| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Porodní oddělení Nemocnice Kroměříž

Já jsem rodila v KM porodnici 17.10.2007 a po porodu jsem si říkala, že už nikdy. Porod mi museli vyvolávat a na tu bolest asi dlouho nezapomenu. Horší ale byl přístup porodní asistentky. Bohužel si nepamatuji její jméno, ale obličej nezapomenu nikdy. Kdyby tam se mnou nebyl manžel, tak asi radši uteču. Byla nepříjemná, nic mi nevysvětlila, nepomohla, vždycky jen proběhla kolem-a to jsem rodila v tu dobu jediná. Ani při samotném porodu se to nezlepšilo, takže tu větu-vidím hlavičku,jsem z jejích úst neslyšela. Jen když se doktor Werner (ten byl naprosto skvělý a díky němu jsem porodila v pohodě) ptal, jak to jde, tak mu řekla, že celkem dobře, jen tlačím špatně-což mi taky neřekla.Po porodu mi ještě vynadala, že moc krvácím a prý je to tím, že jsem nebyla na WC. Kdy???? Při tlačení??? Nedala mi ani napít, takže bych na to WC chodila zbytečně. Na odd.šestinedělí to bylo vcelku fajn a i sestry z novorozeneckého byly příjemné. No, snad zapomenu a další dítě taky zvládnu porodit v KM.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.