Pavel (29), Anna-Marie(0,3) | •
|
(14.5.2000 21:40:05) rád se poučím, jak dělat dobré fotky. Mám jeden nápad, který se mi osvědčil. Snímat dítko na video a pak si z toho vystříhat jen pár nejlepších záběrů. Zkuste posoudit (www.odetka.cz/anna) viz fotogalerie 2, strana 3
|
Míra, takyfotograf | •
|
(15.5.2000 14:34:40) Jak se dá vyrobit foto z videozáznamu ?
Jestli je na to potřeba nějaké zvláštní zařízení, tak je to většině lidí nedostupné a tudíž je rada témeř nepotřebná.
Dík za odpověď,
M.
|
|
jan, 2 skolaci | •
|
(18.5.2000 19:44:44) Jo, to je dobry napad. Ja sice videokameru nemam, ale urcite to muze mit radu vyhod - lze vybrat nejlepsi z mnoha fazi pohybu. U digitalniho videa jiste neni problem (maji uz docela dobre rozliseni asi 1megapixel), analogove by asi bylo treba pres videokartu prevest do pocitace, zpracovat a vytisknout. jan
|
|
Zdenka + dcerka Zdenka 17mes | •
|
(5.6.2000 23:07:08) Fotky jsou perfektní, miminko nádherné a stránky také. Kdybych měla dávat známku tak určitě jedničku. Mohu poprosit o radu? Fotím dlouho, fotky si myslím mám celkem slušné, ale protože jsme před naozením holčičky pořídili kameru, a u počítače sedím každý večer (internet, grafika, tvorba WWW, prostě co je potřeba a na co je nálada a možnosti) chtěla bych rozšířit jeho možnosti i o zpracovávání našich videozáznamů. Je mi celkem jasné že potřebuji videokartu a nějaký software, ale neznám z mého okolí nikoho, kdo by se v tom opravdu vyznal. Můžete poradit, doporučit jakou kartu jaký software atd. Díky.....
|
|
|