblecena velmi neeroticky, nevyzyvave a nalicena jsem nebyla ani trochu. Az ted me napada, ze on me vlastne neobtezoval, ze jenom nahlizel do meho nenaliceneho, omaskacovaneho charakteru :o) Manzelovi se libim nalicena i nenalicena, ucesana i neucesana (oblecena i neoblecena, prijela i neprijela ;o))))). A kdyz si vezmu kratkou sukni, nedelam ze sebe nic jineho. Jsem to ja v kratke sukni. Kdyz si vezmu pytel od brambor, zase jsem to ja, ale v pytli od brambor. A kdyz se budu chtit pretvarovat, zvladnu to urcite i uplne nenalicena, neoblecena a v horach.
JaninoH, souhlas, taky se rada citim hezka :o) A nedelam to proto, aby me za rohem prepadl chlipnik. J.
|
Lenka | •
|
(11.2.2004 13:08:59) Kdo chcete lépe poznat Petru Halámkovou, na této stránce je vyhledávač, když do hledaného textu dáte její jméno a zadáte hledat, objeví se vám její příspěvky. Hodně zajímavý čtení k pochopení jejího uvažování.
|
|
Ronja | •
|
(15.3.2010 13:10:26) Jojojo!!! Moc pěkná reakce... "Jsem to já v krátký sukni"... Skvělý, trefný, břitký. Líbí.
|
|
Ronja | •
|
(15.3.2010 13:10:35) Jojojo!!! Moc pěkná reakce... "Jsem to já v krátký sukni"... Skvělý, trefný, břitký. Líbí.
|
|
|
|
|
Ivana | •
|
(11.2.2004 10:08:16) Petro ty musíš být hodně nešťastná a opuštěná žena, je mi Tě moc líto. Třeba kdyby jsi o sebe začala dbát, tak by jsi jí být přestala, někdy stačí tak málo.......
|
|
Hanka a Naty |
|
(11.2.2004 10:14:45) Tak Petro, já jsem zrovna z těch, co bez těch hadříčků a šminek fakt asi být nemůže :o) A když se líbím manželovi tak mi to dělá táákhle dobře. Asi jsi jedna z těch hodně mála NATUR krásek co ty šminky nepotřebují- gratuluju- já bohužel něco na sebe napatlat musím :o))
|
Vendy | •
|
(11.2.2004 10:21:02) není Petra náhodou spíš Petr? Takový nešťastný muž v ženském těle :)
|
|
|
JaninaH |
|
(11.2.2004 10:20:34) Děvčata, napíšu to tedy otevřeně, když se k tomu nikdo nemá. Ano, nemohla bych být bez líčidel a hezkých hadříků, bez parfémů a šperků. Přesněji řečeno, dokázala bych se bez toho obejít, ale NECHCI. Dělá mi to prostě radost. Ale ne kvůli tomu, abych přitahovala chlípníky a pak je odkopávala. Dělám to jen a jen kvůli sobě. Jsem přesvědčená, že mít rád sebe a pečovat o sebe není vůbec nic zavrženíhodného. Naopak: zatrpklí a zlí lidé se vyznačují tím, že nenávidí nejen druhé, ale hlavně sebe. To je můj názor. J.
|
Hanka a Naty |
|
(11.2.2004 10:26:09) Janino H. naprosto s Vámi souhlasím.... Nebo mě napadá, že je to ještě také možná o závisti :o)
|
Jana Z. |
|
(11.2.2004 10:35:26) Janino, Malino,
ja za Petrinymi nazory vidim nejakou pokroucenou filosofii/nabozenstvi...
jana
|
|
|
Pamian |
|
(11.2.2004 11:02:58) Tak mam pocit, ze jak tu na sebe vsichni (vsechny) stekate, tak nejak zapominate na to cist co kdo napsal (a misto toho ctete jak to napsal). Me osobne pripada, ze pravda je na "obou stranach barikady" a ze v podstate mate velmi podobne nazory - jen jedna vidi reseni v tom "neprovokovat" a ostatni v tom "umet se ovladnout". Me pripada normalnejsi, aby se "chlipnik" umel ovladnout, protoze me treba musi nejvic obtezovali prave kdyz jsem "za hezkou" nebyla - v obnosenych dzinach a vojenske kosili, zaprskanou od barev na stavbe treba. Na druhou stranu si nemyslim, ze kazda zena by musela k tomu, aby se citila (a byla) pritazliva licit. Nakonec i vetsina modelek rika, ze v soukromi chodi nenalicene a ze krasa vychazi hlavne zevnitr a ne z proporci obliceje. Takze slava vsem zenam, ktere se maji rady (at uz na- ci nenalicene) a vsem partnerum, kteri si rozumeji :-)))
|
|
|
|
Sylva | •
|
(11.2.2004 18:23:51) Ale kdepak, Petro, my z tebe debilku neděláme, zvládáš to sama. Jasně, že můžu být bez šminek. Taky můžu být bez automatické pračky, mrazáku, mikrovlnné trouby, auta...a proč, proboha?! Je to fajn, zpříjemní to život a nikomu tím neublížím, pokud vyperu prádlo v automatické pračce nebo se namaluju, ne? A nebo ve jménu kdovíčeho budeme prát na valše, jezdit na koni do práce (smí se to? není to vykořisťování toho koně?) a HLAVNĚ se nebudeme malovat. A navíc - Monty se přeci nemaluje a taky jsi na ní něco našla. Jako kdyby spása lidstva stála na tom, že se všechny ženské přestanou malovat...
|
|
|
Fořtka |
|
(11.2.2004 10:02:14) Sylvo, souhlasím. Jsem schopná pochopit, že je někdo totálně vyšinutej, ale irituje mě, když lidem PŘIKAZUJE, co a jak mají napsat.
|
|
|
Sylvie |
|
(11.2.2004 14:41:02) :o))) Právě naopak - manželovi se nejvíce líbím "jen tak" :o) Jenže v tom se dost dobře na ulici vyjít nedá :o) A ksicht mám taky pořád svůj vlastní, dělá mi dobře, když mě díky tomu lidi považují za sedmnáctku (na kterou se i cítím), než si namalovat obličej přiměřený mému věku, který radši ani nebudu prozrazovat :o)))
Jinak, Petro, já z tebe blbečka OPRAVDU NEDĚLÁM, jenom jsem myslela, že bys mi mohla pomoct vyřešit dilema - oblékat se dle manžela tak, abych "podtrhla svou krásu" (rozuměj - volné bříško, odhalené nohy) nebo dle mne tak, aby mě "mráz zbytečně neofouk a sluníčko nespálilo" :o) Nicméně přiznávám, že mně chlípné pohledy opravdu nevadí, co mi vadí jsou oplzlé řeči nebo dokonce vynucování si tělesného kontaktu. Ale s tím si chválabohu umím poradit.
MMCH Petro, proč nenapíšeš rovnou, že tě napadají chlípné myšlenky, když vidíš upraveného chlapa? Schválně - popiš nám, jaké? ;o) Přimluvím se u správce serveru, aby dal k diskuzi hvězdičku...
s.
|
16.5Salám&Lajka14 |
|
(11.2.2004 14:53:05) Sylvie, to mi připomnělo, jakou radost mi dneska udělal chlap v obchodě... on dal svůj nákup k mýmu a prodavačka omylem namarkovala oboje dohromady, tak se tam pak s ní lehce dohadoval a řekl přitom: "Já bych tady slečně ty rohlíky zaplatil"... to bylo velmi, velmi příjemné, vzhledem k tomu, že mi bude za pár měsíců třicet. :o)
|
|
Petra Halámková |
|
(11.2.2004 18:44:05) Sylvie, tak to mě těší, že máš svůj obličej. Sice mne zaráží, že chodíš po ulici s odhaleným bříškem a nohama, no budiž, beru i to, že ti nevadí odrážet řeči a že ti nevadí, že na tebe koukají, a když tedy chceš, tak ti popíšu své myšlenky při pohledu na mužské dnešní doby. Budeš ale zklamaná, nic chlípného to není. Kde jsou ty časy charakterů a přirozených autorit, muži nyní sklouzli k hecování sportovců, nejlépe teoretickému, nejvíce je rozveselí gól v brance nebo pivo na stole, plná portmonka a sprostý časopis. Loučím se, nebavíte mě.
|
Sylva | •
|
(11.2.2004 18:50:31) My jsme nezačaly :-) Jinak díky za oživení debaty ohledně feminismu.
|
|
Sylvie |
|
(11.2.2004 18:54:50) Nechodím :o) Manžel by rád, abych chodila, já se snažím najít kompromis mezi mými a manželovými představami, ale mám pocit, že to není ono, že je z toho takové to "ani ryba, ani rak" :o(
S.
|
|
Sylvie |
|
(11.2.2004 19:04:48) MMCH Petro, když TY nemáš chlípné myšlenky při pohledu na chlapi, proč předpokládáš, že ONI je mají? Já možná problémy nemám, protože NIC TAKOVÉHO nepředpokládám. A když mě někdo obt+ěžuje, umím ho usadit. Pravda ale je i to, že já zbytečně neprovokuju - což ale dle mého není ani tak v tom, co si vezmu na sebe (za bezdětna jsme jezdívali k moři a s oblibou chodili na nudipláže ;o) ), ale jak se chovám.
S.
|
Miška, 3 děti |
|
(11.2.2004 19:28:17) Mě teda málokdo někdy obtěžuje, když opomíjím nějaké pochvalné pokřiky na ulici. A když jsem zjišťovala proč, tak mi říkali, že vypadám hrozně přísně a namyšleně, tak se mě bojí :-))))))
|
|
|
|
|
|
|
Jana Z. |
|
(10.2.2004 19:05:04) Petro,
clovece ty jsi doslova posedla chlipniky..POdle Tebe jsou na kazdem rohu a cihaji v cem ktera zenska vyleze a zda si nahodou nenanesla trochu toho licidla...
Delas ze vsech muzskych neschopna zviratka a z zenskych, ktere se vkusne nalici a obleknou (nebo snad jen existuje pytel brambor a minisukne?)silene prostitutky...ach jo..
jana
|
JaninaH |
|
(10.2.2004 19:19:13) JanoZ, napiš konečně otevřeně, že každý den vycházíš z domu oblečená a nalíčená a vyhlížíš chlípníky, abys je vzápětí mohla odkopávat. Připiš ještě, zda si myslíš, že za těchto okolností můžeš vychovat ze svých dětí plnohodnotné jedince. Jestlipak máte doma aspoň nějaké zvířátko nabo rostlinku? J.
|
Jana Z. |
|
(10.2.2004 19:53:49) JaninoH,
kajicne sypu popel na hlavu..fakt chodim oblecena;-), obcas i nalicena..ksakru, ted jsem si poridila "litacku" do fitnesku, to asi na mne pak tam ti chlipnici oci nechaji, co ?(no mam ale teplaky i kotniky zahalujici, snad by to mohlo u Petry projit? ;-)) A moje chudinky dve deti, holcicky nebohe..co z nich bude, takova matka.....
jana
|
|
Sylvie |
|
(10.2.2004 20:37:37) Janino, nepřepsala jsi se? Nemělo tam být: "... zda si TVŮJ MANŽEL myslí..." ?
S.
|
|
|
16.5Salám&Lajka14 |
|
(10.2.2004 20:42:05) Jéé, Petro, teď jsem si ale uvědomila, že nemáš pravdu... já se nelíčím, nechodím svůdně oblíkaná (pokud tedy džíny a vytahaný svetry nejsou svůdný oblečení) a když jsem v mladším věku jezdila stopem, nejeden chlípník mne nemravnou řečí obtěžoval... a některý nejen řečí... i když vlastně to je taky moje vina, protože opravdová ŽENA stopem určitě nejezdí... to by pro ni bylo příliš ponižující, že?
|
|
|
Sylva | •
|
(10.2.2004 19:20:47) Jo - hezkej pes, Petro. Ale není nějak moc vyšlechtěnej???
|
|
|
|