Andrea | •
|
(14.3.2000 13:02:45) Mila Kaco,
rada bych te pozadala o radu. Muzes mi sdelit kam chodis na telocvik. jsem v sestem mesici a doposud cvicim doma, ale ted uz bych rada zacala chodit nekam na odborny telocvik. diky za radu a preji krasne a zdrave miminko. Andrea
|
Káča Skokanová, 28. týden | •
|
(14.3.2000 13:33:31) Ahoj Andreo,
stejně jako u přípravných kurzů (jak jsem psala v minulé odpovědi) chodím do POMADu. Hodina tělocviku 150 Kč, plavání je za 130 Kč.
Káča
|
Milada, syn 4 roky | •
|
(19.3.2000 0:24:04) Ahoj Káčo,
čtu pravidelně Tvůj deníček. Taky jsem chodila v 1.těhotenství do PAMADu, jako Ty a nyní jsem znovu těhotná (velmi brzy, asi 3 týden) a určitě tam znovu začnu chodit cvičit. Jsem úplně šťastná, neboť se snažíme již od července 99 a teprve teď to vyšlo. Moc Tě zdravím a držím Tobě a miminku palce.
|
|
|
Jana, první mimčo | •
|
(15.3.2006 12:47:23) Ahoj, zjistila jsem, že u Skokanů je naprosto stejná situace, jenom jsme o týden mladší - tedy 27. týden. Já jsem na tom z pohybem čím dál hůř a miminko čím dál líp. I když taky chodím do práce a jsem každý den pořádně unavená, poctivě cvičíme a miminko je narozdíl ode mě pořád čilé jako rybička. Nejvíc večer, kdy si ho pořádně užije i tatínek, který s ním už teď rozmlouvá a hladí bříško. Někdy se mu povede ho pořádně rozdovádět. Prostě si už teď připadáme jako celá rodina, i když náš malý klouček ještě není tak úplně s námi. Myslím si, že i když se miminko ještě nenarodilo, po světě už s Vámi chodí tak ho prostě nikdo nemůže ignorovat. Všem budoucím maminkám přejeme i s miminkem spoustu krásně prožitých společných chvil.
|
Petra | •
|
(26.9.2007 21:58:01) já si tedy nejsem jistá, ale deníček od Skokanů je z roku 2000 (vím to, čekala jsem tehdy v naprosto stejném termínu jako oni dceru) Nebo se mýlím?
|
|
|
|