Dobrý den chtěla bych tímto poděkovat veškerému personálu Vyškovské porodnice. Po mých komplikacích a delšímu ležení na ně můžu pět jen chválu. Vše mi řádně vysvětlili a hlavně mi pak ke konci mnohé sestřičky i páni doktoři dodávali odvahu. Takže milé maminky čekatelky já osobně Vyškovskou porodnici můžu jen a jen doporučit.Tak milý přístup a podporu ve všem už jsem dlouho nezažila. Je to sice malá porodnice ,ale o to lepší má přístup k maminkám a nebere je jako další kus do sbírky,ale jako lidské bytosti,které mají své potřeby. A co si budem nalhávat rodička je plná emocí a očekává milé jednání a podporu. To vše mi bylo dáno a díky porodním asistentkám jsem nepostrádala při porodu svého přítele,který se bohužel nemohl dostavit a podpořit mě. Takže ještě jednou všem moc díky a hodně úspěšných porodů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.