| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice

Milé maminky i těhulky,

po přečtení příspěvku mi to nedá a dovolte mi abych se svámi podělalila o své zkušenosti.V Královéhradecké porodnici jsem se rozhodla porodit naše první miminko. Protože jsem měla čtyři dny po prvním termínu a miminko se ještě na svět nehlásilo, byla jsem přédána obvodní gynekoložkou do poradny v Královéhradecké porodnici. K mé smůle sestřičkou v kartotéce přiřazena k MUDr. Podholové. Nic netušíce jsem usedla v čekárně, sestřička se mnou vyřídila potřebné formality (moč, tlak a pod.) a pak už jsem jen čekala na paní doktorku. Přijetí paní doktorkou v ordinaci bylo nebojím se říci nechutné. Paní doktorka mě vyšetřila a se slovi ...TAKHLE BY JSTE NIKDY NEPORODILA... mě strhla hlen, ukázala mi dva krvavé prsty, podala mi vložku se slovy ... A KOUKEJTE MÝT OKNA, PRÁT ZÁCLONY A SKÁKAT PO SCHODECH. Byla jsem šoku, bolestí jsem nemohla ani slézt z vyšetřovacího lůžka a jediná slova na která jsem se v tu chvíli zmohla byla... TO VŠE UŽ MÁM PANÍ DOKTORKO ZA SEBOU... Podotýkám, že tento zákrok provedla bez předchozího upozornění a jistě nejsem jediná, která si tuto nepříjemnost prožila. Tento způsob chování je MUDr.Podholové "SPECIALITOU". Jistě vám nemusím popisovat jak mi bylo a jaká byla cesta domů.

Vzhledem k tomu, že jsem čekala první mimi a zároveň byla GBS pozitivní ihned po odtoku plodové vody jsem musela do porodnice. Tu jsem navštívila ještě tentýž den v podvečer, neboť jsem začala krvácet a pociťovala jsem první bolesti. K mému zděšení na porodním sále opět MUDr.Podholová - pro mne šok číslo 2. Se slovy co tam dělám, že mi ráno v poradně ukazovala ony dva krvavé prsty se otočila na podpatku a opustila místnost. Naštěstí mne vyštřil pan doktor Čadílek jemuž patří můj obdiv dík. Miminko bylo v pořádku, plodová voda ještě neodtekla. Vrátila jsem se domu s pocitem, že je vše v naprostém pořádku.
Brzy nad ránem mi odtekla plodová voda, dle instrukcí MUDr.Čadílka jsem to poznala bezpečně, a tak následovala opět cesta do porodnice.
Přede dveřmi porodních sálů jsem se málem zkácela, když jsem za nimi uslyšela hrubý ženský hlas. Světe div se. Ta Podholová snad v té porodnici nejenom pracuje,ale i bydlí. Zazvonila jsem, porodní asistentka otevřela dveře. Je tady doktorka Podholová? Tak já odmítám její ošetření, vyhrkla jsem na porodní asistentku.Věřte nebo ne ani nevím jak, ale řekla jsem to.
Přijímala mě jiná mladá, velice hodná, sympatická a příjemná paní doktorka,
která se pak vystřídala s MUDr.Laurinovou. Porod byl super, asistentky taktéž a mladá paní doktorka jak u příjmu, tak u porodu - nic lepšího jsem si nemohla přát. Narodilo se krásné zdravé miminko, dnes mu jsou tři měsíce.Jen doufám, že až budu někdy rodit podruhé, a opět do Královéhradecké porodnice, bude už MUDr.Podholová v důchodě. Pozor - já nepochybuji o jejích profesních kvalitách, ale velice pochybuji o jejím chování a vystupování, které je arogantní, svérázné a velice nepříjemné.

Už jen krátce k novorozeneckému oddělení, ženské sestry nic moc - nemastné neslané. To dětské sestřičky, to klobouk dolů a především sestřička Vrkoslavová, které patří dodatečně můj dík.
Co se týká stravy pro kojící maminky - nejraději bych se k ní nevyjadřovala. Neboť ten kdo týden co týden tvoří jídelníček, znovu opakuji pro kojící maminky - tak ten asi nikdy nečetl zásady stravování a sestavování jídelníčku a kdyby přece snad tak pouze z rychlíku a to ještě nejspíš "EUROCITY".

Milé maminky a těhulky ať už se rozhodnete jít porodit své miminečko do kterékoli porodnice nechť, je váš průběh porodu a porod samotný tím nejkrásnějším zážitkem, alespoň takovým jakým byl i v mém závěru.

Jana

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.